- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Kızın resimleri herkese açık.
Benim anasayfama düştü resimler.
Bi baktım orda çalışan kız. Yaftalamak istemiyorum ama çok da sağlam ayak değildi ki bunu çok sonra eşim de söyledi adı çıkmış onun diye.
Kız da açık saçık biriydi, resimler de öyle.
Elbette hayir. Esinizin tutumunu gayet civikca buldum dedigim gibi. Hicbir takim elemanim bana gunaydin mesaji falan da atamaz yani sacmalik, ne gerek var. Ayni sekilde ben de bu tur enseye saplak stili ilsiki kurmam yani.
Yani bilemiyorum tabi kız anormal bir tipse olabilir belkide.. Birinin gidip de başkasının face'inden kendini
ekleyip üstüne de kendi fotoğraflarını beğenmesi pek de normal olmadığını gösteriyor ama bana yine de
pek inandırıcı gelmedi açıkcası.. Eşinizin de günahını almak istemiyorum ama sormamış mı
sen niye benim hesabıma habersiz girip kendi kendine iş yapıyorsun? diye..
Son verdiğiniz 2 detaya göre ( face ve pişti oynamak )
Haklısınız. Benim bilgisayar ekranıma dahi bakamaz kimse... ben çağırıp birşey göstermiyorsam eğer.
Diğer konu zaten otorite boşluğundan kaynaklı işi asmaya girer.. bu boşluğu yaratan da eşiniz maalesef..
kız ile ilgili değil de bu sebeplerle girip konuya konuşabilirsiniz.
Yahu etmeyin eylemeyin. Huzurumu bozan o değil, benim eşim sınırını bilmiyor. Kızda o samimiyet yok bile. Benimki gereksiz samimiyet kuruyor. Elin evladını niye çıkarsın işten.
Ben inandım anlattığı konuya. Kız onu yapacak bi tip. Ama işte bu cesareti nasıl buldu?
Yani bi insanın kişisel hesabını kullanmak için kızmayacağını düşünecek bi samimiyet gerekmez mi?
iyi işte, kocanın ayarı yok gördüğün gibi sonra neden art niyetli miyim diyosun ? hepsi erkek olsa o konuşmalara bakmazdın bile.. neyse ben daha önemliyim elin evladından. yani benim evliliğim daha önemli. kocamıda fanusa kapadım zaten diger arkadaşlar önermiş ama yaptım yani . tööbe yahu
Bilemiyorum kız o kadar manyaksa cesarete ihtiyacı da olmayabilir.
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama olay kadın erkek olayı da değil birisi benim face'imden kendisini
ekleyip sonra kendi fotolarını beğense delirmiş zaar diye korkar çekinir doktor filan öneririm.
O kadar anormal saçma sapan bir davranış yani..
__________________________Mune konuyu kapatabilir misin
Cevap yazanlara teşekkür ediyorum
İnşallah siz haklısınızdır. Eşime hiç bahsetmedim bu konudan bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?