- Konu Sahibi sevilay1984
-
Iyi olmuş cnm. Hem gelenleri kırmamış olursun hemde senin için rahat eder.Aynen dediginiz gibi yaptim amiiin çok tsk ederim
Iyi olmuş cnm. Hem gelenleri kırmamış olursun hemde senin için rahat eder.Aynen dediginiz gibi yaptim amiiin çok tsk ederim
Yaa allah aşkına bir insan nasıl böyle karşısındaki insana kötü yorumlar yapar. Ayrıca herkezin kendi yaşamı yani istediğini yapar. Tamam yaşı küçük olabilir ama sonuçta olan olmuş niye üzersiniz ki karşınızdakini ne halde ve koşulda olduğunu bilmeden.Tam 900 lira verip doğum ettiğin hastaneden çocuğumu kaçırmak istediğin Amerika'da doğum etmek 90000 dolardır
Hayatı oyun sanan,erken büyümeye heves etmiş bir çocuksun daha
Arkadaşlar ergen demiş iltifat etmiş
Buram buram çiğlik ve varoşluk kokuyor yazıların
Milyonlarca yıldır kadınlar doğum ediyor
Özel bir durum değil
Anne oldun artık,işin sorumluluk kısmını düşün
Umarım ailende çocuğa bakmana yardımcı aklı başında biri vardır
Tam 900 lira verip doğum ettiğin hastaneden çocuğumu kaçırmak istediğin Amerika'da doğum etmek 90000 dolardır
Hayatı oyun sanan,erken büyümeye heves etmiş bir çocuksun daha
Arkadaşlar ergen demiş iltifat etmiş
Buram buram çiğlik ve varoşluk kokuyor yazıların
Milyonlarca yıldır kadınlar doğum ediyor
Özel bir durum değil
Anne oldun artık,işin sorumluluk kısmını düşün
Umarım ailende çocuğa bakmana yardımcı aklı başında biri vardır
Sus sorgulama sonra suçlu çıkarsınYa bir de su var, cocuk gelin hanim
16 yasinda cinsellik hamilelik bunlar sakincali seyler
Kimse buna deginmiyor
Devletin bu gibi durumlarda cocuk anneye ve bebegine yardim etmesi gerekmiyor mu?
Yasadiginiz sey evlilik degil, cocuk istismari deniyor buna
En azindan ben oyle biliyorum
Yasalar dahilinde 16 yasinda resmi nikah da yok bildigim kadariyla
Allah rizasi icin biri beni aydinlatsin, bu cocugun anasi babasi nasil izin vermis bu istismara?
Hadi onlar cahildir gectim, devlet?
Bu kk beni öldürecek bir gun yemin ediyorum kalpten gidicem yaSus sorgulama sonra suçlu çıkarsın
Daha neler okuyacagız o da ayrı muamma tabiBu kk beni öldürecek bir gun yemin ediyorum kalpten gidicem ya
Simdi biri yazsaydi tecavuze ugradim yasim 15 diye ,bu sikayet edilmeyecek miydi ilgili makamlara?Daha neler okuyacagız o da ayrı muamma tabi
Bildigin 16 yasında
Nikahı yapılmış konularında gördüm hakime hanım izin vermiş ve resmi nikahları kıyılmış.Simdi biri yazsaydi tecavuze ugradim yasim 15 diye ,bu sikayet edilmeyecek miydi ilgili makamlara?
Bunun ne farki var? 15 yasinda rizam vardi sevistim deyince aaa pardon tamam mi dememiz gerekiyor ben anlamiyorum ki
Tecavuzlerde rizasi vardi indirimi var diye de kizan insanlariz bir de
Pes ustune pes, ne denir ki? Sinir oldum burda
Ya bir de su var, cocuk gelin hanim
16 yasinda cinsellik hamilelik bunlar sakincali seyler
Kimse buna deginmiyor
Devletin bu gibi durumlarda cocuk anneye ve bebegine yardim etmesi gerekmiyor mu?
Yasadiginiz sey evlilik degil, cocuk istismari deniyor buna
En azindan ben oyle biliyorum
Yasalar dahilinde 16 yasinda resmi nikah da yok bildigim kadariyla
Allah rizasi icin biri beni aydinlatsin, bu cocugun anasi babasi nasil izin vermis bu istismara?
Hadi onlar cahildir gectim, devlet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?