lunnanın çeyizleri <3 <3 <3

Oyy kuzum gel ikimizin olsun bunlar

Aslında benim war hem yemek takımım, vitrin takımım, çatal bıçak setim, kahvaltılık takımım falan ama ilk çeyizimden onlar..
Ama yepyeni gıcır gıcır hepsii...
Zaten fazla kullanmadım kii...
Ama genede onları kullanmam doğru olur mu bilmiyorum

Insallah =) dogru kisiyle ve dogru zamanda insallah
En önemlisi o zaten canım benim doğru kişi olmazsa yemek takımın güzel olsa kaç yazar

Hmm kuzum yine sen bilirsin ama bence pek doğru olmaz. Yeni eve yeni enerji gerekir diye düşnüyorum:26:

Maşaallah çok güzel şeyler almışsın :)
Hepsini güzel günlerde kullan İNŞAALLAH

hepsi çokk güzel canımm iyi günlerde kullanın..mutlulukla..

Canim hayirli olsun herseyin cok guzel gule gule kullan. Günlük yemek takımını nerden aldin acaba?

hepsi çokk güzel canımm iyi günlerde kullanın..mutlulukla..
Çok sağol cnm benm daha güzelleri senin olsun inşallah
Aramıza hoşgeldin herşeyin çok güzel görünüyor maşallah
Hoşbulduk balım çok beğenmene sevindim
Eveet yeniler pis evdekiler cici

Canim hayirli olsun herseyin cok guzel gule gule kullan. Günlük yemek takımını nerden aldin acaba?
Sağol tatlm düz beyaz kütahya porselen morlu olan karacadan
hepsi çok güzeller... bende başlıcam alışverişe bismillah diyip :)
Başla tatlm başla inanılmaz keyifli onları kendi evinde kullanacağını düşünerek almak öyle mutluluk verici bişey ki

Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan hepsini özellikle Sarev bornoz takımına bayıldım yeni sezonun ürünümü sitesini incelediğimde fazla çeşitine denk gelemiyorum

Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan hepsini özellikle Sarev bornoz takımına bayıldım yeni sezonun ürünümü sitesini incelediğimde fazla çeşitine denk gelemiyorum

Çok teşekkür ederim tatlım
Yeni sezon değil cnm annem alıp koymuş kenara Canım annemmmm

canım karaca da böyle bi model yok bende böyle renkli yemek takımı arıyorum günlük için önceden mi almiştın yeni mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…