Lütfen Bakın ve Kıymetini Bilin...Bir annenin mücadelesi

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
33

sonra yavaş yavaş erimeye başladı yavrusu gözlerinin önünde...!

dayanılmaz oldu bazan ana oğulun acıları..!

bazan da herşeyi unuttular...!

artık acı sona gelmişlerdi yavaş yavaş..!

Son düzenleme:
offfffffffffffffffffffff çok zor yaaa allah hiç bir anayı evladıyla sınamasın kimseye böyle acılar yaşatmasınnn

artık herşey bitti....

Ne duruyoruz yaşantımızda şükürü unutuyoruz değil mi ??
günlük işler,o ne dedi bu ne dediyle geciyor zaman..
lütfen hayatımızda şükürü eksik etmeyelim
sağlığımız,sevdiklerimiz yanımızda neleri var...senağlama

Son düzenleme:
ayy cok kotu oldum tulerım dıken dıken oldu aglattınız benı allah yardımcısı olsun annenın ve sevenlerının cok kotu bırşey ya keşke gormeseydım gun be gun erıyor gozunun onunde allahım se koru daha fazla bırşey yazamayacagım

amin hayırlısıyla ınanın goz yaşlarımı tutamıyorum allahım sen koru sevdıklerımızı hastalara acıl şifalar şifası bulunmayan hastalıklardanda koru cumlemızı

meltosh çok duygulandım...
Bu ne acı bırseydır ya..
Allahım hiçbirimize yasatmasın cok zor cok...(AMIN)

aynen ya...AMİN diyorum...
allah hiç bir anneye evlat acısı tatırmasın diyorum...ama kader işte,takdiri ilahi...ne yapsak kaçış yok...

senağlama
Allah çaresiz hastalık vermesin.
benzer görüntüleri gördükçe ne kadar boş şeylere üzüldüğümü bir kez daha anlıyorum..

Son düzenleme:
kanserdir herhalde benim de teyzem kanserden öldü onun da böyle karnı şişmişti gözleri filan onun gibiydi..

böylee annelerre rabimm sabırlar versiinn herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar versinn rabbimmmm

Yüce Rabbim hic bir anaya babaya bu aciyi yasatmasin. Böyle bir sinavdan gecenlerede sabir, güc, kuvvet versin.

allah kimseye çaresiz dert vermesin....kimseye evlat acısı vermesin..ve bütün hastalara şifa hasta yakınlarına güç versin....çok etkilendim.mutlu olmak için ne çok sebebimiz var değilmi....şükretmek için de.....

rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.dermansın dert vermesin.AMİN

annelik çok başka bir duygu.bunu anne olunca anladım ben.allah kimseyi evladıyla sınamasın.allahımı milyonlarca kez şükürler olsun.
ben bişeyi anlamadım çocuğuna iğne yapıp öldürüyomu.:çok üzgünüm:

ayyy bençok kötü oldum allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı gözlerini para hırsı bürüyüpte insan sağlıgıyla oynayanların da allah belasını versindiyorum biraz ağır oldu ama kusura bakmayın böyle görüntülerden sonra az bile

allah kimseye evlat acısı göstermesin en acı duyguymuş çünkü çevremdekilerden biliyorum çok duygulandım ben yaaaasenağlama

Ablam ameliyat olacağı için bir süredir bizde kalıyor 2,5 yaşında dünyalar tatlısı oğlu ile birlikte. Gece aynı odada uyuduk. yeğenim biraz hastaydı. Ablam bir ara mutfağa gitti süt ısıtmak için. Ağrılar içinde yatağımdayım bende. Uyandı yeğenim ağlamaya başladı annee anneee... diye. Uyandığında 10 saniye bile annesini yanında göremezse için için ağlayan biricik yeğenim annesi hastanedeyken ne yapacak acaba. İçim sızladı Allahım sen hiç bir yavruyu annesinden babasından ayırma dedim. Şimdi de bu konuyu görünce tutamadım kendimi senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…