Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Ada'm küçük değilmiş ya

Ben de büyür olgunlaşır sanmıştım

Sana sabır dilerim

Net ol set çek bu abuk davranışlara

31 yaşında hala ana lafına bakan bi adam olgunlaşmadıysa, ne zaman olgunlaşacak ki ?

çok çok yanlış bir evlilik yapmışsınız. size öyle kalk kalk demesi ne kadar kaba. iyi güvenip çocuk yapmışsınız.

Böyle yapacağını nerden bilebilirdim ki ? Çocuk olunca değişir dediler, ama aynı hamam, aynı tas

olabilir.. insanın biran aklına gelmiyor
benimkinin de var öküzlükleri ama maalesef konu sahibininki öküzlüğüde aşmış

KV biliyor, kendi gördü bende anlattım sonradan

Alırdım kızımı, bir daha da geri göndermezdim, torunuma da bakardım ama şu farkı unutuyorsunuz, benim kızımın bi ailesi var, ama benim yok. Benim bi babam var, kızını kaybettikten sonra değerini anladığı.

İnşallah

Üvey Annem ve Babam düğün günü babam vazgeçeyim diye çok uğraştı, ama olmadı

keşke evlenmeseymişsiniz de olan olmuş. e aileniz akranızda ile gidin söyleyin. yani bu adamın size ilk vurması filan değildir bence. daha önce de şiddet uyguladı mı? boşanmak gibi bi çözüm yolu da var.
Ailem yok, arkamda değiller, "boşanırsan bu eve geri gelemezsin" dediler. Nasıl aile bu ?

sonuçta anlamış, yani babanın evine dönebilirsin, şu an yaşadıklarından daha kötü ne olabilir ki?
hem bak senin annen yok, kızının da babası yok,
babası var deme, sadece biyolojik baba bu, bir işe yararlığı olmadığının farkındasın sen de.
yani ilerde kızına ve torununa bakabilecek cesareti bulacaksın da şimdi neyden korkuyorsun? kaybedecek neyin var?
ilk mesajımda dediğimi yine söylüyorum, ben sadece kızına üzülüyorum, sen zaten öyle ya da böyle yaşadığın her şeye razı geliyorsun, ama o bebek daha, şimdiden babasının annesine uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyor.
büyüyünce bu adam ona da sana davrandığı gibi davranacak biliyorsun değil mi?

Okursanız bi konu da yazmıştım sanırım, anlarsınız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…