Calisiyor musun bilmiyorum. Calismiyorsan butun gun ben bakiyorum, gece de sen bak desen? Sonucta cocuk anneye zimmetli degil, babalarin da sorumluluklari var.
Bakın bu konuyu bile dayanıp sonuna kadar okuyamadım. Sinirlenmemek için eski konularınıza da bakmadım. Ama arkadaşlar ara ara bahsetmiş. Eşiniz sorunlu bir insan. O yüzden bunun lohusalığınızla falan alakası yok. Kendinizi avutmak için lütfen kendinizi suçlamayın. Hatanın eşinizde olduğunu bilin. Katlanırsınız, bu evliliğe devam edersiniz bunlar sizin bileceğiniz işler ama kendinizde hata bulmayın. Siz en başta kendinizi suçlarsanız insanlar zaten bunu yapar.
Beni kaybetti, değerimi anladı şimdi. Hergün aramamı istiyorşu an bilse öldürürdü tabi, ama önceden gözünde iğne ucu kadar kıymetim yoktu
Amin. İnşallah canım çok teşekkür ederimİşte böyle ebeveyne çocuklarda büyüdüğünde arkasını dönerek cevap veriyorlar. Sağlıcakla hayırlısıyla büyüt kuzucuğunu inşallah cnm.
sonuçta anlamış, yani babanın evine dönebilirsin, şu an yaşadıklarından daha kötü ne olabilir ki?
hem bak senin annen yok, kızının da babası yok,
babası var deme, sadece biyolojik baba bu, bir işe yararlığı olmadığının farkındasın sen de.
yani ilerde kızına ve torununa bakabilecek cesareti bulacaksın da şimdi neyden korkuyorsun? kaybedecek neyin var?
ilk mesajımda dediğimi yine söylüyorum, ben sadece kızına üzülüyorum, sen zaten öyle ya da böyle yaşadığın her şeye razı geliyorsun, ama o bebek daha, şimdiden babasının annesine uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyor.
büyüyünce bu adam ona da sana davrandığı gibi davranacak biliyorsun değil mi?
e sizi dövdü diye eşinizi öldürecek baba boşanmada da arkanızda durur heralde.
ya neyse sizin boşanmaya niyetiniz yok. hiç bi baba da kızımı dövdü diye damadını öldürmez. siz gidin babanıza söyleyin. eşinizle konuşsun.
Bi dk'da boşanıp Üvey Anne kahrı mı çekeyim ?
EvetYaşınız 19 mu.
Birinin kahrını çekmeye niyetliymişsin sen. Bizi niye geriyorsun o zaman?Bi dk'da boşanıp Üvey Anne kahrı mı çekeyim ?
Amin. SağolunÇok biliyorsan sen kalkk ayı diye ben burada bağırdım okurken.
Allah size sabır versin.
Buna tabi ki asla izin vermem
Bi dk'da boşanıp Üvey Anne kahrı mı çekeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?