Geçmezse de dünyanın sonu değil, böyle gitmeye devam ederse katlanmak zorunda da değilsin. Bebeğin ve senin sağlığınız hepsinden daha önemli.
Rahmetli babamin bir nasihati vardir:
SANA KALKAN ELI KIRACAKSIN.
O el kirilmadan senin koca diye koynuna aldigin manda sana daha neleeeeer neleeeeer yapar!
Eşinizin en hafif tabiri ile kabalıkları ve sorumsuzluğundan daha ciddi bir sorununuz var bence. Size 3 kez iftira atmış. Söylemediğiniz şeyleri söylemişsiniz gibi konuşmuş. Bu yalan söylemek de değil, yalan söylemenin ötesi. İftira atıyor ve bu kanunlara göre suç.
Ben olsaydım ne yapardım söyleyeyim. Annesinin yanında "Ben X'e bu 3 konuda iftira attım. Çok kötü bir şey yaptım. Özür diliyorum. Bir daha asla olmayacak" gibi içten bir açıklama yapmazsa, iftira davası açardım. Eş olması ona saçma sapan davranma hakkını vermiyor. Davadan bir şey çıkmasa bile yaptığının yasalara aykırı olduğu kafasına kazınır.
Bu arada yumruk attıysa onun için de şikayet edilmeli.
Abartan eşiniz. Ne demek vurmak kalk diye bağırmak saygısız. Camış gibi uyuyacağına kalkıp bi o baksın o zaman. Erkek çocuk bakamaz diye bi madde varda biz mi bilmiyoruz. Sen anneyse o da baba evdeki süs eşyası değil. Allah sana sabır versin cnm dicek çok şey varda banlanmayım şimdi.
aynen uçan tekmeyle cevap verir odadan kovar asıl ben onu anasına şikayet eder üç gün de eve almazdım. öküz. çok yüz vermişsiniz tepenize çıkmış.
En iyisi "canım çocuk seni geceleri uyandırıyor, biz başka odada yatalim" de.
Eviniz buna müsaitse yukardaki arkadaşın önerisini uygulayın derim. En azından stressiz bir uyku olur.onun yanında yatmadım
çok merak ettim hamileyken nasıl davranıyordu size ?
bana çok garip geldi eşinizin hareketleri benim eşim daha şimdiden kendi tarafına kurdurdu yatağı gece ben ilgilenirim gündüz sen diye..
acaba doğduktan sonra mı değişiyorlar ?
Allah yardımcınız olsun.
Konu sahibi senin baban bu olanlari bilse ne olur?
Görücü usulü evlendik
Ya kusura bakmayın ama gerçekten öküzmüş. Bu da az kalıyor ya, neyse.
Yaptıkları çok çirkin eş ne demekse onun gözünde ittirip kaktırıyor sizi, nasıl babaymış da o kalkıp bakamıyor çocuğa üstüne annesine laf söylüyor. Ay biri bana böyle davransın çıldırıyorum bildiğin, sen kimsin, ne haddine ittirip kaktırmak!
Bir de insan nasıl eşinin ardından atıp tutar dedikodu yapar, nasıl bir art niyet bu ya!
Eşinizin içinde bi kvde de var.
Ay bu ne demek ya. Ağzının payını vermişsiniz iyi ki...
Sinirim zıpladı.
Görücü usulü evlendik
Öldürür eşimi
Bende yatakları ayırdım zaten, artık ona ihtiyaç yokHem çocuk isterler hemde çocuk ağladımı uyumadımı işlerine gelmez uykuları bölünüyor beyfendilerin ne var kalksanız biraz destek olsanız böylelerini yatağa bile almıcaksın
Valla lohusa depresyonunda olan siz degil esiniz.bir zahmet kendisi kalksin o zaman bostan korkulugu muymus kensisi.bir de ben esime odun diyorum ya adamin bir emzirmedigi kaldi.gerci biberonla onu da yapti.butun gece baslarini beklerdi ben horul horul uyurken.altlarini degistirir sallar severdi.ustelik ertesi gun ise gitti halde.adam 6 ay boyunca 2 saatten fazla uyumadi gunde.gozlerinin alti sismisti artik uykusuzlyktan yine de bana sen yat derdi butun gun yoruluyorsun.cocuklar 2 yasinda hala oyle.hastalansalar o bekler baslarinda sabahlara kadar.ateslenseler elleri ayagina dolanir yavrum diye ama beni teselli eder uzulme cocuktur hasta olur gecer sen yat dinlen diye.lohusayken ben de ota b.ka aglardim elimde olmadan yaslar akardi yanaklarimdan.her seferinde sarilir gececek bak cook sansliyiz biz 2 tane dunya tatlisi yavrumuz var diye teselli ederdi.odunluktan terfi ettirdim bak simdi adami daha da odun demem
büyüyüp baba diyince değişir mevzusu var şimdi. ben eski konuları bilmiyorum ama bu konudan çok bilendim adama. Önce sandım ki lohusalıktan gereksiz bir alınganlık yaptı konu sahibi. Halbuki adamdaki öküzlük boşanma sebebi. Garibim konu sahibi de o kadar sindirilmiş ki lohusalıktan eşinin kendini anlamadığını sanıyor.
Herşeyi lohusalığa vurmak istiyorum, kendimi demek ki böyle avutmaya çalışıyorum
Dogru diyosun canim ya oyle dusunemedim hic ama haklisin.her erkegin icinde bir okuzluk vardir ama en iyisinin bile.bakna esim boyle iyidir falan ama mesela normal amanda canim cicim demez ozel gunleri unutur televizyon kumandasina benden daha cok asiktir falan.konu sahibi hic uzulmesin o nedenle.erkek=okuzkeşke anlatmasaydınız bunları
konu sahibine sadece üzgünlük olur bunlar
konu sahibi arkadaşım eşin çok biliyosa kendisi baksın
önceki konularınızı pek bilmiyorum merak ettim neden bu kadar küçük evlendiniz
Bu hayat cekilmezdi demisti yazacaktim yanlis olmusTelevizyon kumandasiyla resmen sevisiyor adam.elinden dusurmez hic.sen de olmasan bu hayat gecmisti bir kere kumandaya.iyi al koynuna sok o zaman dedim ben de.yani her erkegin var bir odun tarafi.yontulabilenler az biraz yontuluyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?