- 14 Ağustos 2018
- 21.088
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.786
- 598
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Bacım bu dediklerin bundan 14 yıl öncede yazılıp çiziliyordu. 21 Aralıkta kıyamet kopacak dediler, aman işte meteor düşecek dediler... Her duyduğuna inanma gözünü sevem. Herşeyi düşünerek yaşarsak su içmekten bile korkarız boğazımızda kalır diye.. Allah ne yazdıysa onu yaşarız. Ondan gelene de razıyız.
Çok yarım kaldı 2 sezonda falan. Gerçekten merak ediyorum.Sakın black mirror falan izlemeyin o zaman
Her bölüm birbirinden distopik düşman başına. Aksiyetemi azdırıyor bıraktımmÇok yarım kaldı 2 sezonda falan. Gerçekten merak ediyorum.
Ay o kadar mı sürükleyici, şu an izledigimi bitirip direkt başlıcam iyice meraklandımHer bölüm birbirinden distopik düşman başına. Aksiyetemi azdırıyor bıraktımm
Aklımdan zorum varmış gibi lohusalık dönemimde izlemiştim :/Çok yarım kaldı 2 sezonda falan. Gerçekten merak ediyorum.
Etkiledi mi peki?Aklımdan zorum varmış gibi lohusalık dönemimde izlemiştim :/
Tabi, sürekli kabuslar falan görüyordum konularla ilgili. Neyse ki Jane the Virgin e başladım da düzeldi sonra :)Etkiledi mi peki?
Anneyim ve bebegim için endişe etti m zatenSiz ölene kadar o sistem gelmez ya merak etmeyin
Ne gibi anlamadımEkşi kokusu alıyorum sanki...
Siz yazınca aklıma geldi. O kitabı ben de okumuştum ama bu derece etkilemedi. Bu sefer beni çok etkileyen başka,bir şey var ama çözemedim. Belkş anne olmamBen de kaygi bozuklugu yok. Ancak ben de 1984 kitabini sonuna kadar okuyup bitiremedim, cok etkilenmistim. Adeta bu gunler anlatiliyordu sanki. Ancak bunlari dusunerek yasami zorlastirmanin anlami yok diye dusunuyorum. Tipki dunyada iyilerin oldugu gibi kotulerin de olmasi gibi. Kotuler var diye yasamdan vazgecemeyiz oyle degil mi? Bir suru komplo teorileri var. Dogru mu degil mi bilmiyorum ama tek bildigim bunlari dusunurek yasami cehenneme cevirmenin anlami yok bence.
Teşekkürler. Daha önce aldım ama fayda görmedim. Hem de birkaç farklı psikologtanBence psikolojik yardim almalısınız kk klasik cevabi ama
Melisa çayı içebilirsin oda rahatlatir seni
M Melahatabla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?