Teşekkür ederim ballımYemek takımı kütahya porselen. Ama alalı çok oluyo hala satışta mı bilmiyorum
Aminnn kuzum inşallah
Bende çeyiz istiyom yaa :84:
Darisi bnm başıma olsun artık.=)
Olsun bebeğim daha güzelleri senin olsun inşallah
Oyy kuzum gel ikimizin olsun bunlar
En önemlisi o zaten canım benim doğru kişi olmazsa yemek takımın güzel olsa kaç yazarInsallah =) dogru kisiyle ve dogru zamanda insallah
Aslında benim war hem yemek takımım, vitrin takımım, çatal bıçak setim, kahvaltılık takımım falan ama ilk çeyizimden onlar..
Ama yepyeni gıcır gıcır hepsii...
Zaten fazla kullanmadım kii...
Ama genede onları kullanmam doğru olur mu bilmiyorum
Maşaallah çok güzel şeyler almışsın :)
Hepsini güzel günlerde kullan İNŞAALLAH
Evet tatlm o yönden çok şanslıyım annemli zevklerimiz uyar günlük yemek takımlarımı küçük ev aletlerimi hep o aldı
Hayır sen başka bişey istemiyosun kötü pis o takımlar
Merhaba heyecanlı gelin adayları
Çeyizimin büyük bölümünü tamamladım. Fakat birçoğunun fotoğraflarını bulamadım. Buldukça ya da yeni birşey aldıkça ekleme yapacağım. Bakalım beğenecek misiniz
Kütahya Porselen misafir yemek takımım
Eki Görüntüle 957298
Günlük yemek takımım 2 takım
Eki Görüntüle 957332
Eki Görüntüle 957299
Kahvaltı takımım
Eki Görüntüle 957300
Noble çatal bıçak takımım
Eki Görüntüle 957302
Porselen ve çelik tencere setleri
Eki Görüntüle 957303 Eki Görüntüle 957306
Bardak takımı
Eki Görüntüle 957307 Eki Görüntüle 957308
Arzum küçük ev aletleri
Eki Görüntüle 957310 Eki Görüntüle 957311 Eki Görüntüle 957312 Eki Görüntüle 957313 Eki Görüntüle 957318
Katı meyve sıkacağı çay ve kahve makineleri
Eki Görüntüle 957314 Eki Görüntüle 957316 Eki Görüntüle 957317
Sarar bornoz takımım
Eki Görüntüle 957329
Pembiş elektrikli süpürgem
Eki Görüntüle 957319
Ivır zıvır
Eki Görüntüle 957320 Eki Görüntüle 957321 Eki Görüntüle 957323 Eki Görüntüle 957326 Eki Görüntüle 957327 Eki Görüntüle 957328 Eki Görüntüle 957355
Şimdilik bu kadar devamı gelecek
Çok sağol cnm benm daha güzelleri senin olsun inşallahhepsi çokk güzel canımm iyi günlerde kullanın..mutlulukla..
Hoşbulduk balım çok beğenmene sevindimAramıza hoşgeldin herşeyin çok güzel görünüyor maşallah
Eveet yeniler pis evdekiler cicipis dimii
Sağol tatlm düz beyaz kütahya porselen morlu olan karacadanCanim hayirli olsun herseyin cok guzel gule gule kullan. Günlük yemek takımını nerden aldin acaba?
Başla tatlm başla inanılmaz keyifli onları kendi evinde kullanacağını düşünerek almak öyle mutluluk verici bişey kihepsi çok güzeller... bende başlıcam alışverişe bismillah diyip :)
Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan hepsiniözellikle Sarev bornoz takımına bayıldım yeni sezonun ürünümü sitesini incelediğimde fazla çeşitine denk gelemiyorum
Çok sağol cnm benm daha güzelleri senin olsun inşallah
Hoşbulduk balım çok beğenmene sevindim
Eveet yeniler pis evdekiler cici
Sağol tatlm düz beyaz kütahya porselen morlu olan karacadan
Başla tatlm başla inanılmaz keyifli onları kendi evinde kullanacağını düşünerek almak öyle mutluluk verici bişey ki
canım karaca da böyle bi model yok bende böyle renkli yemek takımı arıyorum günlük için önceden mi almiştın yeni mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?