- 10 Ağustos 2016
- 106
- 55
- 13
- 41
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
Tm bunlar gercek madem ama igren bence burda bosuna vakit kaybediyosun git babanin evine kurtul.son bisey daha sorcam af dileyerek siz hamileyken ne yapti bu adam peki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet insan ilk önce kendine değer vermeli sanırım ben bunu yapmadımHayatı bir kez daha yaşama şansımız yok. Dünyaya bir daha gelmeyecegiz. Gençsin hayatının en güzel yıllarını yaşaman gerektiği zamanları böyle yaşama. Cesaretsiz olmak için zerre kadar sebep yok. Millet ne derse desin millet seni mutlu etmiyor. Çocuguna daha güzel örnekler yaşatmak daha huzurlu bir ortam saglamak için her şeyden önce kendin için dik dur güçlü ol. İnsan hiçkimseye kendini sevdirmek için kendinden farklı davranmamalı. Severse sever sevmezse sevmez sen neden zorluyosun kendini kırılmasın diye istemediklerini yapıyorsun ki? Bi daha mı geleceksin dünyaya bir daha mı geleceksin bu yaşına? İnsan gibi yaşamak için, cinselliği de insan gibi yaşamak için ayrıl. Ya oku ya da iş ara kendini geliştir elinden ne iyi geliyor neye ilgin var kendine yönel. Kimseye boyun egme. Kendine değer ver.
Korkuttunuz su an beni adm en kötüsünü yaptı başka daha kötüsü ne olabilir kiBunlar hiçbir sebeple olağan karşılanabilecek şeyler değil.
Bunun adı tecavüz,iğrençlik,aşağılama artık ne denirse.
Eşiniz olacak insanımsı sizi resmen köle gibi görüyor,ayrıca sapık.
Yarın öbür gün daha sapıkça emelleri için sizi kullanmayacağı ne malum ??
Başka erkeklerle yatmanız için zorlamayacağı ya da daha burada sayamayacağım ama pek çok insanın tahmin edebileceği sapkınlıklara alet etmeyeceği ?
Kaçın bu adamdan ya,arkanıza bakmadan kaçın gidişiniz çok hayırlı durmuyor çünkü.
Hamileykende son günlerine kadar bile yaptı dayanamazki adam aç sekseTm bunlar gercek madem ama igren bence burda bosuna vakit kaybediyosun git babanin evine kurtul.son bisey daha sorcam af dileyerek siz hamileyken ne yapti bu adam peki..
Yine böyle bir olay yaşadıgın andan sonra yeter yaptıkların şeklinde konuşabilirsin. Ya da toplarsın eşyalarını bi not bırakır içindeki her şeyi yazarsın. Ciddi ciddi boşanacaksan o adamla ilgili biraz delil topla elinde kalsın. Rapor olur ilişkide zorlandığınla çatlatlarınla ilgili ses kaydı olur mesajlaşma olur sıfır delille boşanma işlerine girişme. Kocan istemezse uzar da uzar. Nafakanı tazmınatını al boşan.Evet insan ilk önce kendine değer vermeli sanırım ben bunu yapmadımhenüz nasıl ayrilirim olayını dusunmeye bAşladım sadece karşısına çıkıp konuşmaya cesaretim yok benim başka yolu yokmu bu isin
Hamileykende son günlerine kadar bile yaptı dayanamazki adam aç sekse
29yasindaBu adam kac yasinda
Neden ayrılmıyorsunuz yazdınız mı bilmiyorum diğer sayfalarda.29yasinda
Yok çok ugrasmadim malesefSenden epey buyukmus diyecek soz bulamiom valla cokmu aradin kiz bu herifi![]()
Oglum babasız büyüsün istemedim sadece babasına çok düşkün akşama kadar baba baaba der durur kiyamiyorm ama bende zor durumdayımNeden ayrılmıyorsunuz yazdınız mı bilmiyorum diğer sayfalarda.
Gay ise suphelenmezmiydim tavırlarından falan o zaman benimle de olmak istemezdikiOğlunuzla o adamın yatmasına izin vermeyin öyle bir olaydan sonra onun yanında yatmak istemesi hoşuma gitmedi.Hala gay olduğunu düşünmekteyim.