Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Her hatada aldigimiz tecrubeler vardir.bir dahakine daha dikkat edersiniz.uzulme artik gecmisi dusunme.ama esine mesafe koy sana el kardirdigi icin pisman olmali ozur dilemeli.annesin guclu ve huzurlu olmamiz gerek.sutun azalir kesilir toparla kendini artik.

Bebek mi bu kadar dakika sen mi?

Öyle, çekemiyorum zaten
Canim senin eski konunu hatirladim su kv nin evinin temizleyen esinin kardeslerinin odasini b.k goturup yine senin temizledigin hamile hamile sana yapma etme demistik o konuda hatirladigim kadariyla esin temizligi yapmani istemiyordu ama sen kv ve esinin arasi bozulmasin diye esinden habersiz yapiyordun o zaman seni dusunup temizlik yapmani istemeyen adam neden dogumdan sonra sana karsi boyle oldu sence? Ve kv seni hic dusunmezken bu konuda neden sana hak verdi ?

Bilmiyorum gerçekten, rol değiştiler sanki ?

İyiyim şimdi, eşimin peşimizde dört dolanması, gönlümü almak için çabalamasını görmek huzur verici :) dolansın dursun, sürünsün azıcık

İyiyim şimdi, eşimin peşimizde dört dolanması, gönlümü almak için çabalamasını görmek huzur verici :) dolansın dursun, sürünsün azıcık
Ben bu konuda aklim karisti biraz eskiden iyi olan seni cok dusunen bir adam dogumdan sonra tam bir okuz oldu bir hareketiyle adamdan sogudun nefret ettin ki kabul esinin yaptigi igrenc bir hareket bu kadar okuz olan bir adam senin gonlunu almaya calisiyor ya ben biseyleri kacirdim yada esiniz asiri dengesiz yada bu konuda bi gariplik var bebeginde saatleri cok enteresan geldi

Dakika şaşmaz diyorsun.
İlginçmiş.

5-10 dk fark ediyor bazen, ama çoğunlukla böyle, bu saatlere Alarm kuruyorum, kalktığım zaman ya uyanık, ağlamak için çaba gösteriyor olur, ya da uykusundan kalkacak olur.

İnanın bir bilsem, ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, bi anlam yükleyemiyorum. Yapıyor, yapıyor, pişmanlık duyuyor sanırım :) ama yap, yap pişman ol, ondan sonra tekrar yap.. Öyle şey olabilir mi? Dalga geçer gibi haklısınız. Az önce işte yattığımız odaya girdi, ve "Ne yapıyorsunuz, özledim sizi!" dedi. Pişmanlığı olduğu zaman hep böyle belli eder.

Onceki konularina baktiniz mi? Kiz daha 19 yasinda. Kendisini yumruklayan bir okuzu nasil yontacak? Kv ve kayinlarla birlikte yasiyorlar. Kv oglunu yontturur mu ayni evde? Insan biraz okuzse kaba sabaysa yontulur da, karisi ile ilgili yalan soyleyecek sonra inkar edecek, gece lohusa kadini yumruklayacak bu adami yontmak imkansiza yakin. Cunku karaktersiz. Kadinlar ne zaman bosanmayi dusunmeli mesela? Darp raporu alacak kadar dayak yiyince ya da balkondan atilinca mi?

Insallah degisir ya. Keske degissin. Bol bol anlatmaya calis o zaman durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…