oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor
Hayır ben çalışmıyorum ev hanimiyim esimde her şeye birden yetişemiyor ancak düğün borçları falan bitti bu sene de kalorifer çekti eveutandırtmasın o zaman. hayret bi olay.
siz çalışmıyor musunuz? eşiniz ne yapıyor ocak bile yok evde?
Hayır ben çalışmıyorum ev hanimiyim esimde her şeye birden yetişemiyor ancak düğün borçları falan bitti bu sene de kalorifer çekti eve
Ev hanimiyim ben çalışmam imkansız eşim izin vermezbir işe girin mesela. sonra istediklerinizi alır taksit taksit ödersiniz..
evinize ocak alacak durumunuz yoksa evlenmeyin ya. iki iki daha dört yani bu tip şeyleri öngöremiyo musunuz? 3 sene olmuş daha eve çöp alınmamış daha da alınmaz yani. yakında kapıyı da kapatır kaynana evine yerleşirsiniz, neden iki ev masrafı olsun ki sonuçta birinde yaşanmıyor bile.
eski konunuza baktım bu kadar yoklukta bi de çocuk mu istiyorsunuz?
kusura bakmayın yorum yapamayacağım. buzdolabı bile alamayacak haldeyseniz neden evlendiniz?
çok enteresan tipler var.
Ev hanimiyim ben çalışmam imkansız eşim izin vermez
Bu durum kaynim evlenene kadar böyle devam edecek sonra her şey alınmak zorunda mecburevinize ocak alacak durumunuz yoksa evlenmeyin ya. iki iki daha dört yani bu tip şeyleri öngöremiyo musunuz? 3 sene olmuş daha eve çöp alınmamış daha da alınmaz yani. yakında kapıyı da kapatır kaynana evine yerleşirsiniz, neden iki ev masrafı olsun ki sonuçta birinde yaşanmıyor bile.
Ev hanimiyim ben çalışmam imkansız eşim izin vermez
Bu durum kaynim evlenene kadar böyle devam edecek sonra her şey alınmak zorunda mecbur
Alinmayacak bacim heveslenme. Kaynin evleniyor diye ona alinacak ama sen nasil olsa basindan boyle kabul ettin diye senin evine alinmayacak.Bu durum kaynim evlenene kadar böyle devam edecek sonra her şey alınmak zorunda mecbur
şimdi evinizde ocak yok buzdolabı yok
Ya benim rahatım yerimde suan ama bazen strese girince pasta yapmak istiyor cnm oda olmayınca sıkılıyorum eşim her istedigimi getirir yapar ama beyaz eşyalar pahalı olduğu için birden alamayız diyor baslayacam almaya yavaş yavaş diyorşimdi evinizde ocak yok buzdolabı yok , eşinizin almaya durumu yok, çalışmanıza imkan yok ve birde çocuk istiyorsunuz öyle mi.
kendi adınıza mazoşistlik, doğacak bebenin adına sadistlik yapıyorsunuz resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?