Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Shdjsjsjsjsjs beni çok güldürdün valla, sağol böbişim atraksiyonu hep sevmişimdir ama malesef ki 3 bebemin ex öküz babası anlamıyordu. Yani benım bebelerı de bı gorsen oyle tatlılar kı ınsan ve öküz bırlesımınden boyle bebeler cıksın hayret edersın

Analarına çekmişlerdir, Allah bağışlasın 🏵
Kıymeti bilen biliyor baksana kucakta taşımalar falan bizimkiler bizi taşısa fıtık oldum der adam etkiledin beni anahtarı vermese miydik diyor 2 tl farkla ekstra büyük boy sufle ikram etmiş hayat sana

Kilo vermenin böylesine can kurban. Sen yokken yazılanları okumaya yetişebilecek misin bakalım
Peki ban da verecek mısın bana kendıme temız don atlet ayarlayayım mapısa dusmeden
Ban verecek olsa gözümüzün yaşına bakmazdı zaten, seninle beraber ben de giderdim mahpısa
Munenın sıze verdıgı yetkıye dayanarak artık sormadıgınız soru kalmaz ban derdı kalmadı
Keşke taşınmasaydı ya başa tutturulan gönderi gibi hep yukarıda kalacak, gelen giden bakar atık. DanışmanLık bürosuna döner burası
Cinsellik topiğinde 6k'lık konu var ahdkdhdjsjs ilk ve son mu bu ne
Bu konuyu kimse geçemez
Adam şimdi dur zaten zor buldum hatunu, düşüp incinmesin demiyorsa bir şey bilmiyorum
Öyle yapsın zaten, böyle kadın herkese nasip olmaz

Laf yetmez icraat şart topla cesaretini.

Benım ex öküz asla tasımaz bıde ustune kar botunu gıyseydın madem derdı. Ahdjshsj evet analarına cekmısler, 25li yaşlarımda olsam o şömine öyle yanar mıydı be, bunlar hep yaşanması mümkünken yaşanamamışlar işte

Bende aynı fıkırdeyım, mızahta ıyıydı ya cınsellıkte sımdı gıren cıkan eren duran gelecek

Zararın neresinden dönsen kar var olanın tadını çıkaracaksın

Boşver şimdi yaşıyorsun işte en azından geç de olsa bu hisler güzeldir zaten anlatışından da belli bu
Ayıp mıdır sorması bunca şeyden sonra ama yaşın kaç ki öyle sigara falan yaktın burda bide 71 kg olarak girdim 70 olarak çıktım demişsin bende mezgit olarak evlendim çupraya yol alıyorum led mumla aydınlanıyorum ancak sjdkshddkjk biraz özgüveni zedeledi bu kilolar
Laf yetmez icraat şart topla cesaretini.
Öyle iç çamaşırı hevesim pek olmadı şimdiye dek ya, buna aldığım kiloların da etkisi var sanırım

Öyle valla, sımdı topıc degısımı oldugu ıcın rahat rahat ballandırara ballandıra anlatamıcam da ha
Düşünme öyle, ucunum sonunu bulmaya yetişemez kimse 6k az değil 400 sayfayı kim okuyacak. Özü yine biz oluruz, kemik kadro belli zaten

Diyet yap, salma kendini, aynadaki kadını güzel görmek herşeye değer

Diyetteydım 73kıloyla basladım 71e dusmustum tatılden sonra 70e dusmusum efor sarfetmekten sanırım shdkdhdhd yaş 34oldu bu ay, bı sıgarayı hakettım. Ayrıca fızıge takılma, sen gıy, adamlar katlara yaglara odaklanmıyor o an

Düşünme öyle, ucunum sonunu bulmaya yetişemez kimse 6k az değil 400 sayfayı kim okuyacak. Özü yine biz oluruz, kemik kadro belli zaten
Aradan cıkıp 400sayfayı özetle yea dıyen cıkarsa sınır olurum yemınle

Valla öyle deme aşağıda 37 üye var konuda... Ve 400 sayfanjn anlatimi da hic sıkıcı degil. Bence bir daha düşün

Valla öyle deme aşağıda 37 üye var konuda... Ve 400 sayfanjn anlatimi da hic sıkıcı degil. Bence bir daha düşün
Korktugum basıma geldı yakında zemherıyle benı brifing vermeye cagırırlar

Bende 71im şu an ve adam odaklanmasa bile ben odaklanıyorum seni kınayayım da azcık özgüven bulaşsın o konuda
Diyet yap, salma kendini, aynadaki kadını güzel
Tatlı zaafı var bende onu kontrol etsem gidecek de işte üşengeçlik de var
Daha yıl olmadı evleneli şimdilik yüksek planlar yapmayayım ilerleyen yıllarda durulma olursa öyle renklendirme yaparım
Lovei gibi üstlerden başlarsam sonrakiler adrenalin salgılatmaz kanısındayım

Onun cevabı hazır canım, özetimiz yok sayfalar orada oku öğren deyip geçeceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…