Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Öyle, valla haklısınız yaptığı hatanın farkında ama öküz

Haklısınız, ama ona kalsa, çocuğa kadın bakar "Ben bakamam!" deyip işin içinden çıkıyor

Eşiniz yönünden çok şanslısın şans ne yazık ki bana gülmüyor

Hatasını yüzüne söylediğin zaman da kabul etmiyor, "Ben öyle bişey yapmadım" diyip, işin içinden çıkıyor.

Hem çocuk isterler hemde çocuk ağladımı uyumadımı işlerine gelmez uykuları bölünüyor beyfendilerin ne var kalksanız biraz destek olsanız böylelerini yatağa bile almıcaksın
Bende yatakları ayırdım zaten, artık ona ihtiyaç yok

keşke anlatmasaydınız bunları
konu sahibine sadece üzgünlük olur bunlar

konu sahibi arkadaşım eşin çok biliyosa kendisi baksın
önceki konularınızı pek bilmiyorum merak ettim neden bu kadar küçük evlendiniz

Herşeyi lohusalığa vurmak istiyorum, kendimi demek ki böyle avutmaya çalışıyorum

Calisiyor musun bilmiyorum. Calismiyorsan butun gun ben bakiyorum, gece de sen bak desen? Sonucta cocuk anneye zimmetli degil, babalarin da sorumluluklari var.

Herşeyi lohusalığa vurmak istiyorum, kendimi demek ki böyle avutmaya çalışıyorum

Bakın bu konuyu bile dayanıp sonuna kadar okuyamadım. Sinirlenmemek için eski konularınıza da bakmadım. Ama arkadaşlar ara ara bahsetmiş. Eşiniz sorunlu bir insan. O yüzden bunun lohusalığınızla falan alakası yok. Kendinizi avutmak için lütfen kendinizi suçlamayın. Hatanın eşinizde olduğunu bilin. Katlanırsınız, bu evliliğe devam edersiniz bunlar sizin bileceğiniz işler ama kendinizde hata bulmayın. Siz en başta kendinizi suçlarsanız insanlar zaten bunu yapar.

Dogru diyosun canim ya oyle dusunemedim hic ama haklisin.her erkegin icinde bir okuzluk vardir ama en iyisinin bile.bakna esim boyle iyidir falan ama mesela normal amanda canim cicim demez ozel gunleri unutur televizyon kumandasina benden daha cok asiktir falan.konu sahibi hic uzulmesin o nedenle.erkek=okuz

Televizyon kumandasiyla resmen sevisiyor adam.elinden dusurmez hic.sen de olmasan bu hayat gecmisti bir kere kumandaya.iyi al koynuna sok o zaman dedim ben de.yani her erkegin var bir odun tarafi.yontulabilenler az biraz yontuluyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…