- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Oldurmez de fena bir ayar verir demek ki. Ne duruyosun anlatsana babana bu evde gordugun iskenceleri nereye kadar susacaksin?Öldürür eşimi
Haklısınız, ama ona kalsa, çocuğa kadın bakar"Ben bakamam!" deyip işin içinden çıkıyor
Ada'm küçük değilmiş ya
Ben de büyür olgunlaşır sanmıştım
Sana sabır dilerim
Net ol set çek bu abuk davranışlara
çok çok yanlış bir evlilik yapmışsınız. size öyle kalk kalk demesi ne kadar kaba. iyi güvenip çocuk yapmışsınız.
olabilir.. insanın biran aklına gelmiyorDogru diyosun canim ya oyle dusunemedim hic ama haklisin.her erkegin icinde bir okuzluk vardir ama en iyisinin bile.bakna esim boyle iyidir falan ama mesela normal amanda canim cicim demez ozel gunleri unutur televizyon kumandasina benden daha cok asiktir falan.konu sahibi hic uzulmesin o nedenle.erkek=okuz
Eşiniz sizin de deyiminizle bildiğiniz öküz diyecem ama öküzlere hakaret olucak terbiyesiz ya bız kadınları anlayamıyorum bıde bu öküzleri baba yapıyoruz
Amin. SağolunSizinkı lohusalık depresyonu degıl
Sabırlısınız ve kırılmakta haklısınız
Esınızın beyın fonksıyonlarında sorun var allah sıze sabır versın
Keşke elden gelen bişey olsaSeni cok iyi anliyorum anneller kendinden cok cocuklarini dusunuyor bende cok uzuluyorum cocuklar etkileniyor diye ama elden gelen bisey yok
KV biliyor, kendi gördüAllah size sabir eşinize de akıl fikir versin . bence kayinvalideniz esinizin anlattığı kadarını biliyo . ayrı yatin bence siz çocuğunuz la başka yerde yatin esinizin kapisini da kapatın.eli taş olsaymış keşke esiniz size vururken. Annesinz siz vicdansız adam
sadece ne yapayım kısmına cevap veriyorum:
beşikteki kızın var ya, onun büyüdüğünü, seniki gibi bir adamla evlendiğindiğini ve aynen senin yaşadıklarını yaşadığını, sana gelip anne ne yapayım diye sorduğunu düşün.
ne cevap verirdin?
onu yap işte.
İnşallahBu adam tartışılacak birisi değil. Tartışarak ne elde etmeyi bekliyorsun ki? Haklı çıksan ne olacak onca strese girdikten sonra?
En iyisi "canım çocuk seni geceleri uyandırıyor, biz başka odada yatalim" de.
Sadece bebeğine konsantre ol. Onun dışındakileri görme duyma.
Sonuçta bebisin olmuş bu özel günleri oküzler icin kurban etme. Anneligin tadını çıkar. Lohusaligin bitince kendini daha iyi hissedeceksin.
Öyle yaptıkEviniz buna müsaitse yukardaki arkadaşın önerisini uygulayın derim. En azından stressiz bir uyku olur.
Hangi bir çok şey söylemek istediğim görücü 20 yaşındaki kızı 30 yaşındaki öküze layık görmüş. Hem de hala ailesi ile yaşayan üstüne çocuk gibi ailesine her şeyi anlatan dert yanan bir öküze.
Ailem yok, arkamda değiller, "boşanırsan bu eve geri gelemezsin" dediler. Nasıl aile bu ?keşke evlenmeseymişsiniz de olan olmuş. e aileniz akranızda ile gidin söyleyin. yani bu adamın size ilk vurması filan değildir bence. daha önce de şiddet uyguladı mı? boşanmak gibi bi çözüm yolu da var.
31 yaşında hala ana lafına bakan bi adam olgunlaşmadıysa, ne zaman olgunlaşacak ki ?
Ailem yok, arkamda değiller, "boşanırsan bu eve geri gelemezsin" dediler. Nasıl aile bu ?
Alırdım kızımı, bir daha da geri göndermezdim, torunuma da bakardımama şu farkı unutuyorsunuz, benim kızımın bi ailesi var, ama benim yok. Benim bi babam var, kızını kaybettikten sonra değerini anladığı.
keşke anlatmasaydınız bunları
konu sahibine sadece üzgünlük olur bunlar
konu sahibi arkadaşım eşin çok biliyosa kendisi baksın
önceki konularınızı pek bilmiyorum merak ettim neden bu kadar küçük evlendiniz
baban budurumu bilse ne olru dşyenlere eşimi öldürür demişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?