çocuğun eksiklerini kim karşılıyor?Mrb arkadaşlar
Ben 3 yıllık evliyim ve kayinvalidemle alt üst oturuyoruz yemek falan hep kaynanamlarda yiyoruz çünkü benim evimde ne ocak ne fırın ne televizyon nede buzdolabı var hâlâ alamadık maddi durumlardan dolayı ama bu durum benim canimi cok sıkıyor bende evimde pasta yemek falan yapmak istiyorum eşime ve bu konu ne zaman açılsa eşimle tartışıyoruz o bana git yukarda yap sanki ne diyecekler sana diyor ama ben çekiniyorum çünkü çok titiz bir gorumcem var ve sürekli gözü üstümde gibi geliyor bana bende eşime yavaş yavaş almaya başla taksit taksit odersin diyorum ama oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor ama bende bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmayalım lütfen yardım edin
Ya cnm araba aldık 5 ay önce onun taksitlerini ödüyor şimdi eşim yani anlayacagin evlendiğim gün den beri borç ödediğimiz için daraldim birazRahatin yerindeyse neyi dert ediyorsun. Pasta borek yapmak istiyorsan firin alin sadece o ucuz. Malzemeleri de kullandigin kadar alirsin
Ya cnm araba aldık 5 ay önce onun taksitlerini ödüyor şimdi eşim yani anlayacagin evlendiğim gün den beri borç ödediğimiz için daraldim birazRahatin yerindeyse neyi dert ediyorsun. Pasta borek yapmak istiyorsan firin alin sadece o ucuz. Malzemeleri de kullandigin kadar alirsin
siz ayranınız yok içmeye atla gidiyosunuz şeetmeye yani.Ya cnm araba aldık 5 ay önce onun taksitlerini ödüyor şimdi eşim yani anlayacagin evlendiğim gün den beri borç ödediğimiz için daraldim biraz
Eşim karşılıyor cnm ama oda bizim için araba aldı rahat babam lara gideyim diyeçocuğun eksiklerini kim karşılıyor?
kocan utansın zaten, karısını muhtaç halde yaşattığı için.
bunun için kavga etmen de yersiz.
git bir mağazaya ucuzlardan al, eşin adına borç yap ödesin.
atalar ne demiş, borç yiğidin kamçısı. ödesin yiğidin.
Eşim karşılıyor cnm ama oda bizim için araba aldı rahat babam lara gideyim diye
pastayı arabada pişirirsin, yemeği arabada saklarsın o zaman.Eşim karşılıyor cnm ama oda bizim için araba aldı rahat babam lara gideyim diye
Yok ya daha neler mikserim falan var cnm o kadar değil çamaşır makinem bulaşık makinem termosifonum falan var o dediğin şekil pasta yapıyorum zaten arada ben fırında yapmak istiyorum beni anlamıyorsunuz ki her genç kız evinde birşeyler yapmak ister bende istiyorum işte ama olmuyorsorunuzun cevabına gelince (verdiğiniz cevapları baz alıyorum)
evinizde mikser vs olmadığını var sayıyorum yine.
herhalde çırpma teli plastik kap ve tabak vardır? yoksa da 20 tlye temin edebilirsin. kaynın 20tlye müsade eder. etmezse de kayınvalidenden alırsın.
hazır kek tabanları var. onlardan alırsın. 1 paket kremşanti sonra az az damla çikolata meyve vs (tabi tek seferlik al dolap yok nerede tutucan)
al sana pasta.
zaten sizin eve fazlası lazım gelmez.
Hayır ben çalışmıyorum ev hanimiyim esimde her şeye birden yetişemiyor ancak düğün borçları falan bitti bu sene de kalorifer çekti eve
Yok ya daha neler mikserim falan var cnm o kadar değil çamaşır makinem bulaşık makinem termosifonum falan var o dediğin şekil pasta yapıyorum zaten arada ben fırında yapmak istiyorum beni anlamıyorsunuz ki her genç kız evinde birşeyler yapmak ister bende istiyorum işte ama olmuyor
Ev hanimiyim ben çalışmam imkansız eşim izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?