Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

belli canım sırayla. önce o seni döver sen sürünürsün sonra kendini affettirmek için o sürünür. olan o sağlıksız ortamda yetişen çocuğa olacak. belli ki siz kendinizden vazgeçmişsiniz zaten.

Vazgeçmek değil ki bu? Bişeylerin değişeceğine inanmak bi umut inanmak istiyorum

Vazgeçmek değil ki bu? Bişeylerin değişeceğine inanmak bi umut inanmak istiyorum

Kimse kolay kolay değişmez. Üzgünüm
Hele sizin kocanız hiç değişmez. Bebeklikten itibaren aileden ne görürsen nasıl yetiştirilirsen o kalır karakterinde
Kayinvaliden hala koca oğullarının arkasını topluyor veya toplayıyor, kız çocuğuna değer vermiyorlar, kayınpeder hepsini korkutan sert biri belli. Bu ortamda büyüyen kocanız şiddeti normal görmüş, kadını değersiz, siz iki kustunuz trip attınız diye o değişmez.

Öyle mi dersiniz ?

Öyle mi dersiniz ?

Evet.
Bir de bu ortamda kız çocuğu büyüteceksiniz. Ben bu nedenle başka bir yol bulmanızı önerdim size hep.
Sade tek bir öküzle değil dört öküzle yaşayacak o çocuk.
Hot zot kaba saba şiddet eğilimli baba ve dede sorumsuz amcalar.
Bir çocuk bundan çok daha güzel bir hayatı hak ediyor.
Ama yine siz bilirsiniz.
Kocayi adam edeceğim derken yıllar gececek ve kendini hep erkekten aşağı gören birinci vazifesi amcalarının ve babasının arkasını toplamak olan bir kız çocuğu yetişecek bu ortamda.

İnsanın gücüne gidiyor biliyor musun arkadaşım? Akşam'a kadar ağladım ağladım, daha kendime gelemedim, o kadar zoruma gitti
Eşinizin yaptıkları insanlıga sıgmaz.sizi böyle üzerse sütünüz kesilir.Ozaman kendisimi emzirecek bebeginizi . Allah akıl fikir versin

kocan ile konuşmalısın.
olaylara susarak değil anında konuşarak çözüm bulmalısın.
ağlamak istiyorsan kendini tutmayıp bağıra bağıra ağlamalısın.
3 çocuk doğurmuş biri olarak tavsiye ederim.
konuşmaları o an duydun . hemen mutafağa girip . benim hakkımda arkamdan konuşma. söyleyeceğin bi şey varsa yüzüme söyle diyeceksin.
istemiyorsan alır çocuğumu giderim diyeceksin. bu ne ya . lohusa sendromuna giren senin kocan gibi olmuş . abuk subuk şeyler

erkek olsun biraz. yaptığının arkasında dursun . yapmışsa yaptı , vurdu ise vurdu. erkek olsun

Ben ona hep olumlu yaklaşıyorum, ama kendisi bu iyi niyetliliğimi kullanıyor
canım iyi niyetinden anlamayana onun gibi davranacaksın.
iyi niyet de bi yere kadar . anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az .
hak ettiği gibi davranırsan bi güne kuzuya döner. tecrube ile sabit

çocuğa her "ııh" dediğinde müdahale edilmez ki zaten. kendi kendine geri uyuyorsa bir sıkıntısı yoksa ellemiyorum ben hiç. kusura bakmayın ama eşiniz cidden çok anlayışsız, cahil ve egoist. lohusa kadın kendi derdiyle mi uğraşsın, bebekle mi uğraşsın bir de böyle öküzlüklerle mi uğraşsın. cinnet geçirin, iyi bir ağzının payını verin gitsin.

Bi yönden de size baya hak veriyorum, boşanmak olamaz ama çözüm, kızımı babasız da büyütmek istemiyorum, yakında kendi evimiz de olacak, o yüzden ne yapılabilir onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…