Lütfen beni yargılamadan bana güzellikle yardımcı olun...

Güzel güzel okuyordum. "Ilgiyi seven bir hanım kızımız ama cocuk uzakta yaşıyor ondan heralde yeterli gelmiyor. Evlenince ilgisini hisseder yanyana olacaklar nasılsa" diye pozitif yorumladım ama en özelimi verdim diye okuyunca bir "hoff " dedim kusura bakma

Her evlenecek olan kız illaki bu konu hakkında çok takılmış olabilir, ama bilmiyorum.
Bazı prenses olmayan feodal sistemde köylü olarak yer alan, kendilerini mal olarak değil de insan olarak gören ve bundan daha çok hoşlanan kadınlar bu konuya takılmıyor merak etmeyin. Prensesler genellikle aşık oldukları adamlarla değil de kral babalarının uygun gördüğü prens veya lordlarla evlendirilirler, yok öyle hem prenses olayım hem köylü bir yakışıklıya varayım. Ayrıca zihniniz de sağlıklı değil. Şımartıldığınız için kendinizi prenses sandığınızı düşünmüştüm ama cinselliği verilmesi gerekilen bir takas aracı olarak görmeniz bana baskıcı bir ailede büyüdüğünüzü, tam ekonomik özgürlüğe sahip olmadığınızı ve ilgisiz ebeveynlerinizin "kızım biz sana paranı veriyoruz istediğini yapıyoruz herkes yapacak" mesajını vermesi olarak okudum. Her halükarda iyi bir terapist ve düzgün bir doğum kontrol yöntemine ihtiyacınız var.

Ah ah dünyada 7/24 ilgi gösterecek erkek/ kadın bir insanoğlu var mı ki ? Yani ben iğneyi kendime batırıyorum eşime sürekli ilgi gösteremem. Yorgun olabiliyorum, işim oluyor, keyfim olmuyor, olmuyor da olmuyor yani. Şimdi ben bu durumdayken eşimden sürekli ilgi bekleyemem. Hoş iki çocuğumuz var ve eşim çok sık çalışıyor. Günlerce sabahladigini bilirim. Çok üzülüyorum evet ama bu adamı bana ilgi göstermiyorsun diye nasıl darlayabilirim ki ? Bence sizin uğraşacak, enerjinizi harcayacağınız bir uğraşınız olmalı. Hobi gibi bir şey olabilir. Tüm odak noktamız başkalarının ilgisi üzerine olursa bizi hiçbir şey mutlu etmez. Enerjinizi harcayacak uğraşlar bulun.

Allah nisanliniza sanir versin, isi zor. Siz annenizin babanizin prensesisiniz. Ama o kadar. Onlardan baska kimse icin mumkun defil bu durum. Herkes bir ailenin prensi prensesi. Adam calisiyor, su korkunc ekonimide prenses hazretleri icin altin vs biriktiriyor. Biraz daha olgunluk, bolca anlayis diliyorum

Adam düğün dernek geçim derdine düşmüş. Sende hala şımartılmak bekliyorsun kusura bakma ama komık ve anlamsz bır bekleyiş bu.
Gercek hayat boyle degıl evlılık de sızın kafanzdakı gbı bırsey degıl. Sizde anlayıslı olun biraz..
6 yıllık evlıyım 5 yıl da gorustuk eşimle 11 yıldır hayatımda sevgısınden zerre suphem yok aynı sekılde bende sevıyorm ama ilgi ve heyecan her zaman ılk anlardaki gibi olmaz olması da mumkun degıl bir hayat paylasıyorsun. Herseyı yaşıyorsun. Kendinizi degıstırın ve beklentılerınızı dusurun daha mutlu olursunuz. Hayat hep dort dortluk gtmyo.
Bekarken 2 tarafında sorumluluğu olmuyor ama evlılık ve hayatın getrdıgı herseye birlkte göğüs germek dert yanmadan ve anlays cercevesinde aslolan bu anlays anlays anlays. Ama malesef siz anlayssz ve şımarık birisiniz ben sadece bunu anlıyorum. Kendınızı duzeltn ya da kmsenn basını belaya sokmayın. İyi aksamlar

Kadin ne bekledigini, nişanlisinin neyi yapmadigini, adamin eski halinden vs net bahsetmemiş "ilgi" demiş sadece. Belki gercekten de dogru durust arayip sormuyordur? Bunu bile bilmeden bu dalga geçmeler niye

Konu sahibi, nisanliniz eskiden nasildi, simdi ne degisti, sizin beklentiler neler? Bunlardan bir kaç ornek verseniz daha saglikli yorumlar cikardi.

"Simartilmak, prenses" kelimelerini kullaninca direkt negatif alindiniz.

Alt tarafı sevişmişsin ne en özeli yav dünyadaki bütün kadınlar eninde sonunda sevişiyor.

Ailemden öyle gördüm derken ?
Babanızın annenize tavrını örnek gosterseniz anlarım
Ama evin minik kurbağası olarak gördüğünüz ilgiyi misal olarak gosteremezsiniz

O sana neyini verdi sadece senin en özelin yok canım...sırf böyle düşündüğün için devam edesin varsa yazık edersin hayatına asıl...
Bitirmek için saydığın sebep de saçma,15 yıl sonra bugun ki gibi sen bile sevemezsin ki ondan bekleyesin.
Zaten o sevgi cok başka birşeye evriliyor o zamana ve şanslı isen daha sağlam bir bağ gelişiyor...şu an beklediğin ilgi tatmin etmeyebilir mesafe var aranızda
napsın adam saat başı watsappta mı takılsın...sen bence kendini irdele çünkü bana sıkılmışlık hissi verdin bu ilişkide

8 yıllık sevgililik üstüne 5 yıllık evlilikten bildiriyorum. İlgi milgi yok. Aynı tutku, alaka ve özenin olmasını bekleyemezsiniz zaten.Üzülerek genellikle aktif ilgi bekleyen arkadaşlarımın çok flörtöz olduğunu ve uzun süreli ilişki sürdüremediğini söylemek zorundayım.

Arkadaş nerenin prensesi? Yakınlardaki bir ülke olmalı???Prenses olacaksam Kaf Dağının ardındaki bir ülkede falan olurdum en azından ya en azından böyle şeyleri düşünmek zorunda kalmazdım en özel falan...Bu nasıl prenseslik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…