Loulieta 35 kg Zayifliyor - Resimli Gunlugum

Loulieta

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
78
8
16
Fransa
Selam kizlar,
Ilaclar nedeniyle cok kilo aldim. Bugunden itibaren bunlarin hepsini vermek, "eski ben"e geri donmek icin harekete geciyorum.
Hedefim 35 kg vermek. Sanirim 7-8 ayda falan veririm umarim.

Boy 1.63 cm
Baslangic 89.1 kg
Hedef 54 kg

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun..bende kısa süre içinde 25 30 kilo filan aldım.bu zamana kadar çeşitli saçma salak diyetlerle vaktimi boşa çaldım.ama 18 gündür diyetisyen eşliğinde diyete başladım daha doğrusu arkadaşım diyetisyene gitti ve çok güzel sonuçlar aldı bende denemekten ne kaybederim dedim ve başladım.bugün 18. günüm ve tam 4.3 verdim.çok sağlıklı bir diyet herşeyden yediriyor fakat önemli olan saatleri ve öğünleri kaçırmamak..benim arkadaşım 5 haftada 12 kilo verdi fakat herkesde aynı olacak değil tabi bende daha yavaş gidiyor ama olsun daha sağlıklı gidiyor..birbirimize destek olalım ikimizinde vereceği kilolar hemen hemen aynı bende 90la başladım 85.7 im şuan.boyum 177 ama boyda kurtarmıyor artık:(

Hayırlı olsun tatlım. Boyumuz, kilomuz da benziyor. Bakalım kaç ayda nasıl sonuçlar elde edeceğiz :16:

Hayırlı olsun kolay gelsin

Sagol canim

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun..bende kısa süre içinde 25 30 kilo filan aldım.bu zamana kadar çeşitli saçma salak diyetlerle vaktimi boşa çaldım.ama 18 gündür diyetisyen eşliğinde diyete başladım daha doğrusu arkadaşım diyetisyene gitti ve çok güzel sonuçlar aldı bende denemekten ne kaybederim dedim ve başladım.bugün 18. günüm ve tam 4.3 verdim.çok sağlıklı bir diyet herşeyden yediriyor fakat önemli olan saatleri ve öğünleri kaçırmamak..benim arkadaşım 5 haftada 12 kilo verdi fakat herkesde aynı olacak değil tabi bende daha yavaş gidiyor ama olsun daha sağlıklı gidiyor..birbirimize destek olalım ikimizinde vereceği kilolar hemen hemen aynı bende 90la başladım 85.7 im şuan.boyum 177 ama boyda kurtarmıyor artık:(

Tesekkurler, madem yakin kilolarimiz, o zaman birbirimize destek olalim. Birlikte verelim su kilolari artik. Diyetisyenin nasil bir diyet verdi sana?

Hayırlı olsun tatlım. Boyumuz, kilomuz da benziyor. Bakalım kaç ayda nasıl sonuçlar elde edeceğiz :16:

Tesekkurler, seni takibe aliyorum ;)

Tesekkurler, madem yakin kilolarimiz, o zaman birbirimize destek olalim. Birlikte verelim su kilolari artik. Diyetisyenin nasil bir diyet verdi sana?

tatlım aslında ben diyetisyene gitmedm:)daha doğrusu bütün kan tahlillerimi filan yaptırdım fakat yazlığa geldim burdada diyetisyen bulamadım.benim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım bu listeye.diyetisyeni arkadaşıma bu listeyle 5 haftada 12 kilo verdirmiş.elimizde 4 liste var ben 2. listedeyim bikaç gün sonra 3.ye geçicem.aslında herkesin yapısı farklı diye yapmak istemedim ama denemekten ne çıkar deyip başladım iyikide başlamışım hem sağlıklı besleniyorum hemde bu sayede hergün yürüyüşe başladım.ilk liste 9 öğün:) 2.si 6 öğün.listede hemen hemen herşey var ama önemli olan saatleri ve öğünleri atlamamak..

Back
X