Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Öyle valla, haklısınız

Beni kaybetti, değerimi anladı şimdi. Hergün aramamı istiyor şu an bilse öldürürdü tabi, ama önceden gözünde iğne ucu kadar kıymetim yoktu

e sizi dövdü diye eşinizi öldürecek baba boşanmada da arkanızda durur heralde.

ya neyse sizin boşanmaya niyetiniz yok. hiç bi baba da kızımı dövdü diye damadını öldürmez. siz gidin babanıza söyleyin. eşinizle konuşsun.

İşte böyle ebeveyne çocuklarda büyüdüğünde arkasını dönerek cevap veriyorlar. Sağlıcakla hayırlısıyla büyüt kuzucuğunu inşallah cnm.
Amin. İnşallah canım çok teşekkür ederim

Bilmiyorm ya ne desem boş . babana desen bu sefer niye babana dedin diye kazar .eeee kendisi de annesine soyluyo.ama senin gücün ona yetmez ki .erkekler de çocuğa bakıp ta ne yapcak.emziremez alt değiştiremez tutamaz.esime sordum bebek doğunca bakar misin geceleri diye bakarım dedi .alt degistirirmjsin dedim değiştiremem dedi .emziremzde
Eeee ne anladım ben ondan.ilk zaman lar tutabilirmiyim bebeği diye anne olarak ben bile kaygılanıyorum . adamlar ne yapsın.
Kalkipta ne yapcak adam . formaliteden kalkiver bakıver bebeğe . uyumuş dersin.tatsizlik olmasın esim bakıyo desin senin de canin yanmasın.dicek başka bisey yok

Kadın doğum yapar milleti gerer.
Kusura bakma ama eşin öküzlükte çağ açıp kapatır.
Ayrıca çok da sinsi. Suç bastırmak için resmen iftira atıyor. Kv ile sen konuş. Senin söylemediğin şeyler söylediğini şiddet uyguladığını.
Psikolojik tedavi görsün bence. Kafasında bu kadar yazdığına göre hiç sağlıklı değil.
Ayrıca sakin ol stresten sütün azalır.

Sığınma evi mutlaka vardır çevrenizde. Olduğunuz ülkede boşanan bayanlara verilen haklarda var. Hala neyi bekliyorsunuz?
O evde kv kp kayınlar eş hepsi sorunlu. Bu konuda k.validenizden sizi anlıyor gibi bahsetmissiniz ama önceki konulariniza arkadaşlar bakarsa sadece kv bile o evden koşarak uzaklaşma nedeni. Esinizden bahsedemiyorum bile kelime israfı..

Arkadaslar konu sahibinin bosanmaya niyeti yok. Bu konuda tavsiye vermeyin bence bosuna. Bildigim kadariyla da yurtdisinda bir avrupa ulkesinde yasiyor. Bizzat biliyorum orada polise gitse aninda korumaya alinir kocasi olacak ayinin da emdigi sutu burnundan getirirler. Kaldi ki babasi da bilse arkasinda dururmus ona soylemeye de yanasmiyor. konu sahibimiz bosanmaz. Buraya konu acip ic dokup tekrar ayni hayat icinde yasamayi dusunuyor. Ne diyelim kendi secimi. Allah yardimcisi olsun.

Önceki konularımdan yanlış hatırlamıyorsam boşanıcaktın?
Neyi bekliyorsun? O ne öyle yumruk atıyor sırtına.

hepsinı okuyamadım sırtıma vurdu deyınce bıraktım
çok bılıyorsa kendı kalksın bır zahmet
ne saygısız dusuncesız bır esınız var ya cok sınır oldum
çok kaba adam çokkkkkkkkkkkkkkk

Buna tabi ki asla izin vermem

Bi dk'da boşanıp Üvey Anne kahrı mı çekeyim ?

Buna tabi ki asla izin vermem

Bi dk'da boşanıp Üvey Anne kahrı mı çekeyim ?

koca kahrı çekmekten, elin adamlarının pis donlarını toplamaktan iyidir üvey anne kahrı çekmek, ne yapabilir ki daha fazla, zaten şiddete uğruyorsun, köle gibi kullanılıyorsun, üvey anne ne yapabilir daha fazla? en azından kayınlarının pisliğini temizleyeceğine babanınkini temizlersin, yataktan yumruklanarak kaldırılmazsın.
bir de her açtığın konuda hiçbir çözümü kabul etmiyorsun, neden konu açıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…