- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Kisi kendi kendinin psikologudur bence o yüzden kisisel deneyimler benim icin cok önemli. Benim bir arkadasim gidiyor baska bir sorundan dolayi yardimi oluyor ama yine de degismiyorum diyor. Galiba degisim cok zorPsikoloğa gitmekle başlayın bence
Burada ki tavsiyeler sizin derdinize derman olmaz.
Bu dediğinize göre kimse psikoloğa gitmemeli..Kisi kendi kendinin psikologudur bence o yüzden kisisel deneyimler benim icin cok önemli. Benim bir arkadasim gidiyor baska bir sorundan dolayi yardimi oluyor ama yine de degismiyorum diyor. Galiba degisim cok zor
Kendi kendime analiz yapiyorum tam olarak beni rahatsiz eden ne diye. Onun bir kadina asilmasi ya ilgi duymasi ama benim bundan haberim olmadan aptal gibi onu sevmeye devam etmem hissi beni rahatsiz ediyor. Yani bana deseki ben baskasina ilgi duyuyorum seni istemiyorum, bu benim icin atlatilmasi daha kolay olur.Kıskanmak ve kiskanilmak güzel bir şey aslında. Ama her şeyin yeri var tabi. Fazlası biraz güvensizlik oluyor. İş veya kadınlı erkekli ortamlarda kiskanmam nişanlım nerede ne yapması gerektiğini biliyor çünkü ama genel olarak çok kıskanç bir insanım bunu nasıl yendin dersen zamanla duyguların olgunlasiyor ve gereksiz yere kıskançlık kalmıyor
Bende bundan rahatsiz oldugum icin degistirmek istiyorum zaten.Yani farkindayim. Esinize mi cok güeveniyorsunuz kendinize mi? Genel olarak mi kiskanc degilsiniz? nasil oluyor neler düsünüyorsunuz ben de öyle olmak istiyorumKiskanclik benim gozumde bir hastalik,bir medeniyetsizlik. İnsan icinde yasiyoruz tabi ki karsi cinsle iletisimimiz olacak. Esim bugun sehir disinda,ben de aksama bir partiye davetliyim,gece 1-2 gibi biter oyle gelirim eve misal. Her yere esle gidilmiyor ki.
Bu kıskançlık değil. Başka bir kadına ilgi duyuyor diye bir insan kiskanilmaz. İntikam duygusu diyin yediremiyorum deyin ama bunun adına kıskançlık denilemez benceKendi kendime analiz yapiyorum tam olarak beni rahatsiz eden ne diye. Onun bir kadina asilmasi ya ilgi duymasi ama benim bundan haberim olmadan aptal gibi onu sevmeye devam etmem hissi beni rahatsiz ediyor. Yani bana deseki ben baskasina ilgi duyuyorum seni istemiyorum, bu benim icin atlatilmasi daha kolay olur.
ama onu kontrol etmek istiyorum ben yaninda olmayinca bu güvensizlik oluyor galiba. Ama güvenimi kircak bir sey yapmadi kiskandigim icin mi güvenmiyorumBu kıskançlık değil. Başka bir kadına ilgi duyuyor diye bir insan kiskanilmaz. İntikam duygusu diyin yediremiyorum deyin ama bunun adına kıskançlık denilemez bence
Ben kendime de guvenirim,esime de. Guvenmedigim adamla evli olmak mantigima ters. Ha derseniz ki esiniz hic mi yanlis yapmaz? İnsandir yapabilir,ben de yapabilirim. Ama o zaman da biz diye bir sey kalmaz. Yani yanlis anlasilmasin “kocam yapmaz”cilardan degilim asla. Yaparsa gule gule derim.Bende bundan rahatsiz oldugum icin degistirmek istiyorum zaten.Yani farkindayim. Esinize mi cok güeveniyorsunuz kendinize mi? Genel olarak mi kiskanc degilsiniz? nasil oluyor neler düsünüyorsunuz ben de öyle olmak istiyorum
Peki ya yapiyosa ama benim haberim yoksa diye düsünmüyormusunuz? ya hic ortaya cikmazsa, ben aptal gibi onla beraber olmus olcam vaktimi bosa harcamis olcam diye düsünüyorumBen kendime de guvenirim,esime de. Guvenmedigim adamla evli olmak mantigima ters. Ha derseniz ki esiniz hic mi yanlis yapmaz? İnsandir yapabilir,ben de yapabilirim. Ama o zaman da biz diye bir sey kalmaz. Yani yanlis anlasilmasin “kocam yapmaz”cilardan degilim asla. Yaparsa gule gule derim.
Kendime zaten olaganustu guvenirim.
Onu kontrol edemezsin. Yani etmemelisin. Nereye kadar kontrol edeceksin. Senin problemin kıskançlık değil güvensizlik maalesef..ama onu kontrol etmek istiyorum ben yaninda olmayinca bu güvensizlik oluyor galiba. Ama güvenimi kircak bir sey yapmadi kiskandigim icin mi güvenmiyorumcözemedim gitti..
Herkese merhabalar, hepinizin kadinlar gününü kutluyorum... Sizden yardim istedigim bir konu var. Ben kiskanc ve kontrolcü bir kadinim(kadin erkek iliskilerinde) ve bunu karsi tarafa cok yansitiyorum, kendi kendimi yiyorum ve cok üzülüyorum. Beni cok kiskaniyorsun lafini duymaktan biktim, üstüne üstlük karsi taraf kendini bir sey saniyor ve havalara giriyor ben neymisim diye. Yinede engel olamiyorum. Mesela sevgiliniz ya da esiniz yeni bir ortama girdiginden(kadinli erkekli), ya da is icin baska sehirlere gittiginde nasil hissediyorsunuz? Kiskansaniz bile bunu belli etmemek icin neler yapiyorsunuz? Ben artik cok yoruldum, böyle yasayamiyorum beni hasta ediyor. Durumu nasil kendime cevirebilirim beni cok kiskaniyorsun lafini duyduktan sonra kendime gelmeye karar verdim. Nasil olabilirim ve bu kadina noldu artik beni takmiyor mu dedirtebilirim? Hirs yaptim degisicem, lütfen önerilerinizi bekliyorum..
Peki neden güvenmiyorum kendime mi güvenmiyorum? ben asiri korumaci bir ailenin cocuguyum ve annem babam kücükken asiri baskici ve elestiriciydi baskalariyla karsilastirdilar ve sen neyi basardin ki falan tarzinda konustular acaba o yüzden mi böyleyim?Onu kontrol edemezsin. Yani etmemelisin. Nereye kadar kontrol edeceksin. Senin problemin kıskançlık değil güvensizlik maalesef..
Kendi kendime analiz yapiyorum tam olarak beni rahatsiz eden ne diye. Onun bir kadina asilmasi ya ilgi duymasi ama benim bundan haberim olmadan aptal gibi onu sevmeye devam etmem hissi beni rahatsiz ediyor. Yani bana deseki ben baskasina ilgi duyuyorum seni istemiyorum, bu benim icin atlatilmasi daha kolay olur.
bayanlarla konusurken falan cok rahat ve kibar ya da ben öyle algiliyorum acaba benim icin yanlis insan mi ya da sorun bende mi bunu arastiriyorum kendimceneyi kıskanıyorsunuz tam olarak?
bayanlarla konusurken falan cok rahat ve kibar ya da ben öyle algiliyorum acaba benim icin yanlis insan mi ya da sorun bende mi bunu arastiriyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?