Lütfen Bakın ve Kıymetini Bilin...Bir annenin mücadelesi

RABBİM bu gibi durumda olan kullarına yardım etsin hayatta en büyük acı kendi kanından kendi canından birinin ölümüne şahit olmak elinden bi şey gelmemesi her gün beklemek beklemek . şükürler olsun ki sağlığımız yerinde çalışa biliyoruz her anımıza her günümüze binlerce şükürler olsun.
Bu gibi acıları ALLAH kimseye yaşatmasın.

senağlamasenağlamagözlerim doldu.çok kötü oldum.rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin.gözünün önünde evladın eriyip giderken birşeyler yapamamak çok acı.bu duyguyu kimseye yaşatmasın.

Bu kadinin hayat hikayesini bir dergide okumustum. Gercekten cok üzücü. Allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin.

off boğazım düğümlendi yutkunamıyorum yarabbim kimseye evlat acısı göstermesin

Allahım Yüce Rabbim hiç kimseye evlat acısı göstermesin ve tüm sevdiğini kaybeden kullarına da Eyüp Sultan Sabrı versin.Resimlere bakarken benimde gözlerim doldu ve çok üzüldüm hem söyleyecek çok sözüm var hem söyleyecek hiçbir sözüm yok (((

ablalarım amacım sizi üzmek değildi..
ben sadece dünyanın kendi hayatımız etrafında dönmediğini bir kez daha anlamanızı istedim.
nelerinin olduğunu binlerce kez şükretmemiz gerektiğini hatırlatmak istedim.
şükürü unuttuğumuzu dönüp bi ben ne yapıyorum demenizi istedim..
hayat sandığımız kadar kolay değil...
öptüm sizi.
sevgilerimle...
a.s.

benim evladım yok.ama 3 tane hamileyken karnımda kaybettim yavrularımı.dogmayan bebeklerim için yas tuttum.depresyona girdim .düşününki bi yaşa getirmişsin.büyütmüssün.sonra elinden bir hayat kayıyo.buda evladın...çok acı çok.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayy çok kötü oldum Allah ım kimseye yaşatmasın evlat acısını annelik gerçekten çok fedakarlık isteyen birşey cennet anaların ayaklarının altındadır gerçekten çok doğru

ablacım kıyamam sanasenağlama
ama unutma ki Rabbimin elbet bi bildiği vardır. hiçbirşey karşılıksız ve nedensiz değildir.
Rabbim sana sabır versin...
kendine çook iyi baka.s.

Bir anne için çok zordur eminim.Allah kimseyi böyle sınamasın,evlat acısı göstermesin.oooofff oooffff

sevkiLim her zaman der $ükret halimiz yine iyi diyee....ßir kez daha takdir ediLesi ßir insanLa ßeraßer oldugumu anLadım...Raßßim kimseyi sevdikLerinden ayırmasın.....:Saruboceq:

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Ağlaya ağlaya okudum.Anne anne başka bişey ya.Boşuna dememişşler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…