lunnanın çeyizleri <3 <3 <3

lady__bug

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.057
335
373
35
Merhaba heyecanlı gelin adayları
Çeyizimin büyük bölümünü tamamladım. Fakat birçoğunun fotoğraflarını bulamadım. Buldukça ya da yeni birşey aldıkça ekleme yapacağım. Bakalım beğenecek misiniz

Kütahya Porselen misafir yemek takımım

Günlük yemek takımım 2 takım
Eki Görüntüle 957332

Kahvaltı takımım

Noble çatal bıçak takımım

Porselen ve çelik tencere setleri

Bardak takımı

Arzum küçük ev aletleri

Katı meyve sıkacağı çay ve kahve makineleri
Eki Görüntüle 957317

Sarev bornoz takımım

Pembiş elektrikli süpürgem

Ivır zıvır
Eki Görüntüle 957326

Şimdilik bu kadar devamı gelecek

7. sayfaya eklemeler yapıldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Canımmm aramıza hoşgeldin topiğin hayırlı olsunn .Çeyizlerinde çok güzelmiş maşaAllah arzumların rengi çok şeker.Mutlulukla kullan inşaAllah

Senin çeyizlerini yerimmmm .

yemek takımın çok çoook güzel.

Güle güle,mutlulukla kullanın eniştemle

devamı gelsin- gelmeliiiiiiiiiiiiiiiiiii

hepsi cok guzel gule gule kullan.. cok begendm . bardaklar taslımı? taslı ıse bulasık makınesınde yıkama pek cunku cok cabuk cıkıyor bardakların desenlerı tecrubeyle sabit

aldiklarinin hepsi cok guzeel

Yemek takimlarini, kahvalti takimini, bornoz takimini, bardak takimini, cerceveyi, caydanliklari hepsini cook begendimm
Gule gule kullan

Son düzenleme:
Senin çeyizlerini yerimmmm .

yemek takımın çok çoook güzel.

Güle güle,mutlulukla kullanın eniştemle

devamı gelsin- gelmeliiiiiiiiiiiiiiiiiii

Beğenmene çooook sevindim canım benim
Sana söz kullanırken hep gülücem
Devamı gelicek merak etme tatlım bende seni takipteyim Aaa deterjan kutumu eklememişim dur ekleyeyim

Beğenmene çooook sevindim canım benim
Sana söz kullanırken hep gülücem
Devamı gelicek merak etme tatlım bende seni takipteyim Aaa deterjan kutumu eklememişim dur ekleyeyim

beni görünce deterjan kutun aklına geliyo dimi

hepsi cok guzel gule gule kullan.. cok begendm . bardaklar taslımı? taslı ıse bulasık makınesınde yıkama pek cunku cok cabuk cıkıyor bardakların desenlerı tecrubeyle sabit

Teşekkür ederim canım evet taş var düşeceği benimde aklıma geldi ama indirimdeyken yarı fiyatın aldım içlerinde en güzeli buydu
Önerini aklımda tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…