lohusayim ben taaaam mi!!!

Niye yüz buldular acaba cinsel istismara uğrayıp ruh sağlığı etkilemmemiştir raporu veriliyor ya da rızasıyla denmiyor mu yazık çok yazık

Okullarımızda cinsellik ile ilgili ders yok olmalı anlatılmalı çocuklarımız yaşlarına uygun şekilde bilgilenmeli çocuklar ergenliğe gelince anlamaya çalışıyor sorguluyor yalan yanlış yerlerden okuyor

Her konuda olduğu gibi Eğitim Şart

Degil mi ya? Benim annem de 12 yasinda evlendirilmis. 15 yasinda anne olmus. Ne garip büyüdük, ne kadar yazik oldu hepimize.

Bende lisede öğretmenim. Varoş bir bölgedeyim üstelik. Çocuk düşüren falan yok çünkü aileler eğitime önem veriyor. Ama nerede başını belaya sokan kız var hepsi yobaz ailelerin çocuğu. Ek olarak 27 yaşındayım o yaşta derslerimden başka bir şey düşünmedim. Sınıfımız kız ağırlıklıydı. Hepimiz şu anda meslek sahibiyiz. İş ailede biter. Siz küçük yaşta bu kız kendine hakim olamaz evlendirelim derseniz cocuk onu normal kabul eder.

+1
Geleceğin hukukçusu arkadaşım..
Tebrik ederim, yeni gördüm.
Yorumunda da çok haklısın.
Ne yazık ki bir türlü kabul edilmek istenmiyor bu durum.
Keşke çocuklardan ötürü kendimizi geliştirmeye çalışsak.
Umarım bu bilinçteki kadınlarımız artar
Çok öptüm seni

bu düşünce de olanlar yüzünden bir yaşananı anlatayım:
sevdiğimiz bir komşumuz vardı kendisini 13 yaşında artık adet görmeye başladı diye 30 yaşında adamla evlendirmişler
beraber olduktan sonra bir kanaması olmuş 6 ay boyunca
hastaneye götürmemişler hapise gireriz diye
bu sadece bedensel kısmı

bir de zihinsel olanı var
kocası evden çıktıktan sonra mahallenin kızlarıyla ip atlamaya çıkarmış kocası beraber olacakken doktorculuk oynayacağız evcilik oynayacağız diye yanına çağırıyormuş
kadın o zaman 40 yaşındaydı hala gözleri dolarak anlatıyordu
kocasına anne babasına beddua ediyordu kadıncağız
ve erken evlenmeye sonuna kadar karşıydı

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Kimse kimseyi kolay kolay yanlış yönlendiremiyor artık. İnşallah yardımımız olur. Bende seni çok öptüm. ;-)

Evet benim annemde 17 yaşında evlenmiş. Üç sene sonra ilk bebeği olmuş. Üç kızı var ve kendine söz vermiş. 25 inden önce evlendirmeyeceğim diye. Ablam ve ben 26 da evlendik büyük ablam yirmisinde evlendi. Kimisi yaşadıklarından ders çıkarıyor kimiside akışa bırakıp kendini kader deyip geçiyor. Evlendiği zamanlarda annem sürekli kitap gazete okurmuş. Tv lerde aile programları izlermiş. Annem ilkokul mezunu. Beşinci sınıfı bile sadece bir ay okumuş almışlar hemen zorla. Çok fazla hikaye var böyle. Kimisi bu şekil kimisi iyice batık. Annem benim en büyük en gerçek örneğim.

Ya bu adamlarda nasıl bir mide var ben gerçekten anlamıyorum.

Karşındakinin çocuk olduğunu ve cinsellikten anlamadığını biliyorsun, binbir yalanla en önemlisi yaşı gereği anlayacağı dilden oyunla kandırıyorsun, söylemekten imtina ediyorum ama üzerinde gelip gidiyorsun ve o çocuk o an ne olduğunu bilmiyor... Ya o sabiyi kandırdığını bilerek nasıl zevk alıyorsun? Allah bunları bildiği gibi etsin bi yok olmadılar

Aynen ben de 14 yıllık öğretmenim, hep varoslardaydim. Ne kadar belalı, erkek peşinde gezen kız varsa eğitimsiz, küçük yaşta evlendirilen anne çocuğu. Maalesef gerçek bu

Sevgili Mune Allah aşkına artık kapatır mısın şu konuyu midem kaldırmıyor artık ya
Çocukların sevişmesini normal karşılayan kadınların varlığı midemi bulandırdı
Allah da sizi bildiği gibi yapsın
Cinsel dürtü başlayınca evlendirilse tecavüz olmazmış
Hayyyy yobaz peki 2-3 yaşında bebelere tecavüz ediliyor bu ülkede buna açıklaman ne? İğreniyorum sizden sizin gibilerden ne biçim yaratıksınız
Elim ayağım titredi keşke okumasaydım da bilmeseydim sizin gibi tipleri, aptal kafam

Valla bende olsam bende aynısını yapardım zaten bedenen ruhen yorgunsun yeni bi hayata girmissin bi melekle onu korumak istemen çok doğal annelik iç gudusu bu ben şimdiden diyorum herkese benim çocuğum olduğunda öyle kucaktan kucağa alamazsınız diyorum bozuluyolar ama yapcak bişey yok oyuncak bebek değil sonuçta bi can

+1

+1
ailesinden sevgi görmeyen dayak yiyen çok bunaltılan kızlar erkekleri bir kurtuluş olarak görüyor
ve bu lise civarlarında dolaşan sapıkların ilk hedefleri oluyorlar

Yani kimi anne çocuğu erken yaşta "evleneceğim" derse çıldırıyor; kimisi de "okuyacagim" derse. Bu kkdaki konuların %90i aynı yere dayanıyor: Kız çocukları okumalı, ayakları üzerinde durmalı.
Okuyan anne çocuğunu 15 yaşında evlendirmeyi aklından geçirmez, tecavüze-tacize "kızım evlenmedi de ondan oldu" demez.
Okuyan kız kaynanasindan daha az çeker, kaynana birkac adım geri durur vs. Baktı ki olmuyor, ekonomik özgürlüğü olacağından çeker gider. Bunu bilen koca da aldatma konusunda bile 5 kere düşünür. Daha neler var neler yazılacak...

Son düzenleme:

1. si toplumda tecavuz vakalarına bakarsak sapıkların bir kısmının evli ve cocuklulardan oldugunu goruyoruz. Demek ki evli olnak tecavuze engel değil.

2. si evet istek olabilir ama istekleri dizginlemek kendini okumaya hayatını kurmaya yonlendirmek daha onemli. Her istegin aninda karsilik mi gormesi gerekiyor.

3. sü ben de kapalıyım islamî bir hayatim var ama senin gibilerden axaip korkuyorum lutfen biraz aklınızı kullanmaya cesaret edin.

4. Bir de ben kucukken yillarca sakalli haci esi carsafli evine tv sokmayan 5 vakit namazi camide kilan annemin babası tarafindan taciz edildim biraz daha saftirik olsaydim o sahsiyetten hamile bile kalabilirdim. Biraz buyudum aklim basima geldi de disimi gosterdim de kurtuldum.

Yuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…