Lutden akil verin !!

Tm bunlar gercek madem ama igren bence burda bosuna vakit kaybediyosun git babanin evine kurtul.son bisey daha sorcam af dileyerek siz hamileyken ne yapti bu adam peki..

Hayatı bir kez daha yaşama şansımız yok. Dünyaya bir daha gelmeyecegiz. Gençsin hayatının en güzel yıllarını yaşaman gerektiği zamanları böyle yaşama. Cesaretsiz olmak için zerre kadar sebep yok. Millet ne derse desin millet seni mutlu etmiyor. Çocuguna daha güzel örnekler yaşatmak daha huzurlu bir ortam saglamak için her şeyden önce kendin için dik dur güçlü ol. İnsan hiçkimseye kendini sevdirmek için kendinden farklı davranmamalı. Severse sever sevmezse sevmez sen neden zorluyosun kendini kırılmasın diye istemediklerini yapıyorsun ki? Bi daha mı geleceksin dünyaya bir daha mı geleceksin bu yaşına? İnsan gibi yaşamak için, cinselliği de insan gibi yaşamak için ayrıl. Ya oku ya da iş ara kendini geliştir elinden ne iyi geliyor neye ilgin var kendine yönel. Kimseye boyun egme. Kendine değer ver.
Evet insan ilk önce kendine değer vermeli sanırım ben bunu yapmadım :( henüz nasıl ayrilirim olayını dusunmeye bAşladım sadece karşısına çıkıp konuşmaya cesaretim yok benim başka yolu yokmu bu isin

Bunlar hiçbir sebeple olağan karşılanabilecek şeyler değil.
Bunun adı tecavüz,iğrençlik,aşağılama artık ne denirse.
Eşiniz olacak insanımsı sizi resmen köle gibi görüyor,ayrıca sapık.
Yarın öbür gün daha sapıkça emelleri için sizi kullanmayacağı ne malum ??
Başka erkeklerle yatmanız için zorlamayacağı ya da daha burada sayamayacağım ama pek çok insanın tahmin edebileceği sapkınlıklara alet etmeyeceği ?
Kaçın bu adamdan ya,arkanıza bakmadan kaçın gidişiniz çok hayırlı durmuyor çünkü.
Korkuttunuz su an beni adm en kötüsünü yaptı başka daha kötüsü ne olabilir ki :(

Evet insan ilk önce kendine değer vermeli sanırım ben bunu yapmadım :KK43: henüz nasıl ayrilirim olayını dusunmeye bAşladım sadece karşısına çıkıp konuşmaya cesaretim yok benim başka yolu yokmu bu isin
Yine böyle bir olay yaşadıgın andan sonra yeter yaptıkların şeklinde konuşabilirsin. Ya da toplarsın eşyalarını bi not bırakır içindeki her şeyi yazarsın. Ciddi ciddi boşanacaksan o adamla ilgili biraz delil topla elinde kalsın. Rapor olur ilişkide zorlandığınla çatlatlarınla ilgili ses kaydı olur mesajlaşma olur sıfır delille boşanma işlerine girişme. Kocan istemezse uzar da uzar. Nafakanı tazmınatını al boşan.
Tabiki de sen değerlisin sadece unutmuşsun unutturmuşlar. Bu hayattaki en değerli şey insanın kendisidir.

Zorla yapiyor derken?

Tecavuz ediyor ve siz onunla evli kalmaya devam ediyorsunuz..

Tecavuz ve ters iliski israri bosanma davalarinda en gecerli sebeplerdendir.

Bilginiz olsun...

Hamileykende son günlerine kadar bile yaptı dayanamazki adam aç sekse

ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorsanız toplanın ailenizin yanına gidin. avukat tutun. o zaten halleder her şeyi. zaten bildiğim kadarıyla anala zorlamak boşanma sebebi olabiliyor. gerekirse ailenizin yanından arar söylersiniz artık kaldıramayacağınızı. çok da düşünülecek bir tarafı yok karar verdiyseniz.

Back
X