- 23 Ağustos 2020
- 4.785
- 9.155
- 108
- 35
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Bence fakeBen Ağustos 2020'de nişanlandım. Ve Temmuz 2022 de düğünüm olacak normalde.
Fakat nişanlım kişilik olarak çok iyi, çok temiz kalpli efendi saygılı bir insan ona bir şey diyemem hakkını yiyemem, ama kendisi tamamen olgunlaşmamış. Bana karşı ilgisi sevgisi azaldı, 3 buçuk senedir beraberiz, ve ilk bir senemiz her şey mükemmeldi bana karşı çok sevgi dolu ilgiliydi, ilgiden mahrum etmezdi beni falan. Ama artık o eski ilgisi yok, beni sevdiğini biliyorum hissediyorum, ama artık eskisi gibi davranmıyor yani.
Ben ilgiyi çok seven bir insanım, her zaman sevildiğimi hissetmek şımartılmak isterim, 15 senedir evli de olsam. Ben ailemden öyle gördüm, her zaman evin prensesi gibiydim. Ve eşimden de aynı muameleyi hak etmek isterdim. Evet benim de haksız yönlerim var elbette, nişanlım yoğun çalışıyor, düğün için para biriktiriyor, bir yandan ekonominin durumu belli, onun kaygısı var ev düğün altın vs. Bende bazen üstüne fazla gittiğimi düşünüyorum. Ama düşündükçe içimi şüphe sarıyor, ya evlenince mutsuz olursam bu ilgisizlikten dolayı? Her evlenecek olan kız illaki bu konu hakkında çok takılmış olabilir, ama bilmiyorum. Bir yandan aramızda uzun mesafe var 800km, çok sık görüşemiyoruz da, acaba evlenince sürekli yan yana olduğumuz zaman bu sorun düzene girer mi diye düşünüyorum sonra. Bilmiyorum çok karışık kafam. Üstelik ben kendimi çok suçlu hissediyorum, 2 ay önce nişanlıma en özelimi verdim.. kendimce vicdan azabı çekiyorum diyorum neden yaptın ki? Bazen kendi kendime düşünüyorum diyorum at nişanı, içinde hep böyle şüphe ile yaşamaktansa başlamadan bitsin, sonra aklıma bu detay geliyor, ona en özelimi verdim, bir hata yaptıysam bedelini ödemeliyim, arkasında durmalıyım... bilmiyorum kafam çok fazla karışık lütfen yargılamayın
Halbu ki yine ne sevgi dolu yorumlar yapmıştıkKonu sahibi yorumları beğenmedi sanırım. :))
Okudum şöyle çokta kötü şeyler söylenmemiş ya.Halbu ki yine ne sevgi dolu yorumlar yapmıştıkincitmeden kırmadan , tıpkı bir tanrıçaya yazar gibi yazmıştık
Bi piremsese bu yorumlar ağır kızOkudum şöyle çokta kötü şeyler söylenmemiş ya.Neyse belki döner bir umuttur yaşamak.
Kıymetini bilsinler senin ayol.Bi piremsese bu yorumlar ağır kızherkes ben mi
Geliyor ama ban. :)) Kaççç.
Halk geyik yapanlara uyarı da istiyor, o nolcek
Prenses gibi demek yerine, şımarık büyütüldüm deseniz daha doğru olur.Ben Ağustos 2020'de nişanlandım. Ve Temmuz 2022 de düğünüm olacak normalde.
Fakat nişanlım kişilik olarak çok iyi, çok temiz kalpli efendi saygılı bir insan ona bir şey diyemem hakkını yiyemem, ama kendisi tamamen olgunlaşmamış. Bana karşı ilgisi sevgisi azaldı, 3 buçuk senedir beraberiz, ve ilk bir senemiz her şey mükemmeldi bana karşı çok sevgi dolu ilgiliydi, ilgiden mahrum etmezdi beni falan. Ama artık o eski ilgisi yok, beni sevdiğini biliyorum hissediyorum, ama artık eskisi gibi davranmıyor yani.
Ben ilgiyi çok seven bir insanım, her zaman sevildiğimi hissetmek şımartılmak isterim, 15 senedir evli de olsam. Ben ailemden öyle gördüm, her zaman evin prensesi gibiydim. Ve eşimden de aynı muameleyi hak etmek isterdim. Evet benim de haksız yönlerim var elbette, nişanlım yoğun çalışıyor, düğün için para biriktiriyor, bir yandan ekonominin durumu belli, onun kaygısı var ev düğün altın vs. Bende bazen üstüne fazla gittiğimi düşünüyorum. Ama düşündükçe içimi şüphe sarıyor, ya evlenince mutsuz olursam bu ilgisizlikten dolayı? Her evlenecek olan kız illaki bu konu hakkında çok takılmış olabilir, ama bilmiyorum. Bir yandan aramızda uzun mesafe var 800km, çok sık görüşemiyoruz da, acaba evlenince sürekli yan yana olduğumuz zaman bu sorun düzene girer mi diye düşünüyorum sonra. Bilmiyorum çok karışık kafam. Üstelik ben kendimi çok suçlu hissediyorum, 2 ay önce nişanlıma en özelimi verdim.. kendimce vicdan azabı çekiyorum diyorum neden yaptın ki? Bazen kendi kendime düşünüyorum diyorum at nişanı, içinde hep böyle şüphe ile yaşamaktansa başlamadan bitsin, sonra aklıma bu detay geliyor, ona en özelimi verdim, bir hata yaptıysam bedelini ödemeliyim, arkasında durmalıyım... bilmiyorum kafam çok fazla karışık lütfen yargılamayın
Siz onu şımartıyor musunuz? Şımartmak illaki ilgi göstermekle olmaz. Mesela düğün için para biriktiriyor demişsiniz. Yükü bölüşerek sizde onu şımartabilirsiniz.Ben ilgiyi çok seven bir insanım, her zaman sevildiğimi hissetmek şımartılmak isterim, 15 senedir evli de olsam. Ben ailemden öyle gördüm, her zaman evin prensesi gibiydim. Ve eşimden de aynı muameleyi hak etmek isterdim.
Taçla tütüyle gezdiğini nerden çıkardınız ki ? Biz hiç öyle düşünmedik tahtlarla odadan odaya taşındığını falan düşünmüştük oysa ki tüh. Konu sahibinin yazdıkları sizce normal mi yani tekrar tekrar okuyun. Egodan başka bir şey değil adam da suç arıyorum onu da bulamıyorumNasıl abartılmış yazılanlar ya şaşırdım. Aile evinde prenses gibiyim derken taçla tütüyle gezmiyor ki insan gerçek sevgi ilgi görüyor. Konu sahibi de nişanlımdan göremiyorum normal mi diye sormuş bir yerde ? Evli olmayan bir insanın bunu sorması çokta abes değil. Şimdi öğrenmiş oldu evet asla ailenizdeki ilgiyi ve şartsız sevgiyi kimseden göremeyeceksiniz o yüzden beklentilerinizi düşürün, üzülürsünüz. Özeli olayında da nasıl kimisine evlenmeden önce sevişmek normal geliyorsa kimisine de gelmiyor arkadaşlar çok anormal bir durum değil
En özel ne yaBen Ağustos 2020'de nişanlandım. Ve Temmuz 2022 de düğünüm olacak normalde.
"En özeliniz" konusuna yorum yapmak istemiyorum. Onu geçiyorum.
Bir meşgaleniz olsa iyi olur. Bu iş hayatı olur, bir kurs, spor vb de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?