Lutden akil verin !!

Cinsel hayat mı konuşuyoruz burda? TeAllahım ya senin yorumun herkesten enteresan. Bu kaosun içinde fantezi mi paylaşıyoruz gibi geldi sana.
Yani konu normal yapılan yorumlar normal benim yorumum anormal anormal olmayı tercih ediyorum

Benim arkadaşımın ablasida seninle aynı problemleri yaşamış eşi aynen senin esin gibi yillarca zorla anal ilişki yaşamış o da bir çocuğu var diye yıllarca susmus. En sonunda kadın dayanamayıp çocuğuda bırakıp can havliyle kaçmış evden babasına sığındı. Ailesi arkasında durdu doktor raporu aldı afedersin bağırsakları poposu öyle zarar görmüşki tuvaletini tutamiyor kadın hala. Mahkemeye doktor raporunu sundu kocasi bosanmak istemedi baya uğraştı ama sonunda boşandı ve mahkeme cocugu kadına verdi.
Böyle insanlar cok sapkinca seyler yapiyor malesef birlikte olurlarken degisik şeyler istiyormuş kadina kizkardeslerinle birlikte olmayı hayal ediyorum diyormus. Böyle insanlardan ki insan denmez bunlara cocugunuda uzak tutucaksin. O kadın şimdi boşandı çalışıyor ve kendi ayaklarının üstünde gayet mutlu.
Sende yapabilirsin. Çocuğunu düşündüğün için bosanman gerekiyor asıl. Lütfen ailende arkandayken arkana bile bakma. Sonra gidince sana biz sana zamaninda demistik demesinler daha 20 yaşındasın

Benim arkadaşımın ablasida seninle aynı problemleri yaşamış eşi aynen senin esin gibi yillarca zorla anal ilişki yaşamış o da bir çocuğu var diye yıllarca susmus. En sonunda kadın dayanamayıp çocuğuda bırakıp can havliyle kaçmış evden babasına sığındı. Ailesi arkasında durdu doktor raporu aldı afedersin bağırsakları poposu öyle zarar görmüşki tuvaletini tutamiyor kadın hala. Mahkemeye doktor raporunu sundu kocasi bosanmak istemedi baya uğraştı ama sonunda boşandı ve mahkeme cocugu kadına verdi.
Böyle insanlar cok sapkinca seyler yapiyor malesef birlikte olurlarken degisik şeyler istiyormuş kadina kizkardeslerinle birlikte olmayı hayal ediyorum diyormus. Böyle insanlardan ki insan denmez bunlara cocugunuda uzak tutucaksin. O kadın şimdi boşandı çalışıyor ve kendi ayaklarının üstünde gayet mutlu.
Sende yapabilirsin. Çocuğunu düşündüğün için bosanman gerekiyor asıl. Lütfen ailende arkandayken arkana bile bakma. Sonra gidince sana biz sana zamaninda demistik demesinler daha 20 yaşındasın
Aynısını bende yasiyorm sanırım bende arkama bakmadan kacicam gibime geliyor artkk

Annen baban sana destekmis anladigim kadariyla neyden korkuyorsun? Sence annenin evinde basina su anda yasaeiklarindan daha kötü birsey gelebilirmi canim? Lütfen mantikli düsün cocugun icin. Mutlu anne mutlu cocuk demektir.[/QUOTE]annemin evinde daha huzurlu olcahim kesin

Bazen kendimi sorguluyorm acaba benim görevim onun her istediğin de yapmak mi karisiyim başkasına gitmesin diyorum ama istemeyincede olmuyor iste olmuyor napim :KK43:
Bunun gibi mal kafalı kocalarin her istedigi yapilmaz.hatta ben kadinin her seferinde eşine evet dersen sapitacagini düşünüyorum.
Biraz mesafe biraz anlayış iyidir.
Bu adami cekmek zorunda degilsin bana gorede bosanma sebebi

Davranışları normal,doğumum sezaryen oldu yani genişleme gibi bisi de söz konusu değil , bide kendine oral yaptirirken kendisine parmak atma mi istiyor sürekli onuda anlamış deglm
:oha: bu ne biçim bi evlilik sapkinca istekleri var asla taviz verme,yapma dediklerini kime isterse gitsin.

Kabul edilir şeyler değil bunlar,zamanla farklı eğilimlerde görebilirsin.Ya kendini düzeltsin yada mahkeme versin kararı.

Babamda bi kaç gündür bizde kalıyor ondaki soğukluğu odamı anladı nedir istemiyorsan alayım seni diyor daha bu yaşta bunu çekmek zorunda değilsin diyor ben torunumada sanada bakarm diyor
hazır baban arkandayken, bence sen bugun baya düşün bişileri ;) evlılikte en önemli şeylerden biri bu
cehennem hayatı gibi şuan yaşamın

Ah be kızım, sen de boşanmayacaksan kim boşanacak?
Daha ne olsun cesaretlenmek için.
Dön babanın evine, bak ne güzel arkanda sapasağlam ana baban var.
Al bebeğini git,genceciksin daha, bu hayvana hayatını heba mı edeceksin, kendine reva gördüğün yaşam bu mu?
Yapma.. Umarım bir parça olsun faydası olmuştur yorumların, umarım bırakırsın adamı.

Ah be kızım, sen de boşanmayacaksan kim boşanacak?
Daha ne olsun cesaretlenmek için.
Dön babanın evine, bak ne güzel arkanda sapasağlam ana baban var.
Al bebeğini git,genceciksin daha, bu hayvana hayatını heba mı edeceksin, kendine reva gördüğün yaşam bu mu?
Yapma.. Umarım bir parça olsun faydası olmuştur yorumların, umarım bırakırsın adamı.
Inş buraya mutlu haberlerimide yazıcam size

Çocuğum var evligim sallantılı ne mutlu ne değil istemesemde. Canım yanıyor dediğim halde zorla yapıyor devam ediyor dinlemiyor hatta canım ın yanmasindan ağladığım zaman bile bırakmamıştı birkere
Boşanma sebeplerinden biri bu durum , hemen boşan demiyorum ama cinsellik evliliğin temel taşlarından yaşın daha genç şimdiden bu durumdaysan erken soğursun ki öylede olmuş evlilik falan kalmaz ortada herşyden önce sen ne istiyorsun ona karar ver yoluna devam et.

Back
X