Lütfen bana umut verin

sonfeciportakal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
173
32
98
25
Şu sıralar kendimi yalnız ve umutsuz hissediyorum. Okulumu düzene koymaya başladım, arkadaşlarım ve hobilerim var ama özel hayatımda çok mutsuzum. Konuştuğum biri var ama bazı şeyler için beklemek istiyor. 22 yaşındayım, belki genç bir yaş çoğunuza göre ama geleceğe umutla bakamıyorum. Asla evlenip aile sahibi olamayacak, yalnız başıma ölecek gibi hissediyorum. Sizler eşinizle ne zaman, nasıl tanıştınız? Nasıl evliliğe gitti süreç?

Bence sizin neslin icine dogdugu ve yasadigi sartlardan oturu bu. Calkantili bir ekonomi, siyaset, ulkecek yarinimizin belli olmamasi, devamli degisen sistemler...

Daha 22 yasindasiniz. Evlilik, cocuk aklınızdaki en son sey olmalı. Okulun tadini cikarin, gezin tozun, guzel bir is bulun. Bu gunler geri gelmiyor.

22 yas hayatin bahari bile degil daha, baharina giriş. Keyfini cikarin. Ayrica bu kadar evlilik endiseli olursanız o is zaten olmaz.

25yasinda tanıştım, 22yasinda evde kaldım kafasında misin cidden... Sevgilin baya aklı basindaymis, takdir ettim beklemeyi tercih etmesini. Bu yaşta aile sorumluluğu almak, iş güç geçim derdi icinde bu yaşlarını heba mi etmek istiyorsun.
Neyse...
Ne desekte kalkıp bildiğinizi okuyup, istediğinizi yapacaksınız zaten...
Hayatta başarılar.

iki taraf da hazır olmadan evlilik olmaz. konustuğunuz kişi mantıklı davranıyor. çok gensizniz. evlilik hiçbir sorunu çözmüyor. evlenip hayal kırıklığına uğramaktansa simdiden söyleyeyim bunu size. alsine evlilik daha fazla yük oluyor insana. o yüzden siz iyi olmadığınız ve kendinizi tam hissetmediğiniz sürece evlenmek hata olur. yaşla da işgisi yok çok. biz 26 yasında tanısıp 27 yasında evlendik. ama dediğim gibi yaş olgunluğu çok öenmli değil evlilik konusunda. karakter olarak önce kendinizi gercekleştirin

gerçekten kötü bir döneme denk geldik ama yaşıtım erkekleri de sevmiyorum. geleceğe baktığımda aynı şeyi gördüğüm birini istiyorum. arkadaşlarımın hepsi kız.

evde kalmak diye birşey olduğunu düşünmüyorum zaten, bunları hemen de istemiyorum ama asla olmayacak diye korkuyorum. hayatım boyunca bu isteğime ulaşamamaktan korkuyorum sadece

konuştuğum kişi benden büyük, öncesinde çözmemi istediği kendimle alakalı meseleler var ve ona da hak veriyorum zaten. korkum bu süreç içinde başkasını bulması ve benim bulamamam. kendimi değersiz görüyorum

kimseyi bulamam endişesi ile çok büyük hatalar yaparsınız haberiniz olsun. eğer konustuğunuz kişi de birini bulursa zaten demek ki sizi seven biri değilmiş. oturup şükretmeniz gerekir. 22 yas çoook erken. bence evlilik için en erken 25 yas olmalı. fikirleriniz olgunlaşmalı ve ne istediğinizi bilmelisiniz

iç güdüsel birşey olduğu için olmasın? keşke benim çevrem de gördüğünüz gibi olsa, tam tersi insanlar evliliğe karşı, çocukları da sevmiyor

gerçekten kötü bir döneme denk geldik ama yaşıtım erkekleri de sevmiyorum. geleceğe baktığımda aynı şeyi gördüğüm birini istiyorum. arkadaşlarımın hepsi kız.
Valla o erkek problemi her yasta var ben 35 yasindayim, bizim neslin erkekleri de boyle. Erkek dedigimiz organizma komple zarar ya

zaten ben de şu an evlenmek istemiyorum, geleceğimde istediğim birşey. haklısınız, eğer başkasını bulursa bile benim kaybım olmaz belki kendimi bu kadar aşağı görmemeliyim

iç güdüsel birşey olduğu için olmasın? keşke benim çevrem de gördüğünüz gibi olsa, tam tersi insanlar evliliğe karşı, çocukları da sevmiyor
Bizim içgüdümüz yok muydu? 22 yaşında evlilikten bahsetseler ne salak salak sorular bunlar yaaa tepkisi verirdim. Ki dört senelik sevgilimden evlilik teklifini reddettiğim için ayrılmıştım tam 22 yaşımda. Her şeyin zamanı var. Kendini gerçekleştirmeden evlilik de saçma sapan bir şey olur, çocuk da yetiştirilemez.

evde kalmak diye birşey olduğunu düşünmüyorum zaten, bunları hemen de istemiyorum ama asla olmayacak diye korkuyorum. hayatım boyunca bu isteğime ulaşamamaktan korkuyorum sadece
Bu korkuyla hareket ederseniz ilişkilerinizi batirirsiniz.
Sirf aman evlenemem diye olmadik insanlarla olursunuz, olmadim seyler yaparsiniz, sacma sapan seyleri kabul edersiniz. Kendinizi baltalarsiniz.

Hayatiniz boyunca evlenememekten korkarsaniz da ya gercekten evlenemezsiniz ya da berbat bir evlilik yaparsiniz.

ya bu nesil cidden çıldırmış olmalı.
22 yaşındasın 22 kendine gel.
senin şuan gezip tozup eğlenmen lazım
çık gez dolaş yeni yerler gör.

ben 36 yaşımda evlendim :)
22 yaşında bana evlilik lafı edenleri terslerdim.
cidden şaşırıyorum bu forumda gençlerin neden evlenemiyorum takıntısına

yani hayatında ki tek derdin bu mu gerçekten ?

önceki ilişkilerimde o hataya düştüm evet. sümüğümü atmak istemediğim tiplerle sevgili oldum sırf yalnızlıktan korktuğum için kendimden vazgeçtim. yalnız kalsam daha iyiymiş gerçekten

Niye bulamayasınız?
Bu şekilde düşünürken, hayatınıza girecek olan kişiye verdiğiniz enerji de kötü olacak.
Bu kendine değer konusunun üzerine gidin başka şeyler düşünmeden önce. Yoksa olmadık biriyle evlenmeniz yüksek ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…