Shdjsjsjsjsjs beni çok güldürdün valla, sağol böbişimO Osirius konunu ilk defa gördüm dudak estetiği neden +18de diye girdim son sayfalardan başladım katya topuzuna kadar okuyup dur başı nasıldı diyerek ilk sayfaya geldim 3 çocuğun olduğunu okudum şoklardayım
Fantazi dünyanın rengarenk oluşu ve anlatış tarzın 20 25li yaşlardaki insanların kaçamak şömine başı aşkı sandım ama evli ve 3 çocuğa rağmen bu tarz yaşıyorsan kocaman bi alkış cidden de
Ben yeni evliyim 3 ayda bi seksi gecelik giydim diye eşim çok şaşırdı sanki amuda kalkıp halı silmişim gibi alkış tuttu resmen ahaha benimde bu tarz düşüncelerim çok geniştir ama icraate geçme kısmı yok bende düşünürüm eşime gözlerini kapat derim anlatırım ballandıra ballandıra, yapmışım gibi etki eder bende ekstra yorulmamış olurum kolay yoldan buldum yolumuherkese bol sufleli günler
Analarına çekmişlerdir, Allah bağışlasın 🏵Shdjsjsjsjsjs beni çok güldürdün valla, sağol böbişimatraksiyonu hep sevmişimdir ama malesef ki 3 bebemin ex öküz babası anlamıyordu. Yani benım bebelerı de bı gorsen oyle tatlılar kı ınsan ve öküz bırlesımınden boyle bebeler cıksın hayret edersın
Kilo vermenin böylesine can kurban. Sen yokken yazılanları okumaya yetişebilecek misin bakalımSusex düşesinden külkedisine dönüşümün, göz açıp kapatma mesafesinde olması beni derinden yaralamıştı
Gönaydınslar gözel bağyanlar, telefonu ancak elime alabılıyorum, üçlü beşli orgazmlar yaşayanlar varmış waaaoowwwbiz bi tükkanı kapattık öteki tükkanı açtık zabağnan herkes işe 71kg girdiğim evden 70kg olarak çıktım, yatılı spor salonu üyeliğimi platiniuma çevirip, bu uygulamayı ara ara tekrarlıcam
Ban verecek olsa gözümüzün yaşına bakmazdı zaten, seninle beraber ben de giderdim mahpısaPeki ban da verecek mısın banakendıme temız don atlet ayarlayayım mapısa dusmeden
Keşke taşınmasaydı ya başa tutturulan gönderi gibi hep yukarıda kalacak, gelen giden bakar atık. DanışmanLık bürosuna döner burasıMunenın sıze verdıgı yetkıye dayanarak artık sormadıgınız soru kalmaz ban derdı kalmadı
Bu konuyu kimse geçemezCinsellik topiğinde 6k'lık konu var ahdkdhdjsjs ilk ve son mu bu ne
Öyle yapsın zaten, böyle kadın herkese nasip olmazAdam şimdi dur zaten zor buldum hatunu, düşüp incinmesin demiyorsa bir şey bilmiyorum
Laf yetmez icraat şart topla cesaretini.O Osirius konunu ilk defa gördüm dudak estetiği neden +18de diye girdim son sayfalardan başladım katya topuzuna kadar okuyup dur başı nasıldı diyerek ilk sayfaya geldim 3 çocuğun olduğunu okudum şoklardayım
Fantazi dünyanın rengarenk oluşu ve anlatış tarzın 20 25li yaşlardaki insanların kaçamak şömine başı aşkı sandım ama evli ve 3 çocuğa rağmen bu tarz yaşıyorsan kocaman bi alkış cidden de
Ben yeni evliyim 3 ayda bi seksi gecelik giydim diye eşim çok şaşırdı sanki amuda kalkıp halı silmişim gibi alkış tuttu resmen ahaha benimde bu tarz düşüncelerim çok geniştir ama icraate geçme kısmı yok bende düşünürüm eşime gözlerini kapat derim anlatırım ballandıra ballandıra, yapmışım gibi etki eder bende ekstra yorulmamış olurum kolay yoldan buldum yolumuherkese bol sufleli günler
Benım ex öküz asla tasımaz bıde ustune kar botunu gıyseydın madem derdı.Analarına çekmişlerdir, Allah bağışlasın 🏵
Kıymeti bilen biliyor baksana kucakta taşımalar falan bizimkiler bizi taşısa fıtık oldum der adam etkiledin beni anahtarı vermese miydik diyor2 tl farkla ekstra büyük boy sufle ikram etmiş hayat sana
Bende aynı fıkırdeyım, mızahta ıyıydı ya cınsellıkte sımdı gıren cıkan eren duran gelecekKilo vermenin böylesine can kurban. Sen yokken yazılanları okumaya yetişebilecek misin bakalım
Ban verecek olsa gözümüzün yaşına bakmazdı zaten, seninle beraber ben de giderdim mahpısa
Keşke taşınmasaydı ya başa tutturulan gönderi gibi hep yukarıda kalacak, gelen giden bakar atık. DanışmanLık bürosuna döner burası
Bu konuyu kimse geçemez
Öyle yapsın zaten, böyle kadın herkese nasip olmaz
Zararın neresinden dönsen kar var olanın tadını çıkaracaksınBenım ex öküz asla tasımaz bıde ustune kar botunu gıyseydın madem derdı.Ahdjshsj evet analarına cekmısler, 25li yaşlarımda olsam o şömine öyle yanar mıydı be, bunlar hep yaşanması mümkünken yaşanamamışlar işte
Öyle valla, sımdı topıc degısımı oldugu ıcın rahat rahat ballandırara ballandıra anlatamıcam da haZararın neresinden dönsen kar var olanın tadını çıkaracaksın
Boşver şimdi yaşıyorsun işte en azından geç de olsa bu hisler güzeldir zaten anlatışından da belli buBenım ex öküz asla tasımaz bıde ustune kar botunu gıyseydın madem derdı.Ahdjshsj evet analarına cekmısler, 25li yaşlarımda olsam o şömine öyle yanar mıydı be, bunlar hep yaşanması mümkünken yaşanamamışlar işte
Öyle iç çamaşırı hevesim pek olmadı şimdiye dek ya, buna aldığım kiloların da etkisi var sanırımLaf yetmez icraat şart topla cesaretini.
Düşünme öyle, ucunum sonunu bulmaya yetişemez kimse 6k az değil 400 sayfayı kim okuyacak. Özü yine biz oluruz, kemik kadro belli zatenÖyle valla, sımdı topıc degısımı oldugu ıcın rahat rahat ballandırara ballandıra anlatamıcam da ha
Diyet yap, salma kendini, aynadaki kadını güzel görmek herşeye değerBoşver şimdi yaşıyorsun işte en azından geç de olsa bu hisler güzeldir zaten anlatışından da belli bu
Ayıp mıdır sorması bunca şeyden sonra ama yaşın kaç ki öyle sigara falan yaktın burdabide 71 kg olarak girdim 70 olarak çıktım demişsin bende mezgit olarak evlendim çupraya yol alıyorum led mumla aydınlanıyorum ancak sjdkshddkjk biraz özgüveni zedeledi bu kilolar
Öyle iç çamaşırı hevesim pek olmadı şimdiye dek ya, buna aldığım kiloların da etkisi var sanırım
Diyetteydım 73kıloyla basladım 71e dusmustum tatılden sonra 70e dusmusum efor sarfetmekten sanırım shdkdhdhdBoşver şimdi yaşıyorsun işte en azından geç de olsa bu hisler güzeldir zaten anlatışından da belli bu
Ayıp mıdır sorması bunca şeyden sonra ama yaşın kaç ki öyle sigara falan yaktın burdabide 71 kg olarak girdim 70 olarak çıktım demişsin bende mezgit olarak evlendim çupraya yol alıyorum led mumla aydınlanıyorum ancak sjdkshddkjk biraz özgüveni zedeledi bu kilolar
Öyle iç çamaşırı hevesim pek olmadı şimdiye dek ya, buna aldığım kiloların da etkisi var sanırım
Aradan cıkıp 400sayfayı özetle yea dıyen cıkarsa sınır olurum yemınleDüşünme öyle, ucunum sonunu bulmaya yetişemez kimse 6k az değil 400 sayfayı kim okuyacak. Özü yine biz oluruz, kemik kadro belli zaten
Düşünme öyle, ucunum sonunu bulmaya yetişemez kimse 6k az değil 400 sayfayı kim okuyacak. Özü yine biz oluruz, kemik kadro belli zaten
Korktugum basıma geldı yakında zemherıyle benı brifing vermeye cagırırlarValla öyle deme aşağıda 37 üye var konuda... Ve 400 sayfanjn anlatimi da hic sıkıcı degil. Bence bir daha düşün
Bende 71im şu an ve adam odaklanmasa bile ben odaklanıyorum seni kınayayım da azcık özgüven bulaşsın o konudaDiyetteydım 73kıloyla basladım 71e dusmustum tatılden sonra 70e dusmusum efor sarfetmekten sanırım shdkdhdhdyaş 34oldu bu ay, bı sıgarayı hakettım. Ayrıca fızıge takılma, sen gıy, adamlar katlara yaglara odaklanmıyor o an
Tatlı zaafı var bende onu kontrol etsem gidecek de işte üşengeçlik de varDiyet yap, salma kendini, aynadaki kadını güzel
Valla cinsellik topiginin başına editör olursanız şaşırmayacağımKorktugum basıma geldı yakında zemherıyle benı brifing vermeye cagırırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?