19 yaşında çocuğu bulmuş eziyorlar işte.
Sahip çıkmayan vicdansız babana Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Yaaa ben yasini bilmiyodum daha cok kucukAllah kocasina vicdan versin
esiniz de dogum sonrasi olusan bir takim asabiyetler yasiyor anlasilan. bir nebze daha iliman yaklasmak sizin kendi ic huzurunuza katki sagmayabilir.
Boyle diyen kocalara kiziyorum ben cunku onlar eve geliyor is iste kaliyor, cogu evde esine yardimci da olmuyor. Kadinin bilhassa annelerin mesaisi ise hic bitmiyor. Bu hem fiziksel hem de psikolojik olarak insani tuketiyor. Imkanin varsa kocana bunlari isle. Bir gun anlar bence.
Edit: Simdi eski konuna baktim. Eger sadee kocan olsaydi, bir sekilde mucadele ver, sabret derdim ama kayinlarin ve kv ile olan durumun felaket otesi. Su durumda uvey anne derdi daha iyi. O da gecici zaten bebeginle bir hayat kurarsin kendine zamanla. Canim daha cok da gencsin. Kurtar bence hayatini. Esek kadar heriflerini pisliklerini nasil temizletir kv sana?
Çifte vatandaş misin?
Eğer Alman vatandaşlığın varsa oraya git. Cocuguna yardım ederler sen de standartı yüksek bir iş bulabilirsin orada. Yani temizlik bile yapsan çok daha rahat gecinirsin.
Yavrum senin ki lohusalıktan değil ki kocanın zorbalığından tüm sıkıntıların bence.. adam seni el üstünde tutsa da sen eften püften şeylere takılsan Neyse derim dee.. cıks. Lohusa değilim ama bana böyle davransa bende senin gibi yıkılırım yani
Yavrum senin ki lohusalıktan değil ki kocanın zorbalığından tüm sıkıntıların bence.. adam seni el üstünde tutsa da sen eften püften şeylere takılsan Neyse derim dee.. cıks. Lohusa değilim ama bana böyle davransa bende senin gibi yıkılırım yani
Benim kizim simdi birbucuk yasinda oda korkuyor.. benim esimle de lohusayken ve dort aylikken bagris cagris kavga olmustu evde malesef.. yuksek ses olan herseyden korkuyor simdi kaciyor kucaga hemen.ilk gunler gibi degil cok sukur ben sirf kizim korkmasin diye esim sinirliyse hakli olsam bile susarim sonra sakinken konusurum.kizini bagrina al oksa sacini guvende hissetsin kendini.esinde artik evde bi cocugun oldugunu oyle kavga edilmeyecegini ogrenmeli.sakin bi aninda sen bagirdigin icin kizimiz bunlari yapiyor de birdaha tekrarlamasin.malesef o vicdan azabi gecmiyor .
Kusura bakmada eşin insanlıkran nasibini almamış birisi. Kalk diye vurmak ne ya aptal sen kalk bikerede . Sen kendini suclama bosuna eşin tam bir ayı. Okurken sinir krizi gecirdim burda
arkandan okuz okuz diye vurunca sende ona babaysan sen kalksana allahin esegi ( cok ozur) diyemedinmi ? allah sabir versin insallah .
Cok sinirlendim. Bu nasil bi adam boyle. Bebegin bakimindan hosnut degilse kalkip kendisi baksin. Hic germe kendini. Ve bu adamin genel hali buysa yazik sana.
Kaderin degil. Kaderimiz bizim tercihlerimiz sonucu sekilleniyor. Degismez mi demissin. Bunu kimse bilemez. 10 senede degisebilir, 20 senede de degisebilir. Cok buyuk bir degisim de bekleme...Pek alinasi bir risk degil.Kaderim benim işte...
Eşiniz hakkında yorum yapmak istemiyorm... allah hayırlısını versin...
Evet yeni doğunca cok korumacı oluyor anne ama kimse sizden alamaz bunu düşünmeyin... cok biliyorsa kendi kalksin..emzirdikten sonra 15-20 dk gazını çıkarmaya çalışın çıksın ya da cikmasin 15 dk dik pozisyonda omzunuzda sirtini pis pislayin.annelik cok zor gercketen benim oğlum uyanmazdi sarilikta yoktu emzirmek için 2 saate bir uyandırmaya çalışırdık esim gece birinde kalkarsa diğerinde kalkmazdi uyandırmak zordu o psikoloji hepsinden beter
rabbim yardımcınız olsun bebeğinizin keyfini çıkarın belliki anlayışsız bir insan
Kaderin degil. Kaderimiz bizim tercihlerimiz sonucu sekilleniyor. Degismez mi demissin. Bunu kimse bilemez. 10 senede degisebilir, 20 senede de degisebilir. Cok buyuk bir degisim de bekleme...Pek alinasi bir risk degil.
Bebeğimin odasına bi döşek attım, yastık ve yorgan; orda yatıyoruz artık:) bebeğimizle keyfimize diyecek yokSırtına vurduktan sonrasını okuyamadım,kalas herif uykusu bölünüyor diye rahatsız olmuş derdi bebeğe bakman değil, rahatsız oluyorsa başka odada uyusun, yada siz bebekle başka odaya geçin ,valla sinirlerim bozuldu
Çok şanslısın:) ne yazık ki şans yüzüme gülmüyor benim ?ayrıca bu bebeği tek başına yapmadınız,ona söyleyin ne babalar var benim eşim ilk kızımı çoğunlukla göğsünde yatırırdı yüz üstü kusmuğuyla boğulmasın diye ,uyandıkça pışpışlardı,bir tek bana emzirmeye alt değiştirmeye verirdi lohusalıkta
Bu adam size daha kötü şeyler yapacak. Evliliği uzatmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?