Cok aradin mi kocani? Dayak atmasi da yakindir.
Ne ahmak bi herif cocuk tek sizin cocugunz galiba okuz gibi sizi tartakliyacagina kaldirsaymis degerli totosunu da o baksaymiss
Hala gencsin. Umutlu ve guclu ol. Insanlar kac yillik evliliklerinde ve aile hayatlarinda neler neler yasiyor, 20 yillik evliliklerini bitiriyor. Tanidigim 70 yasinda bir kadin yarim asirlik kocasina artik tahammul edemedigi icin intihar etti dusunebiliyor musun? Kendini ezdirme. Sakinligini koruyarak konus. Cok iyi gozlem yap. Isler pozitif bir yon almazsa bosan. Biraz zorlanirsin uvey anne ile ama zamanla ise falan girer bir duzene koyarsin hayatini. Canim ikinci cocuk olmasin ama. Minimum 3 sene daha baglar ayagini ikinci bebek.Evlendiğim için pişmanlık duymam sanmıştım, çünkü baba evinde yaşadıklarım bana hep kötü gelirdi, fakat evlendiğim için pişmanım, hemde çok, baba evinde yaşadıklarım şimdi "vızzzz" geliyor
Doğunca değişiyorsa kalsaydı daha iyiydi. Ne yapayım doğduktan sonra değişen fikri? Şimdi bu adam kız çocukları ve kadınlar hakkında farklı mı düşünüyor? Hala kadın düşmanı hala pislik. Kızına kim bilir neler yapacak.
Bu küçük bebeği çok zor bir hayat bekliyor. Yazık.
E ne güzel. Boşanıp babanın yanına gitmeyi düşünmez misin?
Baban seni döven adama onu öldürecek kadar kızıyorsa sana destek çıkmaz mı? Ne saçmalık bu ya :/
Canim benim;lohusa psikolojisini iyi bilirim.Tabikiii bebeğini annesinden daha cok kimse düşünemez.ilk bebeğin tecrüben az olabilir.o minik meleğin iklayarak;senden meme istemiş.yeni doğan bebeklerimizi uç aya kadar iki saatte bir emziririz.Ben saat kurardım emzirmek icin.sabah bezinin dopdolu olması gerekir.bu onun doyduğunu gösterir.esinin davranışı çok yanlış .oda aklınca seni uyarmak istemiş ilk başlarda ;sonrasında odunluk yapmış.psikilojini sağlan tut.Allah korusun lohusa depresyonuna yakalanırsın.Buyuklerinden cok destek al.
Bunun farkındayım bendeKocan adam değil!
Esinin sana vurmasi haric vicdan muhasebesi yap gercekten sabaha kadar kac kere tam!uyanip cocugunu besledin ve altina baktin yanlis anlama benimde bir tanidigim vardi uykuya pek duskun cocuk agliyor kaldiramiyoruz ki beslesin uyaniyor!uyuyor ya iste diyor halkbuki cocuk acliktan kan sekeri düşüyor artik uyanamiyor du inan bana o dönem sahis yakinim olmasina ragmen Allahim sen haketmeyenlere basa cikamayacaklara verme cocuk diye dua edip durdum..kimse lohusali kadini kolay kolay kizdirmaz konu cocuk degilse bence ha vicdanin rahatsa soylediklerimi yok say
Bence esiniz bebegi kiskanmis ilgisini sonucta bi duzen dwgisikliginiz oldu sanirim bebek erkek cewrwmde erkek bebegi kiskanan babalar biyorum
Biz anneler nasil ki bebegimizin gelecegi icin hep kaygi duyuyorsak babalarda vevek dogunca sok oluyorlar gercekle yuzleaiyorlar hani derlwr ya hamileligimde hic ilgilenmedi diye cunku hic hissetmemisti bebegini dogunca tum gucuyle bebek burdayim diyor. Boswer kafana takma bu bir donem nasilsa her sey tekrar duzene girecek acik mesafeli ol ama gorevlerini aksatma gule gule buyut anneli babali muck
Okurken o kadar sinirlendimki eşini bulsam gırtlağını sıkardım.Yahu kadın lohusa ve bebeğine bakmaya çalışıyor.Sen ne diye huzurunu kaçırıyosun.Sana öküz gibi bağırana kadar kalkıp kendisi baksın o zaman.Eğer bunun önünü alamazsan daha çok kalbini kırar.Anneliğine laf söylemesi çok çirkin.Daha çocuğunuz küçük,yolun başındasınız.Böyle giderse ruhen kaybeder seni.Soğuk dur kırıldığını anlasın.Hiç yok yere vurmak da ne ya.
Birkaç gün bırakın çok bilmiş eşiniz bakacak mı bakalım evladına. Siz de başta çok sessiz kalmissiniz bence,ilk bagirdiginda tepki verin bir dahakine. Siz susunca kendini hepten bir şey sanıyor kocanız
Konu sahibi eski konularini da biliyorum sorunlarini falan. Esin zaten seni düşünse bi konunda bahsettigin sakincali olayi da istemezdi. Ve kiz olacagini ogrendiginizde seevemem demişti... Kizini da zor bi hayat bekliyor ne diyim... Sana nasil kötü davranmis ya biraz insan olsaymis da kalkmis kendi baksaymis. Yaşın da küçük, lütfen kendini ezdirme kizin için güçlü bir anne ol...
Lohusa olmasan da çekilmez bu adam. Allah yardımcın olsun.
Okuduklarıma gerçekten inanamadım... Ahh öyle eşe neler yazılır neler söylenir neler yapılır... Sizin yerinizde olsam ben asla susamazdım ağzının payını hem gece verirdim hem de o söylediği sözleri duyduğum an bir bir yapıştırırdım ağzının ortasına laflarımı. Erkekler bebek yapmayı "cinsellikten" ibaret görüyorlar ve bu cinselliğin sonucununda oluşan bebeğin tüm yükünün kadına ait olduğunu düşünüyorlar. -İstisnalar elbette var Allah öyle erkeklerin sayısını arttırsın inşallah.- Susmayın size verilebilecek en güzel tavsiye bu. Düşüncelerinizi duygularınızı söyleyin. GÜÇLÜ BİR KADIN OL Kİ KIZINDA GÜÇLÜ BİR KADIN OLABİLSİN. Lütfen kendini ezdirme senden başka yok aynaya baktığında mutlaka bunu hatırla.
Hala gencsin. Umutlu ve guclu ol. Insanlar kac yillik evliliklerinde ve aile hayatlarinda neler neler yasiyor, 20 yillik evliliklerini bitiriyor. Tanidigim 70 yasinda bir kadin yarim asirlik kocasina artik tahammul edemedigi icin intihar etti dusunebiliyor musun? Kendini ezdirme. Sakinligini koruyarak konus. Cok iyi gozlem yap. Isler pozitif bir yon almazsa bosan. Biraz zorlanirsin uvey anne ile ama zamanla ise falan girer bir duzene koyarsin hayatini. Canim ikinci cocuk olmasin ama. Minimum 3 sene daha baglar ayagini ikinci bebek.
İnşallah başka yerden güler canım, bakma benimkide ilk eve geldiğimiz gece sustur bebeği falan yapmıştı uyku sersemi,sonra bi güzel haddini bildirdimde bakmaya başladıÇok şanslısın:) ne yazık ki şans yüzüme gülmüyor benim ?
İnşallah başka yerden güler canım, bakma benimkide ilk eve geldiğimiz gece sustur bebeği falan yapmıştı uyku sersemi,sonra bi güzel haddini bildirdimde bakmaya başladı
Ya yorumlarda hemen boşanmaya getirmişler lafı, arkadaş bu adamları biz yontu caz, baktıkki olmuyor son çare o düşünce, lohusa kadına neler diyorsunuz, az moral verin, canım 40 ın çıkana kadar,düşünme bunları, bebişinle ayrı odada takıl,yola gelir elbet zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?