- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi strawberry_cake
Fikirleriniz icin tesekkuler degerlendirecegim.
Rutubet yok cok sukur yasadigimiz il nemli bir bolge degil. Iradesiz iste bu huyunu bilseydim asla evlenmezdim onunla buraya gelmeden once cok anlayisli bir insandi uc bes kurusa tenezzul etmezdi ama simdi cok degisti. Ben yurt disinda dogdum buyudum cok farkli bir ortamdan geldim onun icin herseyi geride biraktim adam zannettim ama insan yaniliyormus iste. Keske zamanu geriye alabilse insan.
Canim lutfen boyle deme haklısın cok haklisin sonuna kadar hemde
Benim arkadasta boyle diyor bahsettigim boşanacaktım cocuk olmasa dedi. Ailesi de berbat adamin adam polis ya onu yicekler akli sira kizin altinlarini falan da aldilar .ve o kizda calisan eden parasini kazanan bir insandı evlendi adam icki aleminde kiz da diyor bana gelince para yok. Zar zor taşıttı evini kotu bir evde oturuyordu oda . Kucuk bir kizi da var. Ben seni anliyorum esini de az cok tahmin ettim.
Zaten ne yaparsa bu aileler yapiyorlar anca çocuklarının aklina giriyorlar ellerine ne geciyorsa artık insan torununu düşünür oglunun kesesinden once gelinini düşünür bizde gelin cok önemlidir hatta ailemde de once erkek suclanir kizi uzme derler karini uzme derler hakikaten bazi erkekler cok terbiyesizler. Yaziklar olsun durumu da kotu degildir ailenin etkisi altinda kaliyor .