Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Ban yemekten korkuyorum...
Yoksa o kocaya çok şey derdim de...
Sabırlı olmaya çalış..

Yok her "ıhhh" diyişine kalktım. Ama son "ıhhh" diyişine kalkmadım. Çünkü hep geriye uyuyup kalıyordu. Kalkmadım diye değil, yatak hemen baş ucumuzda, kafamı kaldırsam görüyorum zaten, ayağa kalkıp da bakmadığım için o yumrukları yedim. Halbuki ben görüyorum çocuğumu, önemli bişey olsa bakmam mı hiç yavrucuğuma

Eşinizin en hafif tabiri ile kabalıkları ve sorumsuzluğundan daha ciddi bir sorununuz var bence. Size 3 kez iftira atmış. Söylemediğiniz şeyleri söylemişsiniz gibi konuşmuş. Bu yalan söylemek de değil, yalan söylemenin ötesi. İftira atıyor ve bu kanunlara göre suç.

Ben olsaydım ne yapardım söyleyeyim. Annesinin yanında "Ben X'e bu 3 konuda iftira attım. Çok kötü bir şey yaptım. Özür diliyorum. Bir daha asla olmayacak" gibi içten bir açıklama yapmazsa, iftira davası açardım. Eş olması ona saçma sapan davranma hakkını vermiyor. Davadan bir şey çıkmasa bile yaptığının yasalara aykırı olduğu kafasına kazınır.

Bu arada yumruk attıysa onun için de şikayet edilmeli.

Rahmetli babamin bir nasihati vardir:

SANA KALKAN ELI KIRACAKSIN.

O el kirilmadan senin koca diye koynuna aldigin manda sana daha neleeeeer neleeeeer yapar!

Abartan eşiniz. Ne demek vurmak kalk diye bağırmak saygısız. Camış gibi uyuyacağına kalkıp bi o baksın o zaman. Erkek çocuk bakamaz diye bi madde varda biz mi bilmiyoruz. Sen anneyse o da baba evdeki süs eşyası değil. Allah sana sabır versin cnm dicek çok şey varda banlanmayım şimdi.

Kendi biliyor oğlunun huyunu, o yüzden ona çok kızdı, kendi gördü zaten, ne konuşayım ki??

aynen uçan tekmeyle cevap verir odadan kovar asıl ben onu anasına şikayet eder üç gün de eve almazdım. öküz. çok yüz vermişsiniz tepenize çıkmış.

Çok şanslısınız valla ne güzel, imrendim birden

çok merak ettim hamileyken nasıl davranıyordu size ?

bana çok garip geldi eşinizin hareketleri benim eşim daha şimdiden kendi tarafına kurdurdu yatağı gece ben ilgilenirim gündüz sen diye..

acaba doğduktan sonra mı değişiyorlar ?

Allah yardımcınız olsun.

Allah kimsenin başına vermesin böylesini

Ya kusura bakmayın ama gerçekten öküzmüş. Bu da az kalıyor ya, neyse.
Yaptıkları çok çirkin eş ne demekse onun gözünde ittirip kaktırıyor sizi, nasıl babaymış da o kalkıp bakamıyor çocuğa üstüne annesine laf söylüyor. Ay biri bana böyle davransın çıldırıyorum bildiğin, sen kimsin, ne haddine ittirip kaktırmak!
Bir de insan nasıl eşinin ardından atıp tutar dedikodu yapar, nasıl bir art niyet bu ya!
Eşinizin içinde bi kvde de var.

El cevap: bakamaz beceremezsen tabi onlar alip bakacak.

Ay bu ne demek ya. Ağzının payını vermişsiniz iyi ki...

Sinirim zıpladı.

Oyle dusunme moralini bozma lutfen ilerde bicir bicir olunca baba deyince nasil sevecek babasi onu uzme kendini toparlan kizinin sana ihtiyaci var.

Sırf onun için katlanıyorum zaten bu adama, böyle olduğunu bilsem, hiç evlenir miydim sizce ?

Hem çocuk isterler hemde çocuk ağladımı uyumadımı işlerine gelmez uykuları bölünüyor beyfendilerin ne var kalksanız biraz destek olsanız böylelerini yatağa bile almıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…