Lütfen bana yardım edin

ama bak ben yazdım sana. hazır kek tabanı kremşanti pasta yaparsın.
size fazlası lüzumsuz zaten.

yazdıkların doğruysa allah çocuğun yüzüne baksın

O zaman sana duymak istediğin cevabı veriyorum. Bi pasta börek için eşinle kavga etmeye değmez zaten halinden memnunmuşsun Allah can sağlığı versin eşya on sene sonra alınsa da olur. İkinci çocuğu yapın kavga etmeye fırsat kalmaz.

çocuğun eksiklerini kim karşılıyor?
kocan utansın zaten, karısını muhtaç halde yaşattığı için.
bunun için kavga etmen de yersiz.

git bir mağazaya ucuzlardan al, eşin adına borç yap ödesin.

atalar ne demiş, borç yiğidin kamçısı. ödesin yiğidin.

Rahatin yerindeyse neyi dert ediyorsun. Pasta borek yapmak istiyorsan firin alin sadece o ucuz. Malzemeleri de kullandigin kadar alirsin
Ya cnm araba aldık 5 ay önce onun taksitlerini ödüyor şimdi eşim yani anlayacagin evlendiğim gün den beri borç ödediğimiz için daraldim biraz

Rahatin yerindeyse neyi dert ediyorsun. Pasta borek yapmak istiyorsan firin alin sadece o ucuz. Malzemeleri de kullandigin kadar alirsin
Ya cnm araba aldık 5 ay önce onun taksitlerini ödüyor şimdi eşim yani anlayacagin evlendiğim gün den beri borç ödediğimiz için daraldim biraz

Eşim karşılıyor cnm ama oda bizim için araba aldı rahat babam lara gideyim diye

Yok ya daha neler mikserim falan var cnm o kadar değil çamaşır makinem bulaşık makinem termosifonum falan var o dediğin şekil pasta yapıyorum zaten arada ben fırında yapmak istiyorum beni anlamıyorsunuz ki her genç kız evinde birşeyler yapmak ister bende istiyorum işte ama olmuyor

Ben konunun amacını anlamadım. Eşiniz almıyor. Siz çalışın alın demiş arkadaşlar eşiniz izin vermiyormuş. Yardım edin demişsiniz mutfağımızı mı açalım ne yapalım?
Bir de kayın evlenince neden eşya alınmak zorunda kayınvalidenin eşyaları ona mı ait evlenince toparlayıp götürecek mi hepsini?

Hayır ben çalışmıyorum ev hanimiyim esimde her şeye birden yetişemiyor ancak düğün borçları falan bitti bu sene de kalorifer çekti eve

Waow... ocak almaya para yok ama düğün yapılmış. En bayıldığım.
Bence ocak bile alinamayacaksa evlenilmemeli ama hadi cok zorunda kalindi belki kadin hamileydi vesaire... ama dügün niye kardesim?
Biz annem yazlik aldi da ona hediye aldik. 400 tl ye davul firin ve set ustu ocak. Eminim arastirsak daha uygunu da vardi... biz ilk baktigimiz degil ikincidem aldik. Girin bir ay fastfood veya zincir magazalardan birinde calisin bir kriter aramazlar. 1400 tl ye tv ocak firin alinir. Bu kadar basit

Ama siz bunca yokluga ragmen ev hanimi(!l olmayi secerseniz o apayri mesele.

ya banlanmak istemiyorum ama sen mi anormalsin anlamıyorsun ben mi gerizekalıyım anlamıyorum ama ortada bir gerizekalı var o kesin.
evinde ocak yok fırın yok dolap yok.
bulaşık makinesine kendin mi giriyorsun?
mikserle kocanın sırtını mı kaşıyorsun?

yani bir evde temel ihtiyaçlar nasıl olmaz? senin kocan nasıl bir insan? evde çocuk var tv yok ailecek bari oturun ya da çocuk gün içinde oyalansın diye, buzdolabı yok sütü maması konsun diye.

altımızda arabamız var diyorsun.

CNM o zaman sen o evi kapatıp kaynanaya yerleşeceksin. derdin nedir ne değildir anlamıyorum ki.

benim beynim yandı. CNM

Ev hanimiyim ben çalışmam imkansız eşim izin vermez

Bir kadinin calisip calismayacagina nasil kocasi karar veriyor buni hic anlamadim. Ama adam eve ocak alamiyor ve sizi calistirmiyor. Yuh diyorum. Kole misiniz siz esir misiniz? Evde yeme icme gibi cok temel bir ihtiyaciniz bile giderilemiyor.

Yorumlara baktimda şimdi konu sahibi ya dalga geçiyor yada eşide kendiside mantığını kaybetmiş.
Para yok düğün yapılmış,Para yok araba alınmış,para yok çocuk yapılmış,para yok evde bulaşık makinesi var Ocak yok..yemek yapamadığınız ve yiyemediginiz evde hangi bulaşığı yikiyorsunuz acaba?
Onu alana kadar niye ocak-fırın almadınız?
Düğün yapacağınıza evinize eşya niye almadınız?
Şu an sizin probleminiz yemek pişirme pasta yapma hevesinden çok biz niye bu kadar saçma davranıyoruz olmalıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…