Merhaba arkadaşlar.
Ben uzun zamandır bu siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum çok hoşuma gitti ve bugün üye oldum
Ben 17 yaşındayım veC birçok kişinin de yaşadığı gibi saç sorunu yaşıyorum.
Saçlarım çok ince telli ve seyrek.
Geçen sene saçlarım çok iyiydi dökülme gibi bir problem yaşamıyordum. Her kadında olduğu gibi saç düzleştirmeye şekillendirmeye merak saldım,geçen yaz da 2 kere boyattım. Ne olduysa bu sene oldu. Sınav gibi bir derdim olduğundan streste saçlarımın dökülmesini hızlandırdı. Yılan yağı kullandım,zeytin yağı kullandım. Her yolu denedim ama bir faydasını görmedim. Daha da kötüye gitti. 1 ay önce de Bioksin kullanmaya başladım,hala da kullanıyorum. Ama bir etkisini göremedim. Çoğu kişi 3 ay sonra etkisini gösteriyor dedi bi o kadar kişi de daha da beter yapıyor dedi. Saçlarım çok çok çok az ve günden güne daha da kötüye gidiyor. Seneye kel kalabilirim. Daha geçen gün doktora gittim kansızlıktan olabileceğini söyledi. Annemin de saçları çok az,bu yüzden genetikle de alakalı diyorlar. Ama ben her geçen gün çok daha üzülüyorum. Banyoda ağlıyorum resmenDaha 17 yaşındayken saçlarım bu kadar azsa 30'a gelince düşünemiyorum. Badem yağını da denemek istiyorum.Sizce kullanmalı mıyım? Lütfen bana yardımcı olun.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ya böyle kötü kokulu bir şey kullanmak istemiyorum,sürekli insanların içindeyim herkes tiksinir sonra benden.Çam terebenti+Badem yağı denemeyi düşünüyorum.
Hepinize öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşlar
Doktordan sonuçlarım geldi. Kan değerlerim olması gerekenden bile iyi çıktı. Saçının içten hiç bir problemi yok dedi doktor.
Sınav stresinden dedi.
Daha doğrusu sen üzüldükçe saçın dökülüyor,saçın döküldükçe sen üzülüyorsun dedi
Daha biraz önce kuaförden geldim. Saçlarımı kestirdim. Yine yine..
Sizi anlıyorum,takmazsan dökülmez diyorsunuz ama inanın saçlarımın derileri gözüküyor. Bir kedinin kuyruğu kadar saçım var.
En çok tereddüt ettiğim konu Bioksin kullanıp kullanmamak? Sizce kullanmalı mıyım.
Ayrıca çam terebenti etkisini kaç ayda gösteriyor acaba?
Ya böyle kötü kokulu bir şey kullanmak istemiyorum,sürekli insanların içindeyim herkes tiksinir sonra benden.Çam terebenti+Badem yağı denemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?