- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Amiin insAllah:).Senin uslubunu hiç sevmem.eski konulardanda hatırlıyorum.ama yorum yapmadan geçemedim.bebeği rahat bırakmaları konusunda kesinlikle haklısın.yenidoğan bir bebeği öpüp mıncıklamak anlamsız bu konuda sert olman normal.yalnız o pis bedenlerine kısmını anlamadım.tabikide kimse yenidoğan bir bebek kadar temiz olamaz ama insanlara bu şekilde hitaplardan vazgeçin.Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Easy hahahahVooovvv vooovvvv easyyyy easyyy
Bak başka bir lohusa konusu var insanlar neler yaşıyor bir bak istersen.
Sen çok abartmışsın.
Edit: Konu sahibi 16 yaşındaymış.Ergenlikle lohusalık birleşince voltran oluşturuyor demek ki ..
Amiin çok tsk ederim Allah evladi olanlara acı göstermesin sizin gibi evlat isteyen veya bekleyenlerinde kollarını bos birakmasin insAllah.Bir an kendimi sizin yerinize koydum bende kafayi yerdim herhalde. Allahim nasip ederde cocugum olursa aileden baska misafir kabul etmek istemiyorum. Aileyi anliyabiliyorum o heycanla bebegi birakmak istemiyolar habire kucakta dursun istiyolar, hele bide ilk torunsa. Bence olanlari unutun ve bundan sonra bebeginizle ve esinizle guzel gunlerin sizin bekledigini dusunun. Rabbim evladina hayirli uzun omurler nasip etsin. Evlat isteyenlerin elini bos birakmasin hayirlisini versin insallah.
Fotoda hiç 16 gibi durmuyosun yaa..
Rahat 27-28 gösteriyorsun...
Evet nekadar şaşırtıcı gibi anlamamakla israr edip yargiliyorsunuz sizlere göre benim yaşantım kötü olabilir tuhaf olabilir bana göre sizlerin yaşantısı tuhaf? 15 yaşinda esimle tanıştık 16ken başlarında nisanlandik baktık kendimize hakim olamıyoruz hemen evlendik evlendigim ay hamile kaldım ve suan Dogurdum 1 ay sonra 17 olacam Allahim izniyle bence yaptığım ayiplanacak birsey değil Allah başka dert vermesinKonuyla alakasız ama gerçekten merak ettim 16 yaşında misin gerçekten ne ara evlendin ne.ara çocuk oldu dogduda bu kadar olay oldu ...
Ben 22 yaşındayım herkes genç anne olucakolacaksın ne güzel der ama yasliyim galiba ..
Ben sok ben iptal ...
Olabilir babamın herkese verdiği cevAp zaten sulak yerde yetistirdim'dir ama sizlere teşekkür ederim yakın çevreme batmaz onlarda beni tanıyor ben 11 yasindayken saga sola kosardim camide orda tanimadigim kadınlar ah ah sen kocaman kizsin evlencek yasta kosma saga sola derdi annemde yok teyzesiiiii o daha 11 onbir derdiAnladigim kadariyla konu sahibi oldukca buyuk gosterdigi icinbu yasta olan evliligi yakin cevresinin gozune batmamis. Gercekten hic 16 havasi yok.
Valla ya ablam sağolsun misirdaki sağır sultan duyduBende 20 gun once dogum yaptim hic kimseye haber vermedim sirf esimin ailesi ve kendi ailem. Kizimda o sorunu yasamistik olur olmadik kisiler gelmisti simdi ohh kafam rahat gecirdim
Evet tskFotoda hiç 16 gibi durmuyosun yaa..
Rahat 27-28 gösteriyorsun...
Gerçekten geçmiş olsun insanda travma yaratır böyle şeyler bence... yaslanmiyorsunuz gençler hizliBir de benim lohusalık günlerimi görsen evi yıkardın demek ki .. Burnumdan getirdiler, her gün ağlattılarBu arada gerçekten 16 mısın, çocuklarımla aranda 2 yaş var. Yaşlanıyorum ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?