Lütfen Bakın ve Kıymetini Bilin...Bir annenin mücadelesi

allah hiç kimseye böyle bişey yaşatmasın,hayatta hiç bir şeyden korkmam ama oğlumun bir tel saçına gelecek zarardan korkarım...

kurban olduğum Allah kimseyi evladıysa sınamasın,hiç bir anneye böyle bişe yaşatmasın inşallah..Allah evlatlarımızı bize bağışlasın..boğazımda bişeler düğümlendi...

Allah kimseyi evladıyla sınamasın bu dünyada.sanırım en zor ve acı veren şey bu.

allahım kimseye evlat acısı verme:Saruboceq::1no2:senağlamasenağlama

Allahım cok zor cok.. ( Allahım kımseyı boyle sınamasın.. çok duygulandım gercekten

öfff ne kötü bir durum:çok üzgünüm:
Allah dermansiz dert vermesin.
gidip kuzumu doya doya bidaha öpeyim koklayim.

ya çok kötü oldum ağlattınız beni,bende oğlum için çok mücadele verdim 2 sene yeniden yürümesini bir anne demesini bekledim allaha şükürler olsun benimki mutlu sonla bitti bu dünyadaki en zor şey evlat acısı allah kimseye yaşatmasın ve kimseyi evladıyla sınamasın

Allahım ne kadar acı verici bir şey .
Evlat acısıyla sınanmayalım kimse yaşamasın bunu :Saruboceq:

allah kimseye caresi olmayan bir hastalik vermesin...:Saruboceq:
bu yalan dünyada hepimiz birer misafiriz. Süremiz doldugunda herkes ait oldugu yere gider.. kimisi erken gider kimisi gec.. ama sonuc olarak, hepimiz ayni yere gidecegiz...

çok güzel bi paylaşım olmuş canım benim
bundan daha büyük bi acı var mı acaba
bi annenin gelebileceği son nokta gerçekten:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…