- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Daha aşikar olacagı diyeyim. Bir de ben rajatlsmak için açtım konuyuBu çok olağan ve beklenen bir durum zaten. Şuan bile var açık açık robotlaşılmasada sosyal medyanın insanları nasıl tek tip haline getirdiğini görürsünüz.
Aslında brnim morale çok ihtiyacım varYapay zeka sayesinde yarı robot olduk her daim izleniyoruz ve dinleniyoruz zaten. Teknolojinin olduğu hiç bir yer güvenli değil.
Bence en güzeli takmamak. Çünkü bu süreç hayat böyle devam ediyor. Taktığınızda düzen yine aynı kalıyor değişmiyor.Aslında brnim morale çok ihtiyacım var
Elinden bir şey gelmiyorsa onu kabullen şeklinde kendime telkin versem de bi işime yaramıyor şuanBuraya konu açmanız bence iyi olmadı daha çok tetiklenecek yorumlar gelmesi muhtemel.
Bu konuda benim elimden gelen birşey yoksa zerre tınlamıyorum.
Bence sizde öyle yapın
Çok vakit alıyor ve aldatma konularından çok etkileniyorum diyeAnlıyorum endişenizi ama böyle çok mutsuz yaşarsınız. Bir de eşiniz niçin KK'ye izin vermiyor ki?
Hayır, beynim buna müsaade etmiyor. Konuşmaya ihtiyacım varMorali burada degil bir kahve eşliğinde kitap okuyarak bulabilirsiniz.
Hepsini teoride kabul ediyorum ama hayatıma geçiremiyorum yaBacım bu dediklerin bundan 14 yıl öncede yazılıp çiziliyordu. 21 Aralıkta kıyamet kopacak dediler, aman işte meteor düşecek dediler... Her duyduğuna inanma gözünü sevem. Herşeyi düşünerek yaşarsak su içmekten bile korkarız boğazımızda kalır diye.. Allah ne yazdıysa onu yaşarız. Ondan gelene de razıyız.
Allah razı olsun işte böyle birkaç cümle duymaya ihtiyacım varHer şeyi yaratan Allah her şeyin onun elinde olduğunu ve ondan geldiğini bildiğin sürece korkmana gerek yok bu ilimunati tek göz yeni dunya düzeni tamamen algı meselesi teknoloji çok ilerde olmamasına rağmen insanları korku ile etki altına alıyorlar .. teknoloji çok ilerde olsa coronoya bu kadar yenilmezdi dünya işte bu kadar aciz insanlar böyle düşün :) bunları dusunme birde hayat kısa ölüm denen gerçek var hatta o izlediğim herşeyden daha gerçek o ölüm gerçekleşmeden mutlu olmaya bak
Geçmesine sevindim. Aynen bu hislere kapılıyorum ve bebegim için korkuyorum. Aslında zamanla azalacağını biliyorum. Ama şuan desteğe ihtiyacı m varEn son olan İstanbul depreminden sonra yaklaşık 2 ay depresyona girdim 7 kilo verdim sıkıntıdan ağzıma sudan başka bişey alamıyordum herşey midemi bulandırıyordu. Ölüm korkusu sardı dört yanımı gelecek kaygısıyla tutuştum ne olacak bu insanlığın sonu ne yapcağız diye her gün ağlak ağlak dolandım durdum insanlar neyin var diye sorsa bilmiyorum diyip hüngür hüngür ağlardım. Zamanla geçiyor takmamaya düşünmemeye çalış. Dönem dönem her insanın yaşayabileceği bir his. Üzülme herşey olacağına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?