Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Boşanmak bana çözüm yolu gibi gelmiyor çünkü onun dışındaki tüm çözümler kafama yatıyor

Haklısınız

Boşanmak bana çözüm yolu gibi gelmiyor çünkü onun dışındaki tüm çözümler kafama yatıyor

kafana yatıyor da hangisi çözüm oluyor, ilk konundan bu konuna hiçbir gelişme olmamış ki, kocan hala öküz, yani ne denediysen işe yaramamış, yaramayacak da 30 yaşında adamı değiştiremezsin, ne yapıyorsa aynen devam ediyor, eski konularından tek farkı tek fark bir de evlat verdin bu öküze.
demek ki olmayacak, öküze kravat da taksan öküzdür ya seninkine de ne yaparsan yap adam olmamış, bunu anlaman için daha ne yapması lazım?

Doğru KV'den de çok çektim. Lafından, sözünden, Doğum yapalı o bana bi çok şeyde olumlu yaklaşıyor, yardımcı oluyor, hak veriyor. Lohusalıktan dönemi bittiği zaman belki KV'de yine eski haline döner

Kusura bakmada esinde tam bir hakiki ÖKÜZ müs. Sana ikiye bir kalk diye kizacagina kendi kalkip baksaymis ya? O cocugu madem ikiniz yaptiniz ikinizde bakacaksiniz!! Hicmi halden anlamiyor dogum yaptin lohusasin senin kizman gerekirken o sana kiziyor.

Önceki konularımdan yanlış hatırlamıyorsam boşanıcaktın?
Neyi bekliyorsun? O ne öyle yumruk atıyor sırtına.

Yok ben hiç "Boşanacağım" demedim, ama bu böyle devam ederse "Çocuğum için boşanırım" demişimdir

hepsinı okuyamadım sırtıma vurdu deyınce bıraktım
çok bılıyorsa kendı kalksın bır zahmet
ne saygısız dusuncesız bır esınız var ya cok sınır oldum
çok kaba adam çokkkkkkkkkkkkkkk
Öyle

Ben bunu biliyorum zaten, sadece değişmesini istemiştim, herkes "Çocuk olunca belki" dediler. Ama "belki" bile bi ihtimal olmadı

Halden anlamıyor, bilmiyor

Yapabildiklerimi yapıyorum. Türkiye de de olsaydım, çoktan boşanırdım

Doğma büyüme mi yurt dışındasınız? Almanya gibi gelişmiş ülkelerden birinde mi? Orada mı eğitim aldınız? Dil sorununuz yoksa, eğitimize uygun bir iş bulma gibi imkanınız var mı?
Bakın bundan sonra yapacaklarınız kendinize yatırım yapmak olmalı. Dil sıkıntınız varsa öğrenin, meslek edindirme kurslarına katılın. Yaşınız daha çok çok genç. Kendinize bir iş bulduğunuzda, en kötü ihtimalle kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuz için kendinize olan saygınız artacak, daha dik bir duruşunuz olacak, daha az çaresiz hissedeceksiniz alternatifleriniz olacak. Bu durumda etrafınızdaki insanların da size tavrı değişecek. Öyle olmasa keşke ama malesef insanların bir kısmı karşılarında çaresiz kendilerinden başka alternatifi olmayan birini görünce ezme eğiliminde oluyorlar. Ben iki farklı gelininden yaşça küçük ve ekonomik özgürlüğü olmayan gelinine çok daha farklı davranan aileler gördüm. Kendiniz ve bebeğiniz için hayatınıza başka alternatifler katmaya çalışın.

Ah bacim benim ne diyim gercekten cok üzüldüm durumuna Allah yardimcin olsun. Benimde basimdan gecti lohusalik. Insallah bir an önce düzelir esin yoksa cekilecek gibi degil.

Beni kaybetti, değerimi anladı şimdi. Hergün aramamı istiyor şu an bilse öldürürdü tabi, ama önceden gözünde iğne ucu kadar kıymetim yoktu
Canim babanla ne yasadin bilmiyorum ama simdiden sonra degerini biliyorsa ona guvenebilirsen git babanin yanina belkide esin nasilsa arkanda kimse yok diye boyle davraniyor gidebiliyorsan git hemen bosan demiyorum esin en azindan artik babanin arkanda oldugunu bilsin

Tabiki bakarsin annesi bilmiyorum bu erkeklere ne oluyor yeni bebekleri dogdugunda benim esimde sabirsiz sinirliydi.

Tabiki bakarsin annesi bilmiyorum bu erkeklere ne oluyor yeni bebekleri dogdugunda benim esimde sabirsiz sinirliydi.
Erkeklere ne oldugu belli kadinlar kadar sabirli guclu degiller keyiflerine duskunler cocugu merak ettikleri icin degil uykulari bolundugu icin agresif oluyorlar bebekleri kendi basimiza buyutsek zararlari olmucak yasa getirsek hoslarina gider ne stresleri kalir ne sabirsizliklari kalir (bu buyuk kisim erkekler icin gecerli boyle olmayanda vardir 10 da 1 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…