Lutfen bakin. Mantigim durdu

Littlebluebird

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
154
175
18
35
Merhaba Hanimlar
Lutfen bana ne dusundugunuzu soyleyin. Ben mantikli dusunemiyorum. Olumlu olumsuz her elestirinize acigim.
Erkek arkadasimla haftalardir gorusmuyoruz ve ben nerdeyse son bir haftadir su gunu bekliyordum. 2 yildir birlikteyiz yakinda nisanlanmayi dusunuyoruz. (Artik dusunemiyorum)

Bugun sacma sapan eften puften bir mevzudan tartistik. Oyle seyler soyledi ki tutamadim yolda hungur hungur aglamaya basladim. Inanin tutamadim.
Durdu mu ? Tabi ki hayir. Devam etti. Hatta ben aglamadan once agir zannettigim sozlerden daha agir seyler soyledi. (Kufur olmamakla birlikte ayni agirlikta karakterime laflar)
Soruyorum size. Konu kesinlikle onemsiz bir sey, karsinizdaki artik agliyorsa ve asiri uzuldugunu goruyorsaniz siz ayni perdeden hatta daha yuksek devam eder misiniz tepkinize?
Ben agliyorum ve gercekten cok cok uzgundun orda. Gozum sisti artik. O devam ettikce durduramadim. Disarda yerin dibine girdim ama durmadi bi turlu cunku surekli daha fazla konustu.
Umrunda degil ya gebereyim orda hala ayni modda. Ve gayet sogukkanlilikla tam gaz devam ediyor. Soylediklerini algilayacak halim kalmamis ama o hala sen ben sidik yarisini yapiyodu.
Insan sevgilisinin bu kadar uzuldugunu gorse bi tik durmaz mi? Karsindaki insanin aglamasindan hic mi etkilenmez, benim birazcik sakinlesmemi bekleyp soyleyemez mi ne diyecekse
Nolur bana bisey diyin.
Cok ama cok kirginim. Bu normal mi?
Benim aklim mantigim durdu.
Bu duzelir mi ?

Eşim de böyledir. Kırılıyor muyum ağlamış mıyım hiç takmaz. Kötü bir hissiyat yaşıyor insan. Bekle bakalım pişman olur da konuşursa seninle, bir şans daha tanı. Ama hiçbir şey yokmuş gibi devam ederse ayrılmanı bile tavsiye edebilirim. Sevgiliylen x olan evlenince 5x oluyor bunu bil

Igrenc hissetim o kadar degersiz hissettim ki kendimi sokagin ortasinda.durmadi, sinirliyken durmuyor ve gozu beni gormuyor. Sevgisizlik midir bu ?

Genelde çabuk ağlıyorsanız etkisini yitirmiş olabilir. Nasıl yitirir onu anlayamadım henüz ama böyle öküzlükler yapıyorlar.

Birde şöyle düşünün. Çok üzüldünüz ki ağladınız. Oda çok sinirlendi ki kendini durduramadı. Sizin için önemsiz bi mevzu ama onun için epey önemliymiş demek ki.

Onun gözünde bu iş bitmiş.Seni gözden çıkarmış.

Sen de kapa defteri.

Önüne bak.Sevdiğinden ilk ayrılan sen değisin.Unutursun.

Bitmis degil mi?
Beni sevse bunu yapar mi? Sokagin ortasinda bi durmaz mi Allah askina ?
Konuyu bile unuttum o kadar kiytirik.
Seni cok seviyorum diyip duruyor. Iyiyken cok iyiyiz ama o sinirlenince... Bitiyor her sey

Yok hemen aglayan bir tip degilim.cok konustu dudagimi isirdim tuttum kendimi.
Sonra oyle seyler dedi ki tutamadim. Sakinlesmeme de izin vermedi.
Anliyorum sinirlendi ama insan sevdigi insani gozu gormeyecek kadar ofkesine yenik dusebilir mi. Onu sokak ortasinda aglatcak ve israrla ayni sekilde devam edecek sekilde ?
Gercekten mantigim durdu.

çok kırıcı bir şey evet ama 2 senelik ilişkide böyle olayları daha önce yaşamadıysanız tek bir yanlışı ile adama merhametsiz yaftası yapıştırmayı ben doğru bulmuyorum.

belki meselede sizin göremediğiniz bir kısım vardı. eften püften dediğiniz şey ona göre eften püften değildi, önceden dolmuştu, bu yüzden patladı.

ya da belki de çok sık ağlıyorsanız sizin sulu göz olup hemen ağlamaya başlamanıza sinirlendi. siz ağlamaya devam ettikçe daha çok öfkelendi. artık samimiyetsizce bulmaya başladı.

bu saydıklarım onu tamamen haklı çıkaracak sebepler değil. ama onu anlamamızı sağlayacak şeyler olabilir. biz olayı burda tamamen tek taraflı ve en ufak bir detay almadan yorumluyoruz şu an.

belki de evet o hatalıydı tamamen.
ama tek bir olaysa bu “beni sevmiyor, vicdansız” diyip işi büyütmeniz, ayrılmanız inanın karşı tarafa büyük haksızlık olur.

normalde de böyle mi?
değilse tek bir hatasıyla kendinizi “beni hiç sevmemiş” diye boş yere harap etmeyin…

ha başka falsoları, kavga anında abartmaları, durup durup sizi ağlatmaları varsa; o başka.

Belki de boyle oldu evt
Kavgadan sizin aglamalarinizdan bikmis ceneye vurmustur belki.

Takma canim bu kadar.
Evlenince daha buyuk sorunlarin olacak muhtemelen.
Su yasinin tadini cikat

Igrenc hissetim o kadar degersiz hissettim ki kendimi sokagin ortasinda.durmadi, sinirliyken durmuyor ve gozu beni gormuyor. Sevgisizlik midir bu ?

Sevgisizlikten beter. Böyle insanlarda merhamet eksik. Seni böyle igrenc hissettiren bir insan asla esin olmamali. Kavga etmeginde bir adabi var. Ben esimle kavga ederken bile asla asaglayici konusmam.oda ayni. Cünkü bir iliskide iki tarafta eyni seviyede olmali. Kimse kimsenin kölesi degil yukaridan ezip,asaglayabilsin. Senin yerinde olsam bu isi hemen bitiririm. Benzer bir olay bende bir kac sene evvel yasadim farkli bir durumda. O kisi ile iliskimi tamamen kestim. Cünkü ne zaman benim aklima gelse,beni ezmeye calisirken rahat rahat yemegini yemesi aklima gelir. Sutla gitsin serefsizi

İnsan her şeyi yapabilir. Bu yaptığı şeyleri tekrarlama sıklığı önemlidir. Hep mi değersiz hissettirir? Hep mi ağır konuşur? Hiç pişman olmaz mı? Özür dilemez mi? 1 olay bi insanı bitiremez bence. Öyle zarta zurta ilişki biterse kimse mutlu olamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…