lunnanın çeyizleri <3 <3 <3

Canlarımm bunlarda evde dolaplardan çıkanların bir kısmı. Annem yeteeer bişey alma demekte o kadar haklı ki hangi dolabı açsam bişey çıkıyo
Bunlar zmnla alınıp kenara konan şeyler o yüzden markasını fiyatını hiç bilmiyorum Aslında çeyizimin büyük bölümü çatıda ama orda olanları bende hiç hatırlamıyorum çeyiz götürülürken görücem herhalde

Çiçekli pasta tabaklarım

Gelincik pasta tabağım ve tepsim

Çocukluğumdan beri anneme ısrarla kullandırtmayıp sakladığım yemmmyeşil kahvaltı takımım

Salata tabağı

Mini el dikiş makinem, mutfak tartım ve mandallarım

Fotoğrafları evde kendim çektiğim için pek düzgün olmadı ama idare edin canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun canım eşyaların çok güzel bende bu taz su takımlarından istiyorum ama desenleri silinir diye cesaret edemiyorum bi fikrin varmı hiç araştırdınmı sen

hayırlı olsun canım eşyaların çok güzel bende bu taz su takımlarından istiyorum ama desenleri silinir diye cesaret edemiyorum bi fikrin varmı hiç araştırdınmı sen

Teşekkür ederim tatlım Bardakların üstündeki taşların düştüğünü duydum ama desenlerinin silindiğini hiç bilmiyordum sonra burdan bi arkadaş söyledi makinede yıkamamak gerekiyormuş deneye deneye öğreneceğiz bizde

haklısın canım denemeden bilemeyiz sanırım bi cesaret alıcam bende

Herşeyin çok güzel çok cici tatlım
Porselen Demliği nereden ve ne zaman almıştın kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…