- 24 Şubat 2018
- 154
- 175
- 18
- 35
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Eşim de böyledir. Kırılıyor muyum ağlamış mıyım hiç takmaz. Kötü bir hissiyat yaşıyor insan. Bekle bakalım pişman olur da konuşursa seninle, bir şans daha tanı. Ama hiçbir şey yokmuş gibi devam ederse ayrılmanı bile tavsiye edebilirim. Sevgiliylen x olan evlenince 5x oluyor bunu bil
Onun gözünde bu iş bitmiş.Seni gözden çıkarmış.
Sen de kapa defteri.
Önüne bak.Sevdiğinden ilk ayrılan sen değisin.Unutursun.
Genelde çabuk ağlıyorsanız etkisini yitirmiş olabilir. Nasıl yitirir onu anlayamadım henüz ama böyle öküzlükler yapıyorlar.
Birde şöyle düşünün. Çok üzüldünüz ki ağladınız. Oda çok sinirlendi ki kendini durduramadı. Sizin için önemsiz bi mevzu ama onun için epey önemliymiş demek ki.
Gelecek hayatinin provasini yasamissin
Belki de boyle oldu evtGenelde çabuk ağlıyorsanız etkisini yitirmiş olabilir. Nasıl yitirir onu anlayamadım henüz ama böyle öküzlükler yapıyorlar.
Birde şöyle düşünün. Çok üzüldünüz ki ağladınız. Oda çok sinirlendi ki kendini durduramadı. Sizin için önemsiz bi mevzu ama onun için epey önemliymiş demek ki.
İnsafsız biri, çok zor... insan insana bunu yapmaz kaldı ki sevgiliye...
Belki de boyle oldu evt
Kavgadan sizin aglamalarinizdan bikmis ceneye vurmustur belki.
Takma canim bu kadar.
Evlenince daha buyuk sorunlarin olacak muhtemelen.
Su yasinin tadini cikat
Igrenc hissetim o kadar degersiz hissettim ki kendimi sokagin ortasinda.durmadi, sinirliyken durmuyor ve gozu beni gormuyor. Sevgisizlik midir bu ?
İnsan her şeyi yapabilir. Bu yaptığı şeyleri tekrarlama sıklığı önemlidir. Hep mi değersiz hissettirir? Hep mi ağır konuşur? Hiç pişman olmaz mı? Özür dilemez mi? 1 olay bi insanı bitiremez bence. Öyle zarta zurta ilişki biterse kimse mutlu olamaz zaten.Yok hemen aglayan bir tip degilim.cok konustu dudagimi isirdim tuttum kendimi.
Sonra oyle seyler dedi ki tutamadim. Sakinlesmeme de izin vermedi.
Anliyorum sinirlendi ama insan sevdigi insani gozu gormeyecek kadar ofkesine yenik dusebilir mi. Onu sokak ortasinda aglatcak ve israrla ayni sekilde devam edecek sekilde ?
Gercekten mantigim durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?