- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Bence haklısınız. Sanki cilveleşme gibi tövbe estağfurullah. Bende sinir olurdum.
Art niyetlisin. Senin abartman bu. Istediklerini söyledim :)) Yaa gerçekten çok fazla gidiyorsunuz eşlerinizin üstüne gören de sanacak ki aşk mesajı yakaladınız. Herkesin bir tarzı vardır, art niyetli olmadığını biliyorsan neden sorun yapıyorsun. Burda yazdıklarınızı okudukca ben darlanıyorum.Kimseyi bu kadar sıkmayın bir sonuca varamazsınız sadece mesajları silmesini sağlarsınız. Ben eşimin telefonuna elimi sürmem o da benimkine sürmez.
Sen de gruba kendini ekle.
göz görmeyince gönül katlanır derler. görmemeye çalışın. çünkü adam gevşekse gevşektir, düzelmez.
Peki objektif olarak yazdınız, şu kısım sorun değil mi buraları başka özleyen yok heralde diye sormak?
Art niyet demeyim de abartıyosun diyim. Herkesin bi tarzı uslubu vardır insanlarla muhabbet ederken. Ben bi sıkıntı görmedim yazışmalarda..yine de sen bilirsin tabi. Eşini böyle sürekli darlarsan konuşmalarını da siler herşeyini de senden gizlemeye başlar bilgine..
Bana göre bir sıkıntı yok ve gercekten ciddi söylüyorum bu tip aşırı kısıtlama, karısma vs. yüzünden erkekler evlilikten soğuyor pisman oluyor yapmayacaksa da daha beterini yapıyor. Basit şeylere fazla anlam yüklüyoruz. Kendinizden yola çıkın, gecen konu vardı eski sevgiliye instagramdan bakmak kimlere kimlere bakmıyoruz ki meraktan birşey mi hissdiyoruz hayır, zerre önemi yok bu da öyle. Kesinlikle katılıyorum arkadaşa bırakın bazı şeyleri fazla kurcalamayın neye bakmış, kimi aratmış, ne mesaj atmış kafanız rahat eder. Eşim kursa başladı dün 6-7 kişilik gruplar halinde devamlı ing. sohbet ediyorlar birbirleriyle dilimin ucuna geldi ama sormadım kaçı kadın kaçı erkek vs. gerek yok.Hayır vallahi şu mesajı okumak için yazdım, kesinlikle düşüncemi onaylatmak için değil. O yuzden diyorum art niyetliysem söyleyin diye.
Peki objektif olarak yazdınız, şu kısım sorun değil mi buraları başka özleyen yok heralde diye sormak?
Bana göre bir sıkıntı yok ve gercekten ciddi söylüyorum bu tip aşırı kısıtlama, karısma vs. yüzünden erkekler evlilikten soğuyor pisman oluyor yapmayacaksa da daha beterini yapıyor. Basit şeylere fazla anlam yüklüyoruz. Kendinizden yola çıkın, gecen konu vardı eski sevgiliye instagramdan bakmak kimlere kimlere bakmıyoruz ki meraktan birşey mi hissdiyoruz hayır, zerre önemi yok bu da öyle. Kesinlikle katılıyorum arkadaşa bırakın bazı şeyleri fazla kurcalamayın neye bakmış, kimi aratmış, ne mesaj atmış kafanız rahat eder. Eşim kursa başladı dün 6-7 kişilik gruplar halinde devamlı ing. sohbet ediyorlar birbirleriyle dilimin ucuna geldi ama sormadım kaçı kadın kaçı erkek vs. gerek yok.
Benim de lise arkadaşlarım var çok sevdiğim ama görüşmüyorum artık
Hatta grup açmışlar, eşim sorun yapar diye ekletemedim kendimi. Bu saygı karşılıklı olmaz mı peki?
Demekki kadın erkek bir arada bulunamaz diye düşünüyor, ama kendisi yapmakta sorun görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?