şimdi çok ayrı kalıyoruz evlendiğimizde daha fazla vakit geçirebileceğiz o yüzden ilişkimiz daha düzgün olur diye düşünüyorum. birde ailem en baştan karşı işinden dolayı o yüzden onları dinlesem pişman olurmuyum diye düşünüyorum haklılık payları yok değil aile hayatım olmayacak belkide dinlemediğim için çok pişman olacağım ama arada kaldım işte çokmu zor acaba kaptanla evlilik yada gerçekten mantıksızmı bunun kararını veremiyorum?Evlenince ne duzelir mesela?
Belki duzelir diyip yola cikilmaz.
Eger duzelmeye dogru somut adimlar yoksa nerden biliyosun duzelicegini?
şimdi çok ayrı kalıyoruz evlendiğimizde daha fazla vakit geçirebileceğiz o yüzden ilişkimiz daha düzgün olur diye düşünüyorum. birde ailem en baştan karşı işinden dolayı o yüzden onları dinlesem pişman olurmuyum diye düşünüyorum haklılık payları yok değil aile hayatım olmayacak belkide dinlemediğim için çok pişman olacağım ama arada kaldım işte çokmu zor acaba kaptanla evlilik yada gerçekten mantıksızmı bunun kararını veremiyorum?
şimdi çok ayrı kalıyoruz evlendiğimizde daha fazla vakit geçirebileceğiz o yüzden ilişkimiz daha düzgün olur diye düşünüyorum. birde ailem en baştan karşı işinden dolayı o yüzden onları dinlesem pişman olurmuyum diye düşünüyorum haklılık payları yok değil aile hayatım olmayacak belkide dinlemediğim için çok pişman olacağım ama arada kaldım işte çokmu zor acaba kaptanla evlilik yada gerçekten mantıksızmı bunun kararını veremiyorum?
iki kez gitsem üçüncüde gidemem sürekli gidilmez çünkü şartlar gemide ağır nişanlımda götürme taraftarı değil zaten krallar gibi yaşayan kim bilmiyorum ama nişanlım bile zor dayanıyor heleki bebek büyüme çok zor olur sanırım hasta olsa ateşlense ne yaparsın bazen afrika ülkelerine gidiliyor bulaşıcı hastalıklar var bence çok zor kim başarmışsa çok şanslı yada yakın yolda çalışmışlardır uzak yolda zor nişanlım daha bu yıl 2. kaptan oldu 1. kaptanlar daha rahat tabiKaptanlarla evlenilmez diye bi sart yok.
Ben basta tabi olmaz diyodum.
Ama kkda bi kac hanim gordum " esimle gemiye biniyoduk sehir sehir turluyoduk, bebegimide gemide dogurdum, esim kaptan oldgu icin herkes esimin emrinde oldugu icn krallar gibi hayat yasadim, cokta memnunum" diyorlar.
Demekki oluyormus gercekten.
Ama herkesin durumu farklidir.
Seninde gemide gitme ihtimalin varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?