- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Benim oğlumda küvezde kaldı ilk bir iki ay kimseye öptürmedik, çok fazla kucağa vermedik ama pis insanlar nedir ya, üslübunuz hep mi böyle yoksa lohusalıktan mı , kimsenin kucağına vermiyoruz dersin olur biter bu çemkirme ne ya bir siz çocuk yapmadınız biraz daha sakin..Ama yapamam onu öyle görürsem dikislerim patlar yaaa pis insanlar bagirasim vaaar
Vücudu bilememde beyin olarak nasıl hazır olabilir ki ?ama bu kızın nikahı var mahkeme yoluyla olmuş nikah. bazı insanlar vücut ve beyin olarak evliliğe hazır olabilir. muhtemelen arkadaşa da öyle rapor verilmiştir. zaten fotoğraflarına bakınca da belli oluyor. çocuk istismarı olması için, isteksiz ,zorla ve kanunsuz evlendirilmiş! olması gerekiyor.. konu bu değil o yüzden buna odaklanmak yanlış oluyor
Aslinda tek konu bir ergenin bebek sahibi olmasiama bu kızın nikahı var mahkeme yoluyla olmuş nikah. bazı insanlar vücut ve beyin olarak evliliğe hazır olabilir. muhtemelen arkadaşa da öyle rapor verilmiştir. zaten fotoğraflarına bakınca da belli oluyor. çocuk istismarı olması için, isteksiz ,zorla ve kanunsuz evlendirilmiş! olması gerekiyor.. konu bu değil o yüzden buna odaklanmak yanlış oluyor
Beyin hazir degil evet, mahkemenin gozunden kacmis zaarVücudu bilememde beyin olarak nasıl hazır olabilir ki ?
Vücudu bilememde beyin olarak nasıl hazır olabilir ki ?
Ama bu konu sahibinin 16 yaşında olduğu gerçeğini değiştirmiyorama bu kızın nikahı var mahkeme yoluyla olmuş nikah. bazı insanlar vücut ve beyin olarak evliliğe hazır olabilir. muhtemelen arkadaşa da öyle rapor verilmiştir. zaten fotoğraflarına bakınca da belli oluyor. çocuk istismarı olması için, isteksiz ,zorla ve kanunsuz evlendirilmiş! olması gerekiyor.. konu bu değil o yüzden buna odaklanmak yanlış oluyor
Yok utanmıyoruz, çekilebilirsin..Ya saçma salak konuşmayın allah aşkına ya çocuk istismarı ne ya? Kafayımı yediniz..Size ne ya ister evlenir,ister çocuk yapar..Utanmıyormusunuz yeni doğum yapmış bir anneyi üzmeye sinirleri yıpranmış belli...
Bunun yaşla ne alakası var?
Görmüyormuyuz tonla konu açılıyor kazık kadar insanlar kocası su istedi diye kavga çıkarıyor şimdi saldıracak yer buldunuz dalın..Size ne yahu size ne !
Aferin..devam...Yok utanmıyoruz, çekilebilirsin..
SağolAferin..devam...
Salak mi?Ya saçma salak konuşmayın allah aşkına ya çocuk istismarı ne ya? Kafayımı yediniz..Size ne ya ister evlenir,ister çocuk yapar..Utanmıyormusunuz yeni doğum yapmış bir anneyi üzmeye sinirleri yıpranmış belli...
Bunun yaşla ne alakası var?
Görmüyormuyuz tonla konu açılıyor kazık kadar insanlar kocası su istedi diye kavga çıkarıyor şimdi saldıracak yer buldunuz dalın..Size ne yahu size ne !
Size o kadar çok katılıyorum kiTam 900 lira verip doğum ettiğin hastaneden çocuğumu kaçırmak istediğin Amerika'da doğum etmek 90000 dolardır
Hayatı oyun sanan,erken büyümeye heves etmiş bir çocuksun daha
Arkadaşlar ergen demiş iltifat etmiş
Buram buram çiğlik ve varoşluk kokuyor yazıların
Milyonlarca yıldır kadınlar doğum ediyor
Özel bir durum değil
Anne oldun artık,işin sorumluluk kısmını düşün
Umarım ailende çocuğa bakmana yardımcı aklı başında biri vardır
Kesinlikle size katiliyorum tamamen simariklik ve cahillik yaptigi.bizde dogurduk bixim bebeklerimizide gormeye geldiler insanlar heyecsnliyo napsinlar.heleki annene bagirman cok yanlis olmus...Sizi şımarık bir kız çocuğu olarak düşündüm ve 16 yaşında olduğunuzu okuyunca emin oldum. Tatlım anne olmak, diğer insanlara pislikmiş gibi bakmak, seni ziyarete gelen insanlara bağırmak çağırmak değildir. Üslubunca ikaz edersin o ayrı. Ama etrafındaki insanlara hakaretler yağdırıp sonra da lohusayım ben yaaa diye şımarıkça hareketler aslında yaşınıza uygun. Başlığı okuduğumda bile bunu hissetiriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?