lohusayim ben taaaam mi!!!

Ama yapamam onu öyle görürsem dikislerim patlar yaaa pis insanlar bagirasim vaaar
Benim oğlumda küvezde kaldı ilk bir iki ay kimseye öptürmedik, çok fazla kucağa vermedik ama pis insanlar nedir ya, üslübunuz hep mi böyle yoksa lohusalıktan mı , kimsenin kucağına vermiyoruz dersin olur biter bu çemkirme ne ya bir siz çocuk yapmadınız biraz daha sakin..

Vücudu bilememde beyin olarak nasıl hazır olabilir ki ?

Aslinda tek konu bir ergenin bebek sahibi olmasi
Ben diger konulari bilmedigim icin yazma geregi duydum.
Hakime hanim kendi cocugunu da evlendirsin isterse onemli degil de
Sonradan cocuk geline karsi olmasin kimse
Usluba baktiniz mi? Bu uslupla nasil annelik olacak ben cok meraktayim. Ah benim cahil ulkem. Bu arkadasi raporla vs ile nikahlayan duzene yaziklar olsun. Biz de bu ulkede cocuk buyutmeye calisalim. Esas konu bunlar bence, haklisiniz

Vücudu bilememde beyin olarak nasıl hazır olabilir ki ?

bazı insanlar çabuk olgunlaşır, evlilik fikri küçüklükten yerleştirilir kafasına diye düşündüm. bizim evde mesela asla evlilik konusu ağza alınmazdı. herkes üniversite okumak zorundaydı. istese de okuyacak istemese de okuyacaktı. ha ben asla çevremden birine önermem, okusun işini gücünü eline alsın öyle naparsa yapsın derim ama olan olmuş, bir de yasal, kadın bir de lohusa , son olarak bu konu o kadar gündeme geldi tekrar tekrar açmak yersiz geldi.

Ama bu konu sahibinin 16 yaşında olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Konuya yorumum ise ;
Şu anda lohusalık ve ergenlik sendromunuz karışmış durumda bence..
Lohusayım diye sağa sola çatmayın
Biran önce toparlanın ki bebeğinize daha faydalı olabilesiniz.
Hayırlı olsun...

Ben 1 gün çocuğun kuca verilmesini ilk kez duydum. Delirmiş heralde bunlar. Bi günlük çocuk kucağa alınır mı . Bence siz hemşireler söyleyin onlar müdahale etsin. Hem bu şekilde kimsede kırılmaz. Sizin sinirleriniz gerilmiş biraz. Sakin olmaya çalışın . Papatya çayı falan için.

Ya saçma salak konuşmayın allah aşkına ya çocuk istismarı ne ya? Kafayımı yediniz..Size ne ya ister evlenir,ister çocuk yapar..Utanmıyormusunuz yeni doğum yapmış bir anneyi üzmeye sinirleri yıpranmış belli...
Bunun yaşla ne alakası var?
Görmüyormuyuz tonla konu açılıyor kazık kadar insanlar kocası su istedi diye kavga çıkarıyor şimdi saldıracak yer buldunuz dalın..Size ne yahu size ne !

Yok utanmıyoruz, çekilebilirsin..

Geçmiş olsun. Oksijensiz kalması kötü olmuş gerçekten. Daha yeni doğmuş bebek öyle kucaktan kucağa dolaşmamalı. Kısa bir ziyaret yeter. Ben şahsen kendime gelene kadar eve ziyarete gelinmesini pek istemiyorum. Hem o halde insanlarla ilgilenemem. Allah kolaylık versin.

Salak mi?
Biraz sakin, hakaret etmeden.

kısaca bu sepet mi?
herkes kızar
.ben olsam bende kızarım cümbür cemaat dalınmaz hasta odasına
merak eden bence bebeklerin olduğu kısmın camından bakmalı
mikroplarla bir günlük bide daha zor durumda bırakmanın anlamı ne
sezeryan olduğu için özellikle uzaktan bakmalı çocuğa doğum kanalından antikor geçmedi ona annesinin ilk sütünün gelmesi zaman alacak. mikroplu ağızlara kucaklara emanet edilmemeli.
hemşireleri de laubali buldum.

Size o kadar çok katılıyorum ki

Sizi şımarık bir kız çocuğu olarak düşündüm ve 16 yaşında olduğunuzu okuyunca emin oldum. Tatlım anne olmak, diğer insanlara pislikmiş gibi bakmak, seni ziyarete gelen insanlara bağırmak çağırmak değildir. Üslubunca ikaz edersin o ayrı. Ama etrafındaki insanlara hakaretler yağdırıp sonra da lohusayım ben yaaa diye şımarıkça hareketler aslında yaşınıza uygun. Başlığı okuduğumda bile bunu hissetiriyorsunuz.

Kesinlikle size katiliyorum tamamen simariklik ve cahillik yaptigi.bizde dogurduk bixim bebeklerimizide gormeye geldiler insanlar heyecsnliyo napsinlar.heleki annene bagirman cok yanlis olmus...

yeni doğan bebeğe sarılmak da öpmek de hoş bir davranış değil. bu konuda hepimiz hem fikiriz .
Fakat ben loğusayım bahanesinin arkasına sığınıp da insanlara pislik bedenler deyip hakaret edip kendi annenize bağırıp çağırmak da doğru bir davranış değil..
çevrendeki insanlar sana değer vermiş ve seni ziyarete gelmişler . sen ise onlara hakaret ediyorsun.
bebeğini almalarını istemeyebilirsin, fakat bunu onlara hakaret etmek yerine saygı çerçevesi içerisinde söylesen emin ol daha az kırılırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…