- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Çok tsk ederim kadinlarkulubunde alıştım artikVaroş!!!!şu insanları sınıflandırmayı ne zaman bırakacaksınız?Belli yaşı küçük,hassas ve lohusa,sen eleştirip hakaret edince entel mi oldun?
AynenAyni sorunlari bende yasadimpsikolojim bozuldu tartistim herkezle ama tınan kim bildiklerini okurlar malesef aklima geldi yine sinirlendim bak kac kurtar kendini
Amin çok tsk ederim:)Bu arada sağlıkla büyüt bebeğini analı babalı inşallah, Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin
Amiin çok tsk ederim:)Ben daha beter tepki verirdim kesininsan kiyamiyordur eminim :-/ anali babali buyusun insallah saglikla huzurla❤❤❤
Aynen dayımın kızının oglu 2 yaşında kafasini gözünü durtmeye kalktı bendeAyyy kendimi gördüm...Bizde minciklamiyorlardi ama cok hassasdim. Bende sezaryen oldum arada acidanda agliyodum ben simdi ucbucuk aylik kizim görümcem yedi yasindaki ogluna oyuncakmis gibi veriyo güya kiskaniomus falan fila yani hala sinirleniyorum yani biturlu gecmio o korumacilik . Takma kafana gecer. Allah anali babali buyutsun
3 gun mama aldi sonra sut yapan cay ve pompa derken sutum baya cogaldi Allaha sukur suan emziriyorumBir de sezaryen olmuşsun emzirmekle hiç alakası yok bol bol emzirmezsen sürün azalır bende sezaryen oldum çıkar çıkmaz emzirmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?