- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Yaptiklarinin farkindami acaba? Belki bilincsiz yapiyor farkinda degil hic konusdunuz mi? Ve ya OZur diledi mi sonra?
Onu niye anlamaya calisacaksin ki?
Kendisi kendisini anlasin bir zahmet. Derdi varsa soylesin..bu yuzden boyleyim vs diyerek. Ama demiyormus bile. O yuzden hic ugrasma. Seni sana boyle hissettiren erkeklerle gorusme. Sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez.
Igrenc hissediyorum kendimi. Kisir dongudeyim simdiye kadar sevgimden tamam dedim ama hala ayni
Ayril. Zaten soyledikleri seyleri unutamazsin ilerde patlak verir.
Öfkelendiği zaman kontrolünü kaybediyor, hatta bazen eşyalara zarar verebiliyorsa (bardağı fırlatma, telefonunu kırma gibi), kavga etmenin sınırını aşıyorsa olabilir, benim gözlemlediğim bu. Ama detaylı inceleyebilirsiniz bu konuyu internetten, hatta varsa imkanınız bir psikologdan destek alarak. Benim boşanma aşamasında olduğum eşimde var mesela, evlenmeden önce o da öyle küfür etmez ama gereksiz şeyleri büyütürdü. Sonrasında çok özür dilerdi ama evlendikten sonra özürlerin sıklığı azaldı ve daha çirkin şeyler yaşandı. Belki kendi yaşamışlığımdan dolayı bunu düşündüm ama sık görülen bir durummuş bu. Ve bu bozukluğun tedavi olması gerekir, bunun için de kişi kendisini düzeltmeyi istemeli.Nasil yardimci olabilirim. Asiri kiriliyorum bana nasil yapar bunu diyorum.
Onu nasil anlayabilirim
Maalesef cevabiniza yanit veremem. Siz kendiniz biliyorsunuz ne yapmak istedinizi sadece soylemeye cekiniyorsunuz...Ona Cok kizginsiniz gibi kendinize Zaman verin dusunmek icin illa Hemen simdi O cevabi vermek zorunda degilsin ki. Dusun biraz yalniz kal ve Kendine Sor ilerde onunla birlikte mutlu bir Hayat goruyormuyum? Ne isterdin ve nasil bir es istersin Onu Sor Kendine ve Cidden sevgilin kriterlere uyuyormu.Yaptiklarinin bende yarattigi tahribati o anda dusunmuyor.
Ozur dilemedi ama boyle sinirlerinde bi sure sonra ozur dileyip cok uzuldugunu ,yapmamak icin elinden geleni yapacagini soyler. Kisir dongu de bu sinirlenince bu dediklerini de unutur. Ne yapayim ben ?
Ben sevgisizlik olduğunu düşünüyorum. Sorsan çok seviyordur ama hareketlerinde görmedikten sonra napıyım öyle sevgiyi...Igrenc hissetim o kadar degersiz hissettim ki kendimi sokagin ortasinda.durmadi, sinirliyken durmuyor ve gozu beni gormuyor. Sevgisizlik midir bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?