Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Lohusa olmasan da çekilmez bu adam. Allah yardımcın olsun.

Okuduklarıma gerçekten inanamadım... Ahh öyle eşe neler yazılır neler söylenir neler yapılır... Sizin yerinizde olsam ben asla susamazdım ağzının payını hem gece verirdim hem de o söylediği sözleri duyduğum an bir bir yapıştırırdım ağzının ortasına laflarımı. Erkekler bebek yapmayı "cinsellikten" ibaret görüyorlar ve bu cinselliğin sonucununda oluşan bebeğin tüm yükünün kadına ait olduğunu düşünüyorlar. -İstisnalar elbette var Allah öyle erkeklerin sayısını arttırsın inşallah.- Susmayın size verilebilecek en güzel tavsiye bu. Düşüncelerinizi duygularınızı söyleyin. GÜÇLÜ BİR KADIN OL Kİ KIZINDA GÜÇLÜ BİR KADIN OLABİLSİN. Lütfen kendini ezdirme senden başka yok aynaya baktığında mutlaka bunu hatırla.

esiniz de dogum sonrasi olusan bir takim asabiyetler yasiyor anlasilan. bir nebze daha iliman yaklasmak sizin kendi ic huzurunuza katki sagmayabilir.

Ben ona hep olumlu yaklaşıyorum, ama kendisi bu iyi niyetliliğimi kullanıyor

Artık temizlemiyorum zaten, onlar kendi b*klarında yüzüyorlar, ve haklısınız geçten ÜVEY ANNE derdi bundan çok daha iyi

Çifte vatandaş misin?
Eğer Alman vatandaşlığın varsa oraya git. Cocuguna yardım ederler sen de standartı yüksek bir iş bulabilirsin orada. Yani temizlik bile yapsan çok daha rahat gecinirsin.

Alman vatandaşlığım yok malesef

Bende herşeyi lohusalığa vermek istiyorum, kendimi böyle avutmaya çalışıyorum, ve inanın bu insanın daha da gücüne gidiyor

Bende herşeyi lohusalığa vermek istiyorum, kendimi böyle avutmaya çalışıyorum, ve inanın bu insanın daha da gücüne gidiyor.

Şimdi bile kızıma bakıyorum, kendim tutamıyorum ağlayasım geliyor, bu vicdan azabı hiç geçmeyecek mi ?

Kusura bakmada eşin insanlıkran nasibini almamış birisi. Kalk diye vurmak ne ya aptal sen kalk bikerede . Sen kendini suclama bosuna eşin tam bir ayı. Okurken sinir krizi gecirdim burda

Kaderim benim işte...

Bende şu an ki halimle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

rabbim yardımcınız olsun bebeğinizin keyfini çıkarın belliki anlayışsız bir insan

Anlayışsız olsun varsın, ama iftiracı bari olmasın, bana iftira atmaktan vazgeçsin ben sadece bunu istiyorum

Kaderin degil. Kaderimiz bizim tercihlerimiz sonucu sekilleniyor. Degismez mi demissin. Bunu kimse bilemez. 10 senede degisebilir, 20 senede de degisebilir. Cok buyuk bir degisim de bekleme...Pek alinasi bir risk degil.

Evlendiğim için pişmanlık duymam sanmıştım, çünkü baba evinde yaşadıklarım bana hep kötü gelirdi, fakat evlendiğim için pişmanım, hemde çok, baba evinde yaşadıklarım şimdi "vızzzz" geliyor

Bebeğimin odasına bi döşek attım, yastık ve yorgan; orda yatıyoruz artık:) bebeğimizle keyfimize diyecek yok

Çok şanslısın:) ne yazık ki şans yüzüme gülmüyor benim ?

Bu adam size daha kötü şeyler yapacak. Evliliği uzatmayı düşünüyor musunuz?

Bir daha el kaldırırsa ne olacağını biliyor, onu kızımla tehdit etmedim, ama bir daha yüzümüzü göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…