Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

arkandan okuz okuz diye vurunca sende ona babaysan sen kalksana allahin esegi ( cok ozur) diyemedinmi ? allah sabir versin insallah .

Cok sinirlendim. Bu nasil bi adam boyle. Bebegin bakimindan hosnut degilse kalkip kendisi baksin. Hic germe kendini. Ve bu adamin genel hali buysa yazik sana.

Eşiniz hakkında yorum yapmak istemiyorm... allah hayırlısını versin...
Evet yeni doğunca cok korumacı oluyor anne ama kimse sizden alamaz bunu düşünmeyin... cok biliyorsa kendi kalksin..emzirdikten sonra 15-20 dk gazını çıkarmaya çalışın çıksın ya da cikmasin 15 dk dik pozisyonda omzunuzda sirtini pis pislayin.annelik cok zor gercketen benim oğlum uyanmazdi sarilikta yoktu emzirmek için 2 saate bir uyandırmaya çalışırdık esim gece birinde kalkarsa diğerinde kalkmazdi uyandırmak zordu o psikoloji hepsinden beter

Sırtına vurduktan sonrasını okuyamadım,kalas herif uykusu bölünüyor diye rahatsız olmuş derdi bebeğe bakman değil, rahatsız oluyorsa başka odada uyusun, yada siz bebekle başka odaya geçin ,valla sinirlerim bozuldu

ayrıca bu bebeği tek başına yapmadınız,ona söyleyin ne babalar var benim eşim ilk kızımı çoğunlukla göğsünde yatırırdı yüz üstü kusmuğuyla boğulmasın diye ,uyandıkça pışpışlardı,bir tek bana emzirmeye alt değiştirmeye verirdi lohusalıkta

adam kız olacağını duyunca 'sevemem' demişti. millet burda doğsun fikri değişiyor diyodu. he değişmiş. kızı düşünüyo anasını dövüyo.

Doğunca değişiyorsa kalsaydı daha iyiydi. Ne yapayım doğduktan sonra değişen fikri? Şimdi bu adam kız çocukları ve kadınlar hakkında farklı mı düşünüyor? Hala kadın düşmanı hala pislik. Kızına kim bilir neler yapacak.

Bu küçük bebeği çok zor bir hayat bekliyor. Yazık.

Canim benim;lohusa psikolojisini iyi bilirim.Tabikiii bebeğini annesinden daha cok kimse düşünemez.ilk bebeğin tecrüben az olabilir.o minik meleğin iklayarak;senden meme istemiş.yeni doğan bebeklerimizi uç aya kadar iki saatte bir emziririz.Ben saat kurardım emzirmek icin.sabah bezinin dopdolu olması gerekir.bu onun doyduğunu gösterir.esinin davranışı çok yanlış .oda aklınca seni uyarmak istemiş ilk başlarda ;sonrasında odunluk yapmış.psikilojini sağlan tut.Allah korusun lohusa depresyonuna yakalanırsın.Buyuklerinden cok destek al.

Esinin sana vurmasi haric vicdan muhasebesi yap gercekten sabaha kadar kac kere tam!uyanip cocugunu besledin ve altina baktin yanlis anlama benimde bir tanidigim vardi uykuya pek duskun cocuk agliyor kaldiramiyoruz ki beslesin uyaniyor!uyuyor ya iste diyor halkbuki cocuk acliktan kan sekeri düşüyor artik uyanamiyor du inan bana o dönem sahis yakinim olmasina ragmen Allahim sen haketmeyenlere basa cikamayacaklara verme cocuk diye dua edip durdum..kimse lohusali kadini kolay kolay kizdirmaz konu cocuk degilse bence ha vicdanin rahatsa soylediklerimi yok say

Bence esiniz bebegi kiskanmis ilgisini sonucta bi duzen dwgisikliginiz oldu sanirim bebek erkek cewrwmde erkek bebegi kiskanan babalar biyorum
Biz anneler nasil ki bebegimizin gelecegi icin hep kaygi duyuyorsak babalarda vevek dogunca sok oluyorlar gercekle yuzleaiyorlar hani derlwr ya hamileligimde hic ilgilenmedi diye cunku hic hissetmemisti bebegini dogunca tum gucuyle bebek burdayim diyor. Boswer kafana takma bu bir donem nasilsa her sey tekrar duzene girecek acik mesafeli ol ama gorevlerini aksatma gule gule buyut anneli babali muck

Okurken o kadar sinirlendimki eşini bulsam gırtlağını sıkardım.Yahu kadın lohusa ve bebeğine bakmaya çalışıyor.Sen ne diye huzurunu kaçırıyosun.Sana öküz gibi bağırana kadar kalkıp kendisi baksın o zaman.Eğer bunun önünü alamazsan daha çok kalbini kırar.Anneliğine laf söylemesi çok çirkin.Daha çocuğunuz küçük,yolun başındasınız.Böyle giderse ruhen kaybeder seni.Soğuk dur kırıldığını anlasın.Hiç yok yere vurmak da ne ya.

Birkaç gün bırakın çok bilmiş eşiniz bakacak mı bakalım evladına. Siz de başta çok sessiz kalmissiniz bence,ilk bagirdiginda tepki verin bir dahakine. Siz susunca kendini hepten bir şey sanıyor kocanız

Konu sahibi eski konularini da biliyorum sorunlarini falan. Esin zaten seni düşünse bi konunda bahsettigin sakincali olayi da istemezdi. Ve kiz olacagini ogrendiginizde seevemem demişti... Kizini da zor bi hayat bekliyor ne diyim... Sana nasil kötü davranmis ya biraz insan olsaymis da kalkmis kendi baksaymis. Yaşın da küçük, lütfen kendini ezdirme kizin için güçlü bir anne ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…