Derdimi kimseye anlatamıyorum, burda da mı içimi dökmeyeyim?Birinin kahrını çekmeye niyetliymişsin sen. Bizi niye geriyorsun o zaman?
İçini dökmekten başka bir şey yapamıyor musun derdin için? O kadar çok fikir veriyor herkes sanaDerdimi kimseye anlatamıyorum, burda da mı içimi dökmeyeyim?
koca kahrı çekmekten, elin adamlarının pis donlarını toplamaktan iyidir üvey anne kahrı çekmek, ne yapabilir ki daha fazla, zaten şiddete uğruyorsun, köle gibi kullanılıyorsun, üvey anne ne yapabilir daha fazla? en azından kayınlarının pisliğini temizleyeceğine babanınkini temizlersin, yataktan yumruklanarak kaldırılmazsın.
bir de her açtığın konuda hiçbir çözümü kabul etmiyorsun, neden konu açıyorsun?
Yapabildiklerimi yapıyorum. Türkiye de de olsaydım, çoktan boşanırdımİçini dökmekten başka bir şey yapamıyor musun derdin için? O kadar çok fikir veriyor herkes sana
Kadın doğum yapar milleti gerer.
Kusura bakma ama eşin öküzlükte çağ açıp kapatır.
Ayrıca çok da sinsi. Suç bastırmak için resmen iftira atıyor. Kv ile sen konuş. Senin söylemediğin şeyler söylediğini şiddet uyguladığını.
Psikolojik tedavi görsün bence. Kafasında bu kadar yazdığına göre hiç sağlıklı değil.
Ayrıca sakin ol stresten sütün azalır.
Boşanmak bana çözüm yolu gibi gelmiyor çünküonun dışındaki tüm çözümler kafama yatıyor
Sığınma evi mutlaka vardır çevrenizde. Olduğunuz ülkede boşanan bayanlara verilen haklarda var. Hala neyi bekliyorsunuz?
O evde kv kp kayınlar eş hepsi sorunlu. Bu konuda k.validenizden sizi anlıyor gibi bahsetmissiniz ama önceki konulariniza arkadaşlar bakarsa sadece kv bile o evden koşarak uzaklaşma nedeni. Esinizden bahsedemiyorum bile kelime israfı..
Yazık vicdan, merhamet yok demek ki adamda. Çok üzüldüm okurken senin yerine nefret ettim
Önceki konularımdan yanlış hatırlamıyorsam boşanıcaktın?
Neyi bekliyorsun? O ne öyle yumruk atıyor sırtına.
Öylehepsinı okuyamadım sırtıma vurdu deyınce bıraktım
çok bılıyorsa kendı kalksın bır zahmet
ne saygısız dusuncesız bır esınız var ya cok sınır oldum
çok kaba adam çokkkkkkkkkkkkkkk
kafana yatıyor da hangisi çözüm oluyor, ilk konundan bu konuna hiçbir gelişme olmamış ki, kocan hala öküz, yani ne denediysen işe yaramamış, yaramayacak da 30 yaşında adamı değiştiremezsin, ne yapıyorsa aynen devam ediyor, eski konularından tek farkı tek fark bir de evlat verdin bu öküze.
demek ki olmayacak, öküze kravat da taksan öküzdür ya seninkine de ne yaparsan yap adam olmamış, bunu anlaman için daha ne yapması lazım?
Kusura bakmada esinde tam bir hakiki ÖKÜZ müs. Sana ikiye bir kalk diye kizacagina kendi kalkip baksaymis ya? O cocugu madem ikiniz yaptiniz ikinizde bakacaksiniz!! Hicmi halden anlamiyor dogum yaptin lohusasin senin kizman gerekirken o sana kiziyor.
Ben bunu biliyorum zaten, sadece değişmesini istemiştim, herkes "Çocuk olunca belki" dediler. Ama "belki" bile bi ihtimal olmadı
Yapabildiklerimi yapıyorum. Türkiye de de olsaydım, çoktan boşanırdım
Canim babanla ne yasadin bilmiyorum ama simdiden sonra degerini biliyorsa ona guvenebilirsen git babanin yanina belkide esin nasilsa arkanda kimse yok diye boyle davraniyor gidebiliyorsan git hemen bosan demiyorum esin en azindan artik babanin arkanda oldugunu bilsinBeni kaybetti, değerimi anladı şimdi. Hergün aramamı istiyorşu an bilse öldürürdü tabi, ama önceden gözünde iğne ucu kadar kıymetim yoktu
Tabiki bakarsin annesi bilmiyorum bu erkeklere ne oluyor yeni bebekleri dogdugunda benim esimde sabirsiz sinirliydi.Yok her "ıhhh" diyişine kalktım. Ama son "ıhhh" diyişine kalkmadım. Çünkü hep geriye uyuyup kalıyordu. Kalkmadım diye değil, yatak hemen baş ucumuzda, kafamı kaldırsam görüyorum zaten, ayağa kalkıp da bakmadığım için o yumrukları yedim. Halbuki ben görüyorum çocuğumu, önemli bişey olsa bakmam mı hiç yavrucuğuma
belkiler için çocuk yaptın ama olan çocuğa oldu...
Erkeklere ne oldugu belli kadinlar kadar sabirli guclu degiller keyiflerine duskunler cocugu merak ettikleri icin degil uykulari bolundugu icin agresif oluyorlar bebekleri kendi basimiza buyutsek zararlari olmucak yasa getirsek hoslarina gider ne stresleri kalir ne sabirsizliklari kalir (bu buyuk kisim erkekler icin gecerli boyle olmayanda vardir 10 da 1 gibiTabiki bakarsin annesi bilmiyorum bu erkeklere ne oluyor yeni bebekleri dogdugunda benim esimde sabirsiz sinirliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?