lohusayim ben taaaam mi!!!

Amiin insAllah:).

Bir an kendimi sizin yerinize koydum bende kafayi yerdim herhalde. Allahim nasip ederde cocugum olursa aileden baska misafir kabul etmek istemiyorum. Aileyi anliyabiliyorum o heycanla bebegi birakmak istemiyolar habire kucakta dursun istiyolar, hele bide ilk torunsa. Bence olanlari unutun ve bundan sonra bebeginizle ve esinizle guzel gunlerin sizin bekledigini dusunun. Rabbim evladina hayirli uzun omurler nasip etsin. Evlat isteyenlerin elini bos birakmasin hayirlisini versin insallah.

Senin ki logusalik falan degil tamamen simariklik.bi cocuk doguran sen degilsin.tamam cocugunu korumak istemen normal ama fazla abartmamak sartiyla.

Esim annen iyi katlaniyo cidden kaprislerine.bu kadar kirici muameleyle ben karsilassam ne halin varsa gor diye birakir giderim.annen cidden eli opulesi kadin.degerini bil.

Anneni cok üzme Amerika ya gidince kiymetini anlarsin. Ben Isvicrede dogum yaptim ve annem yoktu cok ihtiyaci oluyo insanin cok üuülmüstüm

Siz bence daha anne değil çocuksunuz
Sezeryan doğurmakla çocuğu emzirmeyip mama vermek arasındaki bağlantıyı anlayamadım.
Ben de sezeryan doğurdum ve hiç bebeğime mama vermedim emzirdim
"Sezeryan doğurdum mama verin dediler sana ne yaa""
Bu saçma cümleyi ancak bir çocuk kurabilir.
Keşke bu triplere girmeden önce doğum sonrası nasıl hemen iyileşebilirim.
Sütümün gelmesi için neler yapabilirim. Sezeryan doğumla süt gelip gelmemesi arasında bir bağ var mı diye bir araştırsaydınız.
Hastanedekilerin kolayıne gelir tabi mama verin demek.
Ben bu süt kısmına takıldım gerçekten. Sezeryanla süt gelip gelmemesi arasında hiçbir bağlantı yoktur.

Allah analı babali büyütsün hayirli evlat olsun insallah bende erken anne oldum logusaligi dibine kadar yasadim zorda dogum sezeryan yaptim sizi anliyorum cocugunuzu kiskaniyosunuz bisey olmasini istemiyosunuz onuda anliyorum ama sizin birazda şımarıklık yaptiginizi düşünüyorum pis insanlar insanlari asagiliyici laflar kullaniyosunuz istemiyosaniz nazikce uyarin logusaliginizin arkasina siginmayin herseyde ben logusayim diye aglamayin bikac gun sonra inandiriciligi kalmaz

Amiin çok tsk ederim Allah evladi olanlara acı göstermesin sizin gibi evlat isteyen veya bekleyenlerinde kollarını bos birakmasin insAllah.

Konuyla alakasız ama gerçekten merak ettim 16 yaşında misin gerçekten ne ara evlendin ne.ara çocuk oldu dogduda bu kadar olay oldu ...

Ben 22 yaşındayım herkes genç anne olucakolacaksın ne güzel der ama yasliyim galiba ..

Ben sok ben iptal ...

Fotoda hiç 16 gibi durmuyosun yaa..

Rahat 27-28 gösteriyorsun...

Bir de benim lohusalık günlerimi görsen evi yıkardın demek ki .. Burnumdan getirdiler, her gün ağlattılar Bu arada gerçekten 16 mısın, çocuklarımla aranda 2 yaş var. Yaşlanıyorum ben ..

Bende 20 gun once dogum yaptim hic kimseye haber vermedim sirf esimin ailesi ve kendi ailem. Kizimda o sorunu yasamistik olur olmadik kisiler gelmisti simdi ohh kafam rahat gecirdim

Evet nekadar şaşırtıcı gibi anlamamakla israr edip yargiliyorsunuz sizlere göre benim yaşantım kötü olabilir tuhaf olabilir bana göre sizlerin yaşantısı tuhaf? 15 yaşinda esimle tanıştık 16ken başlarında nisanlandik baktık kendimize hakim olamıyoruz hemen evlendik evlendigim ay hamile kaldım ve suan Dogurdum 1 ay sonra 17 olacam Allahim izniyle bence yaptığım ayiplanacak birsey değil Allah başka dert vermesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladigim kadariyla konu sahibi oldukca buyuk gosterdigi icinbu yasta olan evliligi yakin cevresinin gozune batmamis. Gercekten hic 16 havasi yok.
Olabilir babamın herkese verdiği cevAp zaten sulak yerde yetistirdim'dir ama sizlere teşekkür ederim yakın çevreme batmaz onlarda beni tanıyor ben 11 yasindayken saga sola kosardim camide orda tanimadigim kadınlar ah ah sen kocaman kizsin evlencek yasta kosma saga sola derdi annemde yok teyzesiiiii o daha 11 onbir derdi.

Bir de benim lohusalık günlerimi görsen evi yıkardın demek ki .. Burnumdan getirdiler, her gün ağlattılar Bu arada gerçekten 16 mısın, çocuklarımla aranda 2 yaş var. Yaşlanıyorum ben ..
Gerçekten geçmiş olsun insanda travma yaratır böyle şeyler bence... yaslanmiyorsunuz gençler hizli ama sizde küçük anne olmuşsunuz herhal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…