lunnanın çeyizleri <3 <3 <3

Komşuuuuummmmm çeyizlerini yesinlerr
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşAllah
Günlük sade beyaz olan yemek takımına bende bakmıştım çok beğenmiştim sade ama güzel masayı güzelcene süsleyince özel günler için bile kullanılabilir
Hayırlı olsun tatlımm devamını bekliyorum sabırsızlıkla

Komşummm çok özledim seni nerelerdesin
Aminn kuzum aminn
Ben çok severek kullanacağımdan eminim sade her zmn iyidir
Devamı gelicek bitanem merak etme

Komşummm çok özledim seni nerelerdesin
Aminn kuzum aminn
Ben çok severek kullanacağımdan eminim sade her zmn iyidir
Devamı gelicek bitanem merak etme
Canım benim bende sizleri çoook özledimmm
Sınavlar peşimi bırakmıyo bütlerede kaldım:26:
Haftaya bütler başlıyo 17 şubat pazarteside ders başı
O zamana kadar gelip gitçem anca arada...
Genelde akşamları giriyorum kafa dağıtmak için..

aynen tatlım sade bence severim her zaman iyidir

Hmm sınavlarını iyice temizle de öyle dön aramıza kuzum kafan rahat olsun. İnşallah bütlerde hepsini verirsin kuzucum. iyi şanslar şimdiden

öncelikle hayırlı olsun,inşallahh.
ben beyaz günlük yemek takımını çok beğendim.acaba markası nedir , öğreneblir miyim, incelemek istiyorum

öncelikle hayırlı olsun,inşallahh.
ben beyaz günlük yemek takımını çok beğendim.acaba markası nedir , öğreneblir miyim, incelemek istiyorum

Çok teşekkür ederim
O yemek takımları Kütahya Porselen. Yalnız ben alalı çok uzun zmn oluyor. Hala var mıdır bilemiyorum:26:

ooo ceyizlere bak ceyizlere masallah canım hepsi cok güzeller güle güle kullan elektrikli ev aletlerini bitirmişsin heee bide renkli yemek takımım yok diyodun ne güzel iki takımın var bi taneside morlu morlu

ooo ceyizlere bak ceyizlere masallah canım hepsi cok güzeller güle güle kullan elektrikli ev aletlerini bitirmişsin heee bide renkli yemek takımım yok diyodun ne güzel iki takımın var bi taneside morlu morlu

Annem sağ olsun bana bişey bırakmadı ki alıp alıp koymuş kenara ben hazıra kondum
Evet kuzum biri morlu ama sen öyle deyince ben daha cıvıl cıvıl şeylere özendim Zaten ne duysam ne görsem özeniyorum ya

ne güzel işte valla zevklide annen yok yok gayet güzel bir takım ufff ben o takımı istiyorum yada baska renkli bişey

ne güzel işte valla zevklide annen yok yok gayet güzel bir takım ufff ben o takımı istiyorum yada baska renkli bişey

Evet tatlm o yönden çok şanslıyım annemli zevklerimiz uyar günlük yemek takımlarımı küçük ev aletlerimi hep o aldı
Hayır sen başka bişey istemiyosun kötü pis o takımlar

Esyalarin cok cici
Yemek takimina ayrica bayildim markasi nedir beyaz olanin ?
Guzel gunlerde askla kullan canim benim

Esyalarin cok cici
Yemek takimina ayrica bayildim markasi nedir beyaz olanin ?
Guzel gunlerde askla kullan canim benim

Teşekkür ederim ballım Yemek takımı kütahya porselen. Ama alalı çok oluyo hala satışta mı bilmiyorum
Aminnn kuzum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…