- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi sevilay1984
-
O zaman konuyu açtığın da hemşirelerle ilgili yaptığın yorumlar tamamen abartıÖzel hastanede alıyorlar bu 1 ikincisi benim en güvendiğim hemsirelerdi yatağında yatarken ben sezeryan olduğum için cisimi fark etmeden posete yaptirtmislar bana yatağın kenarında duruyor da kiz gelip gidip kontrol ederken yatağına gidip burnunu felen mincikliyordu aglattığında ha nazar degmez diyodu lohusayim ama aptal degilim
Doğum yapalı 12 gün olmuş bencede artık evine git.12 gun önce dogum ettim hastanede gelen gelene hemsireler bile mincikliyodu oglumu neyse çıkış yapacagim gün sakin uyuyan oğlum mosmor agliyor icimden can gitti can yurek bu dayanirmi annem herkese veriyordu bebegimi annem yine almak istedi bağırdım vermicem git diye tabi pişman oldum bana trip atti esime bağırdım git hemsireyi cagir cikartsin şunları diye hemşire geldi çıkarttı ve oğluma bakti oksijensiz kalmış çok insan soktunuz içeri dedi yapmasaydiniz keşke dedi camları açalım havalansin dedi sakinlesti zar zor daha 1 günlükken dayim ve kızı geldi kundaksiz kucaklıyor bana niye emzirmiyon diyo sana ne!!! Sezeryaaan oldum mama verin dediler sana ne yaaa neyse bugünde geliceklermis dayim gicik karısı kızı minik çocukları anneme yine bağırdım annem evine git ozaman dedi bu ne dedi sanki tek senin çocuğun var dedi yine gelecekler uyuyan bebegimi minciklayacaklar kucaktan kucağa gezdirekler pis bedenlerinde çok duygusalim yaaaa napacaammmm!!?????
sonunda amiiin çok tsk ederimKedi bile hatta bütün hayvanlar,yeni dogan yavrusunu koruyup kolluyor,yanina kimseyi yaklastirmiyor. bunu biz insanlar yapınca niye görmemiş gibi oluyoruz,tuhaf dogrusu
Insanlar da ne diye 40 çıkmamış bebegi gormeye gelirler hic anlam veremem gelmeyin rahat bırakın istenmiyorsunuz ışte...
Cok mu gelmek istediniz anneye bir geçmiş olsun diyin bebegi gormesenizde olur.bir öğrenemedik bu mevzuyu..
Aksam Aksam sinirlerim zipladi.
Hayirli olsun bebegin canim.
Allah anneli babali büyütsün canim. Geçmiş olsun.
Ilk başta annene bağırman iyi olmamış. Çünkü oda torununu emin ol ki korur.
Ayrıca öyle seven akrabalar herkezde var bir beş dakika sevsinler sonra ben emzirecem diye al başka odaya sonrada uyudu diye yanlarina çıkartma. Ama insanlarıda kırma çünkü akraba olduğunuz için sürekli yüz yüze bakacaksıniz.
Haha evet çok tskler:))Taaam ama çok güldüm okurken
Anneni bile bezdirmişsin...al oyuncağını git evine gibi olmuş :)
Allah başka dert vermesin,güle güle büyüt bebişini...
Ayrıca sen de mıncıkla...çok çabuk büyüyorlar
Konu veya degil, sorulamaz mi?Evet konu bumu Allah aşkına yasim ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?