Bence sen sansürleme yapmadan istediğin her şeyi anlatMunenın sıze verdıgı yetkıye dayanarak artık sormadıgınız soru kalmaz ban derdı kalmadı
Bence sen sansürleme yapmadanistediğin her şeyi anlat
TamamCevap verıyorum, ıstemıyorum
Love o foti seninse avukat haklı. Avukat az bile koşmuş, ah avukat vah avukat. Avukat gece fotilere bakıp bakıp cigara yakıp efkarlanmıyorsa yazzzıklar ossun.Inanıyorum o aranan kan bulunacak
Yok artık be ne bircan balisiLove o foti seninse avukat haklı. Avukat az bile koşmuş, ah avukat vah avukat. Avukat gece fotilere bakıp bakıp cigara yakıp efkarlanmıyorsa yazzzıklar ossun.
Bircan Bali sandım bir an
Evet, şöyan 6k'lık +18konumuz var,pavyona düşmeden ünlü oldukKonu +18e taşınmış inanamıyorum
Döndük yine kürkçü dükkanına, buradan başlamıştık zaten değil mi
Adam şimdi dur zaten zor buldum hatunu, düşüp incinmesin demiyorsa bir şey bilmiyorumKaldıgımız evle arabayı bıraktıgımız yer arası camurlu dıye önce cantaları sonra beni taşıdı biscolata erkeeem
Mesai başlafı gülümHahahah kimleri goruyoruz kimlerine isiniz var sizin burda
Shsjddhsk işe gidecektim ya kirlenmesin istedi sanırsamAdam şimdi dur zaten zor buldum hatunu, düşüp incinmesin demiyorsa bir şey bilmiyorum
Yılaaaaaan. Bu avukat milleti hep böyleShsjddhsk işe gidecektim ya kirlenmesin istedi sanırsam
Camur banyolu fantazide iyi giderdi aslinda halbukim
Kucagına alıyo sonrada senın yuzunden bende hareketlenme basladı love anahtarı vermesemıydık dıyo shdjddhdjYılaaaaaan. Bu avukat milleti hep böyle
HahaHhahahah. Biliyordum!Kucagına alıyo sonrada senın yuzunden bende hareketlenme basladı love anahtarı vermesemıydık dıyo shdjddhdj
Sarılmandan belli kırcan mı belimi, çok canım acıdı çeksene elini bakışımı attımHahaHhahahah. Biliyordum!
Arka fondan kaldıramazsan kaldırırlar gülüm şarkısını patlatacaktın ya. Efsane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?