lohusayim ben taaaam mi!!!

Aman sıkma canını canım ya bunlar her evrede var. Acaba ben lohusa olunca ne yapicam şimdi bile stres doluyum. Dayanamam herhalde mınciklanmasina kucaktan kucağa gezmesine. Ama sende güzel güzel uyar canım. Napalım akraban esin dostun varsa katlanicaz. Gelmeselerde neden kimse geçmiş olsun demeye gelmiyor kimsenin yanında degirimiz yokmuş deriz.çünkü Hassa bir dönem sabret azcık geçicek bunlar sonuçta sen hep lohusa kalmiycaksin onlarda hep bebek görmeye gelmicek. Kalp kırma değmez canım benim

Anlamıyorum su insanlari kirki çıksın mevludunune veya ziyarete gelirler. Yorgunsun,hassasin ,sitreslisin anneninde bence biraz anlayisli olmasi gerekiyor. Emziren kadinsin rahat yatip kalkamassin. Birde sezeryanlisin yani bence git evine kafan rahat olsun yardim etmek isteyen evinde de yardim eder. Allah kolaylik versin

Lohusaysan lohusasın sen mi doğurdun bir tek? Kusura bakmayın da sizin gibi olanların lohusa ve hamile tribi de çekilmiyor.
Tamam fizyoloji bozuluyor, hormonlar etkileniyor, psikoloji kötü amenna makul seviyesinde hoşgörü gösterelim. Ama altı üstü yüzlerce yıldır milyarlarca insan gibi doğurdun diye de bu kadar kapris çekilmez. En nefret ettiğim konudur.

Bende nefret ediyorum bu dogum ve sonrasi olaylarina. Hele bebegin ellenmesi yanina gelinmesi vs beni cildirtir.
Tabiki çocuğumuzu korucaz ama insanlari kirmadan.
Guzelce uyararak yapicaz. Baktin uyaridan anlamiyor o zaman biraz daha tepkili olabilir. Ama asla hakaret ederek olmamali.

valla bekara boşanmak kolaydır atasözünden yaşamadığım bişey üzerine yorum yapamayacağım ama şimdi bile içim titriyor çocuğumu nasıl korkuyacağım diye. benim karşımdakiler allahtan cahil insanlar değil bebeğin öpülmemesini söylemem gerekmez yani ama o tarz bir durumda baktım uyarılarımı kimse ciddiye almıyor panter kesilirdim. yaşınız çok küçük bu sebepten sizi ciddiye almıyorlar gibi daha kübar daha politik bir dil ile belirtin sıkıntınızı olmadı çocuğunuzu da alın içerde oturun

Bir de sezaryen olmuşsun emzirmekle hiç alakası yok bol bol emzirmezsen sürün azalır bende sezaryen oldum çıkar çıkmaz emzirmeye başladım

Aynen dayımın kızının oglu 2 yaşında kafasini gözünü durtmeye kalktı bende
Bir de sezaryen olmuşsun emzirmekle hiç alakası yok bol bol emzirmezsen sürün azalır bende sezaryen oldum çıkar çıkmaz emzirmeye başladım
3 gun mama aldi sonra sut yapan cay ve pompa derken sutum baya cogaldi Allaha sukur suan emziriyorum

Ben yeni doğmuş bir bebeği kucağa alma hevesini anlamıyorum arkadaş? Ayrıca bebek öpulmez minciklanmaz sadece kulağının kenarından koklanir bunu da eskiler bilir yani.
Benim hiçbir yakınım öpmeye kalkmadi 40 i çıkınca insanlara bir bez verdim üstlerine örtsunler diye ay kusuyor reflusu var üstünüze kusmasin dedim öyle dokunmadan yüzüne gözüne sevdiler.
Böyle mincik mincik sevmeyi dusuncesizlik olarak görüyorum ve sonuna kadar karşı çıkıyorum

Senin uslubunu hiç sevmem.eski konulardanda hatırlıyorum.ama yorum yapmadan geçemedim.bebeği rahat bırakmaları konusunda kesinlikle haklısın.yenidoğan bir bebeği öpüp mıncıklamak anlamsız bu konuda sert olman normal.yalnız o pis bedenlerine kısmını anlamadım.tabikide kimse yenidoğan bir bebek kadar temiz olamaz ama insanlara bu şekilde hitaplardan vazgeçin.Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…