Niye evlendiniz esya bile alamayan adamlaMrb arkadaşlar
Ben 3 yıllık evliyim ve kayinvalidemle alt üst oturuyoruz yemek falan hep kaynanamlarda yiyoruz çünkü benim evimde ne ocak ne fırın ne televizyon nede buzdolabı var hâlâ alamadık maddi durumlardan dolayı ama bu durum benim canimi cok sıkıyor bende evimde pasta yemek falan yapmak istiyorum eşime ve bu konu ne zaman açılsa eşimle tartışıyoruz o bana git yukarda yap sanki ne diyecekler sana diyor ama ben çekiniyorum çünkü çok titiz bir gorumcem var ve sürekli gözü üstümde gibi geliyor bana bende eşime yavaş yavaş almaya başla taksit taksit odersin diyorum ama oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor ama bende bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmayalım lütfen yardım edin
O zaman pastayı vs unut.Buradan akıl almak için konu açıyorsun,her fikri de kapatıyorsun.Ev hanimiyim ben çalışmam imkansız eşim izin vermez
O zaman niye konu actin. Zaten kaynin evlenince mecbur alacaklarmis ya gormek istemiyorsun gercekleri ya da halinden memnunsun yoksa boyke yaşanmazBu durum kaynim evlenene kadar böyle devam edecek sonra her şey alınmak zorunda mecbur
demiş zaten halimden memnunum ama arada canım sıkılıyor diye.O zaman niye konu actin. Zaten kaynin evlenince mecbur alacaklarmis ya gormek istemiyorsun gercekleri ya da halinden memnunsun yoksa boyke yaşanmaz
Saka gibi ya. Girgirina konu acmis. Bisim canimiz sıkıldı bu duruma. Kadin halinden memnun arada pasta yapamadim diye dertleniyordemiş zaten halimden memnunum ama arada canım sıkılıyor diye.
allah akıl versin
Saka gibi ya. Girgirina konu acmis. Bisim canimiz sıkıldı bu duruma. Kadin halinden memnun arada pasta yapamadim diye dertleniyor
Yaa yok cnm ya eşimle sürekli tartıştığımız bir konu canımı sıkan bir konu olduğu için actimaynen öyle. cevap vermeye dahi tenezzül etmiyor zaten.
Yaa yok cnm ya eşimle sürekli tartıştığımız bir konu canımı sıkan bir konu olduğu için actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?