Lütfen bana yardım edin

Olay alacak durumun olmaması değil de kvlerle birlik yemek için mecbur bırakılma gibi görünüyor. Eşi bilerek almıyor bence yoksa 3 senede illa kı alınırdı

Buzdolabi ocak alamayacak adam neden evlenir anlamiyorum yada sen evini kurmadan neden evlendin arkadasim aklin nerdeydi ustune birde 2 cocuk dusunuyorsun hersey size mustehak ...

calışmayı denesen ?

yoklukluk ayıp değil fakat eşiniz biraz sallıyor gibime geldi hazır annesinde var git orda yap ordan ayrılma der gibi bir havası var.madem bişeyleri alıcak gücü yok en azından sizi çalıştırmasına izin vermesi lazım.bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Senden başkası bunu sorun etmiyor ve seni oyaliyorlar gibi geldi bana. Sen de 3 yıl olmuş artık çok istiyorsan ocak buzdolabi kocana söyle ben çalışıp alicam ya da al artık diye. Duruma göre kendin çalışır alırsın sen de bi ocak bi buzdolabı..

herkes kocayı suçlamış
vay efendim sana ocak alacak parası yoktu adi adam diye

arkadaşlar öncelikle bi konuyu ayırt edelim
her ne kadar konuya akıl sır erdiremesem de
buradaki sorun adamdan kaynaklanmıyor
sorun tüm ailede

konu sahibi konu açmış ocak yok fırın yok tv yok ama olay maddi sıkıntı değil
derdi pasta yapmak, pasta!
açık açık yazıyor kadın rahatım yerinde, sadece arada canım sıkılıyor, pasta yapmak istiyorum diye

evet düğün yapmışlar, araba almışlar, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi her şey var
burada sorun konu sahibinin pasta yapmak istemesi, kayınvalidesinde yapmak istememesi ve görümcenin titiz olması

kadın üstüne basa basa benim rahatım yerinde diyor
hala adama suç buluyorsunuz, kadına da çalış diyorsunuz

ayrıca
maddi durumu yerinde olmayan insanlar da evlenebilir
maddi durumun yerinde olmadığı zaten evlenirken bellidir
şu anki konu için yazmıyorum
eğer adamın durumu yoksa, alınamıyorsa ve kadın da bu durumu bilerek evlendiyse suçlu adam değildir bence
adama bir sürü hakaret etmek çok saçma geldi bana

konu sahibi çekinmeyi bırak
git kayınvalideye yap pastanı
bir daha da konu açarken doğru düzgün aç

Hadi buzdolabi pahali diyelim bir firin bir ocak 100 tlye bile var bunlar.

3 yilda alinmayacak seyler değil.

Eşin seni açıkça kandırıyor. Yemekleri ailesiyle yemeniz için mecbur tutuyor. Ailesi de ne gerek var, nasılsa bizde yeniyor diyordur. Yoksa alınmayacak şeyler değil. Ocağı buzdolabı olmayan insanın çamaşır makinesi, hele arabası, akıllı telefonu olması saçma ötesi. Bunun maddiyatla alakası yok. Yarın yine istersin bir bakmışsın eşin başka borca girmiş, ocağa asla sıra gelmez. Gerekli görülmediği için sürekli ötelenir.
Eşine baskı yapmaya devam. Kayınvalidende pasta börek yapıp ortalığı özellikle batırmanın faydası olur diye düşünüyorum.

Katılıyorum dediklerinize

Beni
Beni biraz da olsa anlayan birinin olmasına sevindim

Ya olmazki ne demek.ocak yok cocuga sut isitmaniz gerekese yukariyami cikacaksiniz cok sacma.
Gerekirse 2.el alin ama ocak buzdolabi olmayan ev olmaz

bu kadar maddi sıkıntınız vardı da neden evlendiniz.3 yılda en azından ocak alınırdı.bana biraz abartı geldi.ikinci el eşya alın ocak buzdolabı.eşinlede konuş çalışmana izin versin.

Bizim doğuda kadınlar çalışamaz malesef cnm çok az var malesef çalışan kadin

Madem paranız yok niye borçla düğün yapıyorsunuz? Borçla beyaz eşya alsaydınız. Şaka gibi ya.

öncelikle madem eşya yok niye evlendiniz hemen
eşyayı problem etmeseydiniz bunu söylemezdim
3 yıl geçmiş hala böylesiniz
demekki böyle devam edecek
sizin de pasta yapmaktan başka derdiniz yok bence
siz de alışmışsınız
2.el fırın 25 tl
durumu cidden değiştirmek istiyosanız
maddi durum yetersizse 2.el alın
ama niye 3 yıl beklediniz hala anlamıyorum
boşuna niye kira veriyosunuz
çıkın evden kaynanaya yerleşin
ev sizinse kiraya verin ek gelir olur en azından
çalışmıyosunuz anladığım kadarıyla
eşiniz almayacak belli
adama sürekli söylenmektense kendiniz çalışın alın

umarım bu durumda bir de çocuk yapmassınız

Bari kv lerle yasasaydiniz böyle ayrı eve mı çıkmış oldunuz yani.Eşiniz bir de utandırıyorsun mu diyor yani inanki komik.Bir evde buzdolabı bir ocak olmaz mı ya o eve ev mı denir.istedigin şey gayet insanca birşey ,evinde yemek yapmak istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…