calışmayı denesen ?Mrb arkadaşlar
Ben 3 yıllık evliyim ve kayinvalidemle alt üst oturuyoruz yemek falan hep kaynanamlarda yiyoruz çünkü benim evimde ne ocak ne fırın ne televizyon nede buzdolabı var hâlâ alamadık maddi durumlardan dolayı ama bu durum benim canimi cok sıkıyor bende evimde pasta yemek falan yapmak istiyorum eşime ve bu konu ne zaman açılsa eşimle tartışıyoruz o bana git yukarda yap sanki ne diyecekler sana diyor ama ben çekiniyorum çünkü çok titiz bir gorumcem var ve sürekli gözü üstümde gibi geliyor bana bende eşime yavaş yavaş almaya başla taksit taksit odersin diyorum ama oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor ama bende bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmayalım lütfen yardım edin
yoklukluk ayıp değil fakat eşiniz biraz sallıyor gibime geldi hazır annesinde var git orda yap ordan ayrılma der gibi bir havası var.madem bişeyleri alıcak gücü yok en azından sizi çalıştırmasına izin vermesi lazım.bu kadar ezdirmeyin kendinizi.Mrb arkadaşlar
Ben 3 yıllık evliyim ve kayinvalidemle alt üst oturuyoruz yemek falan hep kaynanamlarda yiyoruz çünkü benim evimde ne ocak ne fırın ne televizyon nede buzdolabı var hâlâ alamadık maddi durumlardan dolayı ama bu durum benim canimi cok sıkıyor bende evimde pasta yemek falan yapmak istiyorum eşime ve bu konu ne zaman açılsa eşimle tartışıyoruz o bana git yukarda yap sanki ne diyecekler sana diyor ama ben çekiniyorum çünkü çok titiz bir gorumcem var ve sürekli gözü üstümde gibi geliyor bana bende eşime yavaş yavaş almaya başla taksit taksit odersin diyorum ama oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor ama bende bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmayalım lütfen yardım edin
Katılıyorum dediklerinizeEşin seni açıkça kandırıyor. Yemekleri ailesiyle yemeniz için mecbur tutuyor. Ailesi de ne gerek var, nasılsa bizde yeniyor diyordur. Yoksa alınmayacak şeyler değil. Ocağı buzdolabı olmayan insanın çamaşır makinesi, hele arabası, akıllı telefonu olması saçma ötesi. Bunun maddiyatla alakası yok. Yarın yine istersin bir bakmışsın eşin başka borca girmiş, ocağa asla sıra gelmez. Gerekli görülmediği için sürekli ötelenir.
Eşine baskı yapmaya devam. Kayınvalidende pasta börek yapıp ortalığı özellikle batırmanın faydası olur diye düşünüyorum.
Beni biraz da olsa anlayan birinin olmasına sevindimherkes kocayı suçlamış
vay efendim sana ocak alacak parası yoktu adi adam diye
arkadaşlar öncelikle bi konuyu ayırt edelim
her ne kadar konuya akıl sır erdiremesem de
buradaki sorun adamdan kaynaklanmıyor
sorun tüm ailede
konu sahibi konu açmış ocak yok fırın yok tv yok ama olay maddi sıkıntı değil
derdi pasta yapmak, pasta!
açık açık yazıyor kadın rahatım yerinde, sadece arada canım sıkılıyor, pasta yapmak istiyorum diye
evet düğün yapmışlar, araba almışlar, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi her şey var
burada sorun konu sahibinin pasta yapmak istemesi, kayınvalidesinde yapmak istememesi ve görümcenin titiz olması
kadın üstüne basa basa benim rahatım yerinde diyor
hala adama suç buluyorsunuz, kadına da çalış diyorsunuz
ayrıca
maddi durumu yerinde olmayan insanlar da evlenebilir
maddi durumun yerinde olmadığı zaten evlenirken bellidir
şu anki konu için yazmıyorum
eğer adamın durumu yoksa, alınamıyorsa ve kadın da bu durumu bilerek evlendiyse suçlu adam değildir bence
adama bir sürü hakaret etmek çok saçma geldi bana
konu sahibi çekinmeyi bırak
git kayınvalideye yap pastanı
bir daha da konu açarken doğru düzgün aç
Küçük tüp var cnm onda yapıyorum ne yapacaksamYa olmazki ne demek.ocak yok cocuga sut isitmaniz gerekese yukariyami cikacaksiniz cok sacma.
Gerekirse 2.el alin ama ocak buzdolabi olmayan ev olmaz
Bizim doğuda kadınlar çalışamaz malesef cnm çok az var malesef çalışan kadinyoklukluk ayıp değil fakat eşiniz biraz sallıyor gibime geldi hazır annesinde var git orda yap ordan ayrılma der gibi bir havası var.madem bişeyleri alıcak gücü yok en azından sizi çalıştırmasına izin vermesi lazım.bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Bizim doğuda kadınlar çalışamaz malesef cnm çok az var malesef çalışan kadin
Beni
Beni biraz da olsa anlayan birinin olmasına sevindim
Mrb arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?