- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Olayın bir kısmını yazdım haklılar yorumlarda. Çünkü o an o kısma çok sinirliydim. Ama evet genel olarak bi güven sorunum var. Elimde somut bi delilim yok, şunu yaptı diyemem. Ama hissediyorum. Bakın yaz boyu o kadar iyiydiki aramız. Öğrenciler artık gelmeye başlayınca adam sanki alacaklısı arıyor gibi açmaya başladı teli. Ses tonu o kadar mesafeli ki bana karşı.
Bir de haftasonu bi pantolunu var en çok o yakışıyomuş ona, nereye koyduğumu bulamadım yana yana onu aradı. Normalde hiç kıyafet seçmez ne verirsem onu giyer. Çok tuhafıma gitti. Bugun mesajlarını okuyunca, kızın işe geliyorum dediği güne denk geliyor bu kıyafet işi. Hadi için içini yemesin de dur şimdi.
Mesela daha evvel başka bir çalışanı facesine ekleyip kızın resimlerini beğenmişti.
Kız kendisi ekleyip beğeni yapmış onun pcdeki açık hesabından. Haberi yokmuş.
Hadi oldu diyelim gerçekten de böyle. Evli bir adamın facesinden kendinizi ekleyip resim beğenme cesaretini nerden bulur bi insan?
Bence haklısınız abartmıyorsunuz.
Sadece mesajda değilmiş zaten sizi şüphelendiren hepsi birleşince kafanızın karışması gayet doğal.
Bir süre bu konudan hiç bahsetmeyin ve sadece gözlemleyin bence..
Esinizde farkindadir herhalde calismak anlaminda arkadaslarin cözüldüklerini,cok onemsemediklerini..Kendisini suclamadan olumlu cumlelerle kendinizin de olaya mudahil olmasi durumunda arkadaslarin daha disipline olabilecekleri konusunda konusunda uzlasma saglayin.Esiniz biraz geri plana cekilsin.Calismiyorsaniz sayet isyerinizde zaman gecirin.Sonrasinda gruba kendinizi de ekleyin :)Nasıl müdahale edebilirimki?
Bu mesajla beraber alıntıladığım mesaja da bakarmısınız
Hep öyle olur zaten.. Eşiniz kendisi beğenmiştir, sanmıyorum hiçbir çalışanın gidipte kendi kendine patronun hesabından bunları yapacağını.
Esinizde farkindadir herhalde calismak anlaminda arkadaslarin cözüldüklerini,cok onemsemediklerini..Kendisini suclamadan olumlu cumlelerle kendinizin de olaya mudahil olmasi durumunda arkadaslarin daha disipline olabilecekleri konusunda konusunda uzlasma saglayin.Esiniz biraz geri plana cekilsin.Calismiyorsaniz sayet isyerinizde zaman gecirin.Sonrasinda gruba kendinizi de ekleyin :)
Hadi kız kendisi yaptı.
Bu cesareti nerden buldu?
Mesela daha evvel başka bir çalışanı facesine ekleyip kızın resimlerini beğenmişti.
Kız kendisi ekleyip beğeni yapmış onun pcdeki açık hesabından. Haberi yokmuş.
Hadi oldu diyelim gerçekten de böyle. Evli bir adamın facesinden kendinizi ekleyip resim beğenme cesaretini nerden bulur bi insan?
Sorunda orada işte öyle birşey yoktur ki, cesareti nereden buldu diyelim.
Ama diyelim ki var öyle birşey tabii ki fazla samimiyet ve yakınlıktan bulmuştur.
Sanırım sizde böyle ufak ufak şeyler birikmiş o yüzden de diken üstündesiniz..
Evet aynen böyle olmuş.Nasıl yani anlayamadım? Daha önce başka bir çalışan pc başına oturup eşinizin face'i açıkken
kendi kendini ekleyip bir de kendi fotoğraflarını mı beğenmiş eşinizin face hesabından?
Anlayamadım tam olarak..
Çok dallı budaklı anlattım haklısınız o an vaktim dardı. Şuan bile bebek emziriyorum yazarkenŞüphelendiğiniz şeyler varsa parça parça yazmak yerine, konunun en başına ekleyin ki biz de ona göre yorum yapalım..
Evet aynen böyle olmuş.
Kızla alakalı bi düşüncem yok zaten. Sorunum bu adam gereksiz samimiyet kuruyor. Yani bakın şimdi şunu sorayım. Takım lideriymişsiniz. Farzedinki aynı şekilde iş yeri işletiyorsunuz. Çalışanınız açacak sabah iş yerini. Öğlen gibi arayıp, ona "sabah uyanabildin mi" diye sorar mısınız? Akşam işyerini o çalışan kapatmış.
Bunu siz nasıl öğrendiniz? Yani eşinizin profilinden kız ekli ve fotoları beğendiğini görüp mü sordunuz?
Bana pek olası gibi gelmedi bu durum. Yani eşiniz aslında kendisi kızı ekleyip fotolarını beğenmiş ama sizden
korkusuna söyleyememiş ve böyle saçma sapan bir yalan uydurmuş gibi geldi bana..
Elbette hayir. Esinizin tutumunu gayet civikca buldum dedigim gibi. Hicbir takim elemanim bana gunaydin mesaji falan da atamaz yani sacmalik, ne gerek var. Ayni sekilde ben de bu tur enseye saplak stili ilsiki kurmam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?