- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
evet bu yargiya ben de vardim ama aslinda cokta özgüvensiz degilim kendimi begenirim ve güclü oldugumu düsünürüm, bilemedimEmpati yapın.
Bu yorumunuzdan aşırı özgüvensiz olduğunuz belli. Bunun üzerinde çalışın biraz.
o kadini etkilemek icin öyle konustugunu düsünüyorum ya da flört. Lütfen elestirmeyin yardim edinkadınlarla konuşurken kibar ve rahat olmanın nesi yanlış? küfürleşerek mi konuşmalı?
hayir benim aklima öyle seyler gelmiyor ama kendisi her konusan kadin ve erkek icin öyle bir imada bulunuyor(cinsellik)Şöyle düşünün o zaman
-siz bir ortama girdiğinizde bir erkekle konuştuğunuzda aklınızda hemen flörtleşmek, cinsellik mi beliriyor?
-birine nazik davrandığınızda amacınız flörtleşmek mi insanlık mı?
hayir benim aklima öyle seyler gelmiyor ama kendisi her konusan kadin ve erkek icin öyle bir imada bulunuyor(cinsellik)
Benim eşim sık sık yurtdışına şehir dışına gider sık sık nöbetleri olur hiç aklımın ucundan bile geçmedi . Bende de kıskançlık var ama eşimin bu güne kadar hiç şüpheli bir davranışı olmadı telefonlarımızı da birlikte kullanırız sitelerimiz aynı birini aricaksak en yakında kimin telefonunu görürsem alırım ya da aklıma bişey geldi arasturicam eşimin telefonunu görürsem ordan bakarım vs vs zaman zaman kıskandığım da oluyor ama asla lafını etmiyorum . Çok uç bir hareketi olsa konuşurdum belki ama onun hiç öyle bir hareketi sözü olmadı . Eğer biseyden şüphelenirsem hemen konuşmam önce bi araştırır gözlemlerim .neticeye ona göre karar veririmHerkese merhabalar, hepinizin kadinlar gününü kutluyorum... Sizden yardim istedigim bir konu var. Ben kiskanc ve kontrolcü bir kadinim(kadin erkek iliskilerinde) ve bunu karsi tarafa cok yansitiyorum, kendi kendimi yiyorum ve cok üzülüyorum. Beni cok kiskaniyorsun lafini duymaktan biktim, üstüne üstlük karsi taraf kendini bir sey saniyor ve havalara giriyor ben neymisim diye. Yinede engel olamiyorum. Mesela sevgiliniz ya da esiniz yeni bir ortama girdiginden(kadinli erkekli), ya da is icin baska sehirlere gittiginde nasil hissediyorsunuz? Kiskansaniz bile bunu belli etmemek icin neler yapiyorsunuz? Ben artik cok yoruldum, böyle yasayamiyorum beni hasta ediyor. Durumu nasil kendime cevirebilirim beni cok kiskaniyorsun lafini duyduktan sonra kendime gelmeye karar verdim. Nasil olabilirim ve bu kadina noldu artik beni takmiyor mu dedirtebilirim? Hirs yaptim degisicem, lütfen önerilerinizi bekliyorum..
peki nasil davranmaliyim ona karsi bilmiyorum belki benim icin yanlis bir insan baskasi olsaydi onun yerine yine bu kadar kiskanc olurmuydum acabaAdamın zihniyeti yüzünden neden kendi psikolojinizi bozuyorsunuzki o zaman?
peki nasil davranmaliyim ona karsi bilmiyorum belki benim icin yanlis bir insan baskasi olsaydi onun yerine yine bu kadar kiskanc olurmuydum acaba
öncelikle kendimi degistirmek istiyorum ve bu hissi ona vermek istiyorum ama hemen olcak bir sey degilEvliymişsiniz galiba. İnsanların zihniyetini değiştiremezsiniz ama sizinki ondan kaynaklı bir durum olduğu için kendinizi değiştirebilirsiniz ya da boşanmayı düşünebilirsiniz.
Benim ilk erkek arkadaşım sapık zihniyette bir insandı ve bu sebepten bende kıskançlık yarattı. Sevmiyordum kendisini ama kadınlara ne gözle baktığını bildiğimden her selam verdiğiyle aldatacakmış gibi hissediyordum. Gençlik toyluk da cabası.
Şimdiki erkek arkadaşım sabah 5 e kadar kız arkadaşıyla bara gittiğinde bile kıskanmıyorum fosur fosur uyuyorum çünkü sapık zihniyette olmadığını biliyorum ve güveniyorum.
Yok valla dusunmuyorum. Yapiyorsa da surekli ensesinde gezemem ki. Benim de bir hayatim var,yeterince de zor. Kafamda bin tane dusunce varken bir de esim icin hafiyelik yapamam ki. Bana yazik.Peki ya yapiyosa ama benim haberim yoksa diye düsünmüyormusunuz? ya hic ortaya cikmazsa, ben aptal gibi onla beraber olmus olcam vaktimi bosa harcamis olcam diye düsünüyorum
Hastalik derecesinde olup olmadigina karar veremiyorum. Söyle bir analiz yaptim mesela esiniz is icin baska bir ülkeye gitti tek basina ve aksam size mesaj atti burda kadinli erkekli bir grupla tanistik bir restoranda oturuyoruz iciyoruz yemek yiyoruz dedi. Bu beni rahatsiz eder tahmin ediyorum ki bircok insani da. Bunun hastalikli bir kiskanclik oldugunu düsünmüyorum sizce?Biraz fıtrat meselesi sanırım.. İş gereği eşimin bayanlar ile konuşmasını kıskanmam ancak bensiz de kadınlı erkekli ortamlara girmesinden rahatsızlık duyarım. Yapı olarak kıskancım
Lakin karşımdaki kişi de öyle. O yüzden birbirimizi anlıyoruz. Buradan aklınıza birbirini kısıtlamak olarak gelmesin sadece rahatsız olacağımız davranışlar sergilemiyoruz. Şahsen eşim hiç kıskanç olmasaydı asla anlaşamzdık. O yüzden kendinize göre birilerini bulun derim ben.
Ha şu da var eğer kıskançlığınız hastalık derecesinde ise elbette Bi uzman yardımı alınmalı :)
Hastalik derecesinde olup olmadigina karar veremiyorum. Söyle bir analiz yaptim mesela esiniz is icin baska bir ülkeye gitti tek basina ve aksam size mesaj atti burda kadinli erkekli bir grupla tanistik bir restoranda oturuyoruz iciyoruz yemek yiyoruz dedi. Bu beni rahatsiz eder tahmin ediyorum ki bircok insani da. Bunun hastalikli bir kiskanclik oldugunu düsünmüyorum sizce?
Hayir öyle bir durumda kiskanclik sergilemiyorum. Tam olarak anlattigim gibi bir durumda ama o bunu asiri kiskanclik olarak nitelendiriyor ve sorun cikiyor nasil davrancagimi bilemiyorumBana göre Kesinlikle hastalık derecesinde bir kıskançlık değil bu. Ben olsam bu durumda arıza çıkarıcağım kesin. Yapı itibariyle kıskanç bir insan olduğumu eşim biliyordu. Böyle kabul etti böyle evlendi. Hem kendisi de öyle olduğu için hem de benim kendimi bu yönde değiştiremeyeceğimi bildiği için.
Bana kalırsa hastalık derecesinde kıskançlık erkek erkeğe normal bir yerde gece otururken bile kıskanmaktır ya etrafındaki bayanlara bakarsa diye. Ne bileyim eşi bir parfüm sıktığında bile kıskanmaktır
Bahsi geçen kişi eşiniz mi oluyor sevgiliniz mi? Şahsen eşinizse bir evlilik terapisti yardımı ile orta yolu bulun. Ama sevgiliniz falansa anlaşacağınızı düşünmüyorum yani eğer benim gibi biriyseniz. Çünkü bu olay benim kırmızı çizgim ve bi anda karakterimi tamamen değiştirip de hiç kıskanç olmayan bir insana dönüşmem. Beni kabul edecek insan böyle etmeli mantığı ile baktım hep. Sizde de hastalık derecesinde bir kıskançlık yok. Dediğim gibi eğer sevgilinizse daha iyi anlaşabileceğiniz birileri ile birlikte olun ya da yapabiliyorsanız eğer biraz törpülemeye çalışacaksınız artık kendinizi. Karar sizin :)Hayir öyle bir durumda kiskanclik sergilemiyorum. Tam olarak anlattigim gibi bir durumda ama o bunu asiri kiskanclik olarak nitelendiriyor ve sorun cikiyor nasil davrancagimi bilemiyorum
Nasıl yanihayir benim aklima öyle seyler gelmiyor ama kendisi her konusan kadin ve erkek icin öyle bir imada bulunuyor(cinsellik)
Tam olarak örnek hatirlamiyorm ama biri bana ilgili davraninca kesin senden öyle bir sey istiyor gibi. Anlatabiliyor muyum?Nasıl yani
Eğer bir erkek size ilgili davranıyorsa ve bunu sevgiliniz, kesin bi şey istiyor ondan ilgili davranıyor diye yorumluyorsa demekki kendide öyle o zaman.Tam olarak örnek hatirlamiyorm ama biri bana ilgili davraninca kesin senden öyle bir sey istiyor gibi. Anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?