- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
Buraya yazıp bizi bilgilendir yaşın çok küçük kendine değer ver ve asla istemediklerini yapmasına İzin verme.Canını acıdıgini bilip yapan bir adam ya sapık ya da sevmiyordur net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesef mutsuzum belki düzelir diye bir umut ediyorm iste ne yapayım![]()
Herşeyin farkındayım da cahil işler yapmak istemiyorm diye siz gibi güzel insanlardan akıl almak istedimneyi umut ediyorsun sen yahu.. adam sana tecavüz ediyor farkında mısın ?
evli olmanız bu gerçeği değiştirmiyor..
çocuğum babasız kalmasın dediğin tecavüzcü bir pislik .. olsa ne olmaması daha hayırlı..
Ben cok acele hareket etmeni dogru bulmuyorum. Zaten nisanda denemissin dayanamamis donmussun. Surekli git gel yaparsan iliski hepten sarpa sarar. Cocugun kucuk, lohusaliktan yeni cikmissin. Acelenin manasi yok. Bosanacaksan da bu aninda olmak zorunda degil yani ne demek konusmadan gitmek?Sanırım konuşmadan ayrilczm evden saolun ınş ileticem güzel haberlerimi
Herşeyin farkındayım da cahil işler yapmak istemiyorm diye siz gibi güzel insanlardan akıl almak istedim
Ben cok acele hareket etmeni dogru bulmuyorum. Zaten nisanda denemissin dayanamamis donmussun. Surekli git gel yaparsan iliski hepten sarpa sarar. Cocugun kucuk, lohusaliktan yeni cikmissin. Acelenin manasi yok. Bosanacaksan da bu aninda olmak zorunda degil yani ne demek konusmadan gitmek?
Bu forumda konu acilir herkes hakli olarak sinirlenir hemen ayril yazar. Ki sabah daha cok kisi okuyacak konunu daha cok hemen bosan yazilacak. Cunku hicbi kadin yirmi yasinda bi kizin bunlari cekmesini hos gormez. Ama reel dunyada biraz daha farkli isler. Dusunerek hareket etmek lazim. Ortada cocuk var.
Bir sure konusma ve sure verme yoluyla iliskiyi duzeltmeye calis. 6 ayda en ufak duzelme olmazsa o zaman evi terk etmeyi dusunursun bence. Yangindan mal kacirilmiyor koca bir evlilik yikiliyor
Ya tecavuzu biz abartarak soyluyoruz takdir edersin ki ortada gercek bi tecavuz yok. tecavuz edecek adam istemiyorum dediginde ok oglumla uyurum ben demez. Ortada onsevisme olmadan zorlama iliski ve bi cok ciftin normal gordugu ama bana gore hayvani anal iliski varHangi evlilik ?
6 ayda en ufak bi duzelme olmazsa ne demek asude
6 ayda 6 kere daha mi tecavuz etsin ?
Bosanmasin ne halt etsin bu konu sahibi ?
Koca bi yuva diyosun ama ortada sapikliktan,ilgisizlikten,saygisizliktan baska bi sey yok ..
Konu sahibinin yasi kucuk toparlanabilir
Cocukta dunyadaki ilk bosanan anne babanin cocugu degil
Kadin lohusa da degil
Cocuk bir yasinda ...
Ya tecavuzu biz abartarak soyluyoruz takdir edersin ki ortada gercek bi tecavuz yok. tecavuz edecek adam istemiyorum dediginde ok oglumla uyurum ben demez. Ortada onsevisme olmadan zorlama iliski ve bi cok ciftin normal gordugu ama bana gore hayvani anal iliski var
Aninda bosanmaya gelirsek, sen de esinden bosanmayi dusunuyodun ama bunu aylara biraktin kalktin cine gittin dusundun tasindin net karar verince uygulamaya koydun. Kiz net karar vermeden kalkip gitmis annesine zaten iki tatli lafla donmus. Su an yine gazla giderse tisss diye doner. Onun yerine senin gibi planli programli sakince yaparsa kendinden emin olur. Ki senin cocugun da yok, ekonimik ozgurlugun de var, lohusaliktan da yeni cikmamistin. Yine de uzun surece yaydin. Iyi de yaptin emin hareket ettin
Ha sen istiyosun senin beceremedigini becersin 20 yasindaki ilkokul mezunu isi olmayan bebegi olan kiz, ok bilemem onu
Bilsem ki gittiginde donmeyecek pisman olmayacak bence de bir gun bile kahrini cekmesin cunku adam pek duzelecek gibi degil. Ama o intibayi alamadim konu sahibinden. Dikkat edersen o sevgi ilgi bekliyo adamdan telefonla ugrasmasin benimle ilgilensin diyodu oncesinde. Ki boyle baska konusu da var. Yani bizim gordugumuz canavari o henuz gormuyodu. Ortada farkindalik yoktu. Su an biz bi farkindalik uyandirdik onda, bugunden sonra daha farkli degerlendirecek. Bunu da kac kere yazdi tesekkur ederken. Eger bu sureci adami gorerek gecirirse ondan soguyacak, kendine yatirim yapacak, ozguveni oturacak, bigun o karari net sekilde verecek. Ama hemen yarin kosup giderse, kaybedilen sey tatli oldugu icin, adami daha iyi hatirlayacak, olusan farkindalik pekistirilmedigi icin manasiz kalacak, sayet adam da don derse donecek. Yani demiyorum benim ongorum yuzde yuz dogrudur, ama ben boyle dusunuyorum.Ya benim beceremedigimi becersin isterim tabi niye istemiyim
Seneleri bosa gitmesin isterim
Kosa kosa is bulmasina gerek yok ki bu durumda
Once kafasini toparlamaya ,insan oldugunu hatirlamasina ihtiyaci var
Annesi ,babasi hayatta
Her an aglayarak anal iliski yasayacagima
Anamin babamin kuru ekmegine ,lafina ,sozune razi olurum
Yapma diyomus
Istemiyorum diyomus
Agliyomus
Daha ne desin ?
Istemeyince ,cani yaninca tecavuz oluyor tabi ..
Sen mantik kadinisin yine duzgun adimlarla cozmeye calisiyorsun ama bu boyle bi durum degil
Sadece seninde dedigin gibi tisss diye sonmemesi lazim
Bunu da ancak kendi yapabilir ..
Bana kalirsa simdiye kacmistim
Ben dusundum tasindim cunku boyle eziyet edilmiyordu ki bana
Benim beklemelerim farkliydi..
Bu arada ozlemisim senle konusmayi
Baristik mi![]()
Bazen kendimi sorguluyorm acaba benim görevim onun her istediğin de yapmak mi karisiyim başkasına gitmesin diyorum ama istemeyincede olmuyor iste olmuyor napim![]()
Babamda bi kaç gündür bizde kalıyor ondaki soğukluğu odamı anladı nedir istemiyorsan alayım seni diyor daha bu yaşta bunu çekmek zorunda değilsin diyor ben torunumada sanada bakarm diyor
Davranışları normal,doğumum sezaryen oldu yani genişleme gibi bisi de söz konusu değil , bide kendine oral yaptirirken kendisine parmak atma mi istiyor sürekli onuda anlamış deglm
Davranışları normal,doğumum sezaryen oldu yani genişleme gibi bisi de söz konusu değil , bide kendine oral yaptirirken kendisine parmak atma mi istiyor sürekli onuda anlamış deglm
Agziniza sağlık valla....düşünceleriniz için sizi tebrik ediyorum. ...sevgiler ...Boşanin.. Çok ciddiyim bosanin, illa aldatılmak gerekmiyo boşanmak için.
Adam seni, bırak kadın olarak görmeyi insan olarak bile görmüyor. Sen onun için kaygan deliği olan bi nesnesin. Resmen sana seks köleliği yaptırıyor. Duygu yok, ilgi yok, şefkat yok. Sadece onemli olan onun ihtiyacı karşılansın. Bi de utanmadan 'boşalayim bırakcam' mı diyor hayvan. Geç arkadaşım o 'karısıyım her istediğini yapmak zorundayım' zırvalıklarını. Biz erkek egemen bi toplumda yaşıyoruz. Tüm toplumsal ahlaki değerlerimiz neredeyse onları mutlu etmek üzerine kurulmuş. Sen kendi aklina, mantığına bi danış bakalım. Bu adamla koşulsuz, şartsız her istediğinde, bazen zorla, işkence görerek birlikte olmak senin görevin olabilir mi ? Hangi din, hangi kanun, hangi kitap söyler bunu.. Senin kendini suclaman normal tabi. 20 yaşındasın. Hayatın boyunca komşu teyzelerden ' koca nasıl elde tutulur, koca nasıl mutlu edilir, başka kadınları gitmemesi için neler yapılır vs vs vs....) zirvaliklarini dinledin. Kadın olarak ezildin, sindirildin, değersizleştin.. Tek ulvi görevin bir koca bulmak ve onu elde tutmak olduğu benimsetildi. YOK ÖYLE Bİ DÜNYA. Kendine değer vereceksin. Evlilik karşılıklı fedakarlık ister. Sen eşine hürmet ediyosan, saygı gösteriyosan o da aynısını yapmak ZORUNDA. Seks hiç bir cinsiyetin görevi değil. Kadın seks ihtiyacı giderilsin diye yaratılmadi. Seks sadece erkeklerin hakkı, ihtiyacı olan bisey de değil.. sevişmek istemiyorsan sevismezsin. Haa ama niye böyle güzel bi duygudan mahrum kalasin, git doktora tedavi ol, 'seninde rizan olduğu zamanlarda seviş'. Belki de anorgazmi gibi bi sorunun var. Gerçi böyle bi adamla sevişmek kime zevk verir ki ! Lütfen kendine değer ver, LÜTFEN...
Selam kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum eşim cinsel ilişkiyi her istediğinde istemesemde yapmaya çalışıyorum canım yanıyor ona rağmen yapiuorm kırılmasın diye bazen istemesemde zorla yapıyor bunaldm artık yaa az önce bişey oldu işten geldi içkili iste miydi degil miydi onuda anladm yatağa girdi oyununa baktı direk iç csmasirimi çıkartmaya kalktı benimde orası kasidigim için yara oldu acıyor aciyor dedim su an yapmasak olurmu döndü arkasını mırıldanmaya başladı hep bi bahane ya açıyor ya duş almadın dedi .kalktı yataktan oğlumla yatcam dedi gitti bende oturdum sinirden agliyorm suan her seferinde o istiyor diye yapmak zorundamiyim ilgi yok bişey yok direk o ise başlıyor canım acıyor bende istemiyorum yaa bunaldim artık yaa bide istemediğim halde sürekli arkadan yapmaya çalışıyor istemiyorum desem de hala devam ediyor bosalayim birakcam diyor sıkıldım artık bu durumdan ne ilgi var ne güzel bi söz var hiç bişi yok(