Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Hala gencsin. Umutlu ve guclu ol. Insanlar kac yillik evliliklerinde ve aile hayatlarinda neler neler yasiyor, 20 yillik evliliklerini bitiriyor. Tanidigim 70 yasinda bir kadin yarim asirlik kocasina artik tahammul edemedigi icin intihar etti dusunebiliyor musun? Kendini ezdirme. Sakinligini koruyarak konus. Cok iyi gozlem yap. Isler pozitif bir yon almazsa bosan. Biraz zorlanirsin uvey anne ile ama zamanla ise falan girer bir duzene koyarsin hayatini. Canim ikinci cocuk olmasin ama. Minimum 3 sene daha baglar ayagini ikinci bebek.

Allahım yavrumu her türlü kötülüklerden korusun öyle şeyler söylemeyin, zaten üzgünüm daha fazla kendimi yıpratmak istemiyorum, zaten üstümdeki "suçluluk" duygusundan bir türlü kurtulamadım

Baban seni döven adama onu öldürecek kadar kızıyorsa sana destek çıkmaz mı? Ne saçmalık bu ya :/

Babam bişey demiyor, dediklerinden dolayı da pişmanlık duyduğunu hep söyler, ama Üvey Annem hala istemiyormuş beni ??

Yeni emzirip yatırmıştım ama... Sabah bezine baktığımda ise dediğiniz gibi doluydu. Yani bir daha çişini yapsaydı bezi taşabilirdi. Ama son 2 gündür gaz sancısı çekiyor sanırım, onun içinde bebeğime her emzirme sonrası masaj yapıyorum

Her gün saat 23.30'ta emzirir yatırtırım. Saat 02.04 tekrar uyanır, emzirir tekrar yatırtırım Saat 04.46 tekrar uyanır, 07.36 ve 09.31...09.31'den sonra ben geriye de uyumam zaten, ayrıca gündüzleri de asla uyuyamam. Bunlar bizim standart saatlerimiz. Zaten bezi dolu oldu mu hayatta memeye ağzını açmaz. Emziremem öyle. Bezine bakarım, eğer kuruysa emzirebiliyorum. Emzirirken doyduğunu da ağzını sım sıkı kapayışından bir de uykusundan anlarım. Alt dudağını, üst dudağın altına kapatıveriyor. Birde bacaklarına hafifçe sürttüğüm zaman bi tepki vermiyorsa o zaman da doymuş denektir. Doyduğu zaman güzel de uyuyor. Eğer uyumuyorsa mutlaka vardır zaten bi sıkıntısı. Uykuya benim hiç düşkünlüğüm vardır. Uykusuz tarlada 3 gün çapa yaptığımı hatırlarım, zaten uykum o kadar hafif ki sinek "zzz" dese uyanır, bir daha da geriye uyuyamama. Vicdanım rahat mı diye sorsanız: RAHAT. Ama dünden beri azap çekiyorum. Bebeğimi öyle bi ortamdan hemen çekip alamadım, bebeğim o pis tartışmaya, o küçücük kulaklarıyla şahit oldu ve bu yüzden hiç dayanamıyorum dünden beri, ona baktıkça ağlıyorum.

Amin. Sağolun. Ama bebeğim erkek değil, kız.

Soğudum zaten o yaptığından sonra, önceden eşime herşeyin güzelini vermek isterdim, son 2 gündür "Aman!!" diyorum

Birkaç gün bırakın çok bilmiş eşiniz bakacak mı bakalım evladına. Siz de başta çok sessiz kalmissiniz bence,ilk bagirdiginda tepki verin bir dahakine. Siz susunca kendini hepten bir şey sanıyor kocanız

Bu sefer de susmayınca, susturmaya kalktı.

Farkındayım herşeyin, ama dediğiniz gibi sadece MELEK KIZIM için ayakta duracağım, güçlü olacağım. Ve ona Allah'ın izniyle çok iyi bir ANNE olacağım

Doğru söylüyorsun

"Bakamayacağı çocuğu doğurmasaymış" demiş ya, unutsun artık 2. çocuğu falan "20 tane çocuk yapacağım" diyordu. Sen ilk önce KIZIMIZI bi hak et, ondan sonra 2. 3. 4. çocuk düşünülür, sen KIZIMIZI hak edemedin ki nasıl 2. ve 3. yapabileceksin. Zaten "2. çocuğumuz da olsun" derse, bu lafı onun bi tarafına sokacam işte, o zaman utansın işte, bu yaptıklarından

İnşallah başka yerden güler canım, bakma benimkide ilk eve geldiğimiz gece sustur bebeği falan yapmıştı uyku sersemi,sonra bi güzel haddini bildirdimde bakmaya başladı

Rabbim herkese anlayışlı bi hayat arkadaşı, yoldaşı versin, inanın en önemli şey hayatımızda yapmış olduğumuz evlilikler

Ya yorumlarda hemen boşanmaya getirmişler lafı, arkadaş bu adamları biz yontu caz, baktıkki olmuyor son çare o düşünce, lohusa kadına neler diyorsunuz, az moral verin, canım 40 ın çıkana kadar,düşünme bunları, bebişinle ayrı odada takıl,yola gelir elbet zamanla

Arkadaşlar da sağolsunlar hep çözüm bulmak için uğraşıyorlar, iyiliğimi istiyorlar, doğru olanı söylüyorlar. Doğru söze de ne denir ki? Herkes haklı, ama boşanmak en son çare, ben bu adamın sadece değişeceğine inanmak istiyorum, başka hiç bişey değil, gerisi hep teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…