Lütfen beni yargılamadan bana güzellikle yardımcı olun...

Öncelikle şunu söyleyeyim nişanla nikah arasının bu kadar uzun tutulmasını hiç anlamam ve gereksiz bulurum. Nişan resmiyet demek iki koca sene ailelerin işin içine girdiği bu resmiyet ortamını kocanız yanınızda olmadan çekeceksiniz demek ki bu bence uzun bir süre. Kendi aileniz size prenses gibi davranıyor olabilir ama hiç kimse sizin ailenizin size davrandığı gibi davranamaz. Bunu ne kadar erken kabullenirsiniz o kadar iyi olur. Böyle bir beklentiniz var madem bence evlilik fikrinizi gözden geçirin. Bu beklentinin gerçekleşmesi imkansıza yakın çünkü. Hiç kimse size aileniz gibi davranıp nazınızla oynamaz. En özelim dediğiniz cinsel birliktelik mi yaşadınız onu mu kastediyorsunuz?

Nasıl abartılmış yazılanlar ya şaşırdım. Aile evinde prenses gibiyim derken taçla tütüyle gezmiyor ki insan gerçek sevgi ilgi görüyor. Konu sahibi de nişanlımdan göremiyorum normal mi diye sormuş bir yerde ? Evli olmayan bir insanın bunu sorması çokta abes değil. Şimdi öğrenmiş oldu evet asla ailenizdeki ilgiyi ve şartsız sevgiyi kimseden göremeyeceksiniz o yüzden beklentilerinizi düşürün, üzülürsünüz. Özeli olayında da nasıl kimisine evlenmeden önce sevişmek normal geliyorsa kimisine de gelmiyor arkadaşlar çok anormal bir durum değil

Hayatta herseyi kendime yakıstıriyorum ama şu prenses gibi doğma büyüme olayı üstüme oturmuyor. . Her erkekte bu beklentileri karşilayamaz. Mesela benim eşim . Bence önce kendi beklentilerinizi netlestirin. Sonra nisanlinizın bunlari karsilayıp karsilayamayacağını netlestirip öyle evlenin. Evliliği kendinizede ,onada ,ailelerinizede zehir etmeyin.

Yani sevişip sevişip pişman olmak da, ne bileyim, çok kezbanca değil mi artık ya? Ne yapalım yani, pişman olacaksan vermeseydin “en özelini”

Bir de sadece nişanlı mı çalışıyor eşya, altın parası biriktirmek için? Evlenmek için tüm yükü erkeğin üzerine yükleyip bir de tüm zamanını sizinle ilgilenerek geçirmesini istiyorsunuz ya, çok komik geliyor bana. Altınla mı kaplı sizinkiler, anlamıyorum…

7/24 sizinle ilgilenemez ki. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, dönmeyecek siz önce bunu idrak edin yoksa çok mutsuz olursunuz.

Sürekli ilgi beklemeyi de anlamiyorum.
Hobiniz, arkadaslariniz vs yok mu?

Ilgisi cinsellik sonrası mi azaldı yoksa nisanlaninca mi?
Uzak mesafe ilişkisi nasıl ilgisini versin çocuk yoğunda çalışıyormuş bana abartiyorsunuz gibi geldi.

Bazıları kukularına ne büyük anlamlar yüklüyorlar……. Mal vermişsiniz sanki, doblo alışverişi mi yaptınız, vermişmiş. Hem de en özelini

En özelini vermek mi

E karşılığında da inşallah en özelinden bir şeyler almışsınızdır

Benimle 7/24 ilgilenmeyen adamla evlenmem net

Sırf birliktelik yaşadığınız için evleneceğinizi bilse bence vazgeçer nişanlınız. Kendini katlanılacak bir koca gibi gördüğünüzü bilse bu işe hiç girişmez. Baştan söyleyin de adam onca emek harcamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…