Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

adam kız olacağını duyunca 'sevemem' demişti. millet burda doğsun fikri değişiyor diyodu. he değişmiş. kızı düşünüyo anasını dövüyo.

büyüyüp baba diyince değişir mevzusu var şimdi. ben eski konuları bilmiyorum ama bu konudan çok bilendim adama. Önce sandım ki lohusalıktan gereksiz bir alınganlık yaptı konu sahibi. Halbuki adamdaki öküzlük boşanma sebebi. Garibim konu sahibi de o kadar sindirilmiş ki lohusalıktan eşinin kendini anlamadığını sanıyor.

Ama vicdan azabı çekiyorum şu an, sırf bebeğim etkilendi diye

çok çok yanlış bir evlilik yapmışsınız. size öyle kalk kalk demesi ne kadar kaba. iyi güvenip çocuk yapmışsınız.

Öyle, haklısınız

Eşiniz sizin de deyiminizle bildiğiniz öküz diyecem ama öküzlere hakaret olucak terbiyesiz ya bız kadınları anlayamıyorum bıde bu öküzleri baba yapıyoruz

Sizinkı lohusalık depresyonu degıl
Sabırlısınız ve kırılmakta haklısınız

Esınızın beyın fonksıyonlarında sorun var allah sıze sabır versın

sadşlaksşdlk ya bu kadınların mantığı nerde? allah aşkına adam lohusa karısını dövüyor. çocuk baba deyince sihirli değnek misali bi anda melek kesilecek he mi?

konu sahibi zaten ayrı bi dünya. dayağı yemiş hala kocam beni anlamıyo hühühühü diyo. iki koca kaynının pis donlarını toplarken ama yapmazsam kaynanama terbiyesizlik olur gibi hissediyorum diyen kadın zaten. şimdi bu durumun vehametini idrak edememesi çok normal. güya orda da eşi temizlik yaptığını görse çok kızardı. he canım çok kızar. kaynananın iş yaptırmasına kıyamıyor ama kendi pata küte dövüyo. boksormüş bi de. adamın yumruğu silah sayılır bence. valla daha çok da dayak yer ikinci çocuğu da yapar, elin pisliğini de temizler.

bi konuda da eşim arkadan istiyo, kıramıyorum filan demiş. olaylara gel. almış gencecik kızı. 3 senede pestilini çıkarıp kenara atacak belli.

Ne diyebilirim ki, dediklerinizin hepsini harfi harfine uyguladım, ama değişen bişey olmadı dediğiniz gibi, ben uğraştıkça o geri kaçtı. Ana kuzusu olduğu için de hep annesine yetiştiriyor, ne yapayım ya, ne yapayım ??,

Sırf onun için katlanıyorum zaten bu adama, böyle olduğunu bilsem, hiç evlenir miydim sizce ?
Allah size sabir eşinize de akıl fikir versin . bence kayinvalideniz esinizin anlattığı kadarını biliyo . ayrı yatin bence siz çocuğunuz la başka yerde yatin esinizin kapisini da kapatın.eli taş olsaymış keşke esiniz size vururken. Annesinz siz vicdansız adam

sadece ne yapayım kısmına cevap veriyorum:
beşikteki kızın var ya, onun büyüdüğünü, seniki gibi bir adamla evlendiğindiğini ve aynen senin yaşadıklarını yaşadığını, sana gelip anne ne yapayım diye sorduğunu düşün.
ne cevap verirdin?
onu yap işte.

Aynen o yüzden benim pişmanlığım var, kızım öyle olmasın

Bu adam tartışılacak birisi değil. Tartışarak ne elde etmeyi bekliyorsun ki? Haklı çıksan ne olacak onca strese girdikten sonra?

En iyisi "canım çocuk seni geceleri uyandırıyor, biz başka odada yatalim" de.

Sadece bebeğine konsantre ol. Onun dışındakileri görme duyma.

Sonuçta bebisin olmuş bu özel günleri oküzler icin kurban etme. Anneligin tadını çıkar. Lohusaligin bitince kendini daha iyi hissedeceksin.

İnşallah geçer yaaa

bugün mü olmustu bu olay, aksam nasıldı aranız eger bu aksam ıse nasıl davranmayı dusunuyorsunuz

Dün oldu akşam işten geldiğinde de hiç konuşmadım, hiç tepki vermedim, kırgın olduğumu da belli ettim, onun yanında yatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…